Supplier sign in
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
22-05-2019 - 23-05-2019
Deel dit event
Soort: Conferentie+beurs
Duur: 2 dagen
Startdatum: 22-05-2019
Einddatum: 23-05-2019
Plaats: Rotterdam

Toegang: Gratis (na registratie)

PEFTEC 2019

Conferentie+beurs

PEFTEC is a conference and exhibition taking place every two years. PEFTEC is a focused event for visitors and delegates who are involved in testing , monitoring and analysis in petrochemical and chemical plants and refineries from around the world.

High level speakers will give presentations on new applications and testing methods, the conference will be complimented by an exhibition of over 100 laboratory and process instrument manufacturers and suppliers and over 100 posters and technical workshops on case studies, testing methods and new products.
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

Geautomatiseerde Pyrolyse met PyroVial
Geautomatiseerde Pyrolyse met PyroVial
De Gerstel pyroVial voert pyrolyseprocedures uit bij temperaturen tot 800 ° C in een speciaal monsterflesje. Minder vluchtige en thermisch labiele pyrolyseproducten kunnen worden opgelost in een geschikt oplosmiddel en daarna geanalyseerd worden met bijvoorbeeld een GC / MS of LC / MS. Vluchtige pyrolyseproducten kunnen rechtstreeks bemonsterd worden vanuit de headspace voor een GC / MS-bepaling. Automatisering Het plaatsen van een monster in de reactiekamer is eenvoudig en het pyrolyseproces is volledig geautomatiseerd dankzij de Gerstel multiPurpose Sampler (MPS robotic). PyroVial kan worden gebruikt als reactiekamer op microschaal, de gasfase kan worden vervangen door een inert gas of een reactant, indien nodig. Voedselbereidingsprocessen, zoals de Maillard-reactie, kunnen op microschaal worden gesimuleerd en de gevormde smaakcomponenten worden bepaald. Pyrolyse van polymeren, bijvoorbeeld die op basis van polaire acrylharsen, kan worden gevolgd door HPLC-bepaling
02-05-2019  |  890x  |  Productnieuws  | 
GC oplossing voor een snelle analyse van raffinaderijgassen DVLS Fast Refinery Gas Analyzer
GC oplossing voor een snelle analyse van raffinaderijgassen
DVLS Fast Refinery Gas Analyzer Raffinaderijgas wordt typisch verbruikt als een brandstofgas. Omdat raffinaderijgas een mengsel is van de lichtste koolwaterstofstromen die tijdens raffinaderijprocessen worden gegenereerd, is het essentieel om de samenstelling ervan te bepalen. Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) heeft een nieuwe GC-oplossing ontwikkeld voor de snelle analyse van raffinaderijgassen. In slechts 9 minuten bepaalt de DVLS Fast Refinery Gas Analyzer (RGA) het koolwaterstofgehalte, permanente gassen en waterstofsulfide in raffinaderij- en vloeibaar gemaakte gassen. Snelle analyse van raffinaderijgassen De Dvls rga oplossing is gebaseerd op de Agilent 7890B GC geconfigureerd met drie verschillende kanalen, speciale kolommen, kleppen, een inlet en drie detectoren. Dankzij de "multi-channel" configuratie van de RGA kunnen de gasmonsters tegelijkertijd in de afzonderlijke kanalen worden geïnjecteerd: • het FID-kanaal bepaalt de C1-C5 en C6 + groep • het Back TCD kanaal scheidt zuurstof
04-04-2019  |  851x  |  Productnieuws  | 
Congresprogramma Peftec 2019
Congresprogramma Peftec 2019
Peftec 2019 biedt bezoekers en afgevaardigden een uitgebreid programma van congressen en seminars met internationaal bekende experts. Presentaties zijn gericht op onder meer procesmonitoring en -beheersing, regelgeving, normen, methoden, technologie en analytische technieken. Casestudies en rapportages over het meest actuele onderzoek maken het congresprogramma praktisch toepasbaar. Vanwege de zorgen over stijgende wereldwijde methaangasniveaus, wordt in het kader van Peftec ook een congres voor industriële methaangasmetingen georganiseerd. Diverse sprekers zullen vertellen over projecten en technieken die gebruikt wordt bij initiatieven voor het meten en terugdringen van de methaangasemissie. De programma’s voor beide congressen, samen met een boordevol seminarprogramma, worden op de website van het evenement gepubliceerd.
11-03-2019  |  969x  |  Kort nieuws  |   | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag