Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
13-12-2018
Deel dit event
Soort: Seminar
Duur: 1 dag
Datum: 13-12-2018
Plaats: Rotterdam

Toegang: Betaald

Data Driven Health Lab

Seminar

Een van de belangrijkste trends is de snelle opmars van digitalisering en (her)gebruik van digitale data. Digitalisering van diagnostische health services startte eerst bij radiologie en klinisch chemische laboratoria, maar klinische genetica en pathologie volgen nu snel . Geen hypothese gedreven onderzoek dus maar onderzoek op basis van Data ( Big Data) en nieuwe analyse technieken ( AI, Deep learning) die meer inzicht geven over onstaan, preventie en behandelingen van ziektebeelden.

Daarnaast zal er bij de burger (patiŽnt/researchdeelnemer) een toenemende behoefte komen aan interpretatie van zijn data, een second opinion, leefstijladvies, een gemeenschappelijke behandel methodiek etc etc. De nieuwe Europese privacy data act (AVG) biedt de burger niet alleen de nieuwe toegang tot al zijn (ruwe) data maar schrijft ook voor dat er een data sharing systeem moet komen en is daarmee ook nu de trigger voor innovatie.
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

Agenda van Data Driven Health seminar is bekend
13 December - ErasmusMC - Rotterdam Met gepaste trots kondigen wij aan dat Erasmus-MC op 13 december een ímust attendí data-driven gezondheidsseminar heeft georganiseerd in Rotterdam. Prof. Hofstra, hoofd van de afdeling Klinische Genetica Erasmus-MC, zal het full-day seminar openen. Wacht niet te lang met aanmelden. We verwachten sprekers van o.a. Illumina, Microsoft, Osthus, Overheid. Meer details en aanmelding (verplicht) kan je op de speciale website vinden. De voertaal is Engels.
14-11-2018  |  1144x  |  Kort nieuws
Op weg naar een data-gedreven gezondheidsindustrie  Data driven Health Lab seminar 13 december, Erasmus MC Rotterdam
Op weg naar een data-gedreven gezondheidsindustrie
Data driven Health Lab seminar 13 december, Erasmus MC Rotterdam Een van de belangrijkste trends is de snelle opmars van digitalisering en (her)gebruik van digitale data. Digitalisering van diagnostische health services startte eerst bij radiologie en klinisch chemische laboratoria, maar klinische genetica en pathologie volgen nu snel . Geen hypothese gedreven onderzoek dus maar onderzoek op basis van Data ( Big Data) en nieuwe analyse technieken ( AI, Deep learning) die meer inzicht geven over onstaan, preventie en behandelingen van ziektebeelden. Daarnaast zal er bij de burger (patiŽnt/researchdeelnemer) een toenemende behoefte komen aan interpretatie van zijn data, een second opinion, leefstijladvies, een gemeenschappelijke behandel methodiek etc etc. De nieuwe Europese privacy data act (AVG) biedt de burger niet alleen de nieuwe toegang tot al zijn (ruwe) data maar schrijft ook voor dat er een data sharing systeem moet komen en is daarmee ook nu de trigger voor innovatie. Bovenstaande trends leiden onontkoombaar tot nieuwe
25-10-2018  |  1392x  |  Kort nieuws  | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag