Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
11-12-2018
Deel dit event
Soort Workshop
Duur 1 dag
Datum 11-12-2018
Plaats Arnhem

Toegang: Betaald

Laboratoriumtechnologie voor Dummies

Workshop

De workshop Laboratorium Technologie voor Dummies wordt georganiseerd in samenwerking met Rijn IJssel in Arnhem.

De insteek van deze workshop is praktisch en bedoeld om kennis te maken met verschillende technieken die in laboratoria worden gebruikt. Na een korte introductie gaat u zelf aan de slag in een echt laboratorium. Door deze workshop leert u diverse termen, technieken en apparaten van laboratoriumtechnologie enigszins te begrijpen, zodat u in de toekomst in staat bent een meer actieve rol te spelen bij gesprekken binnen en buiten uw organisatie.

De workshop is bedoeld voor iedereen die zakelijk te maken heeft met verkoop en levering aan laboratoria, maar zelf niet is opgeleid in deze discipline. Te denken valt aan medewerkers binnendienst, administratie, secretarieel, receptie, magazijn, staffunctionarissen, boekhouding, HRM en communicatie.

Kijk op de website voor het complete programma en om in te schrijven via onderstaande link.
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

11 december - Workshop LabTech voor Dummies Één dag in de voetsporen van een laborant
11 december - Workshop LabTech voor Dummies
Één dag in de voetsporen van een laborant Weet uw receptioniste wat pipetteren is? Heeft uw HRM-manager zich al eens verdiept in de microbiologie? En wat kan uw boekhouder vertellen over chromatografie? De workshop Laboratorium Technologie voor Dummies biedt iedereen die niet, of slechts zijdelings, met laboratoriumtechnologie te maken heeft een kijkje in de keuken. Op dinsdag 11 december 2018 wordt deze workshop organiseert door de FHI-branche Laboratorium Technologie en Rijn IJssel. De praktijkworkshop bestaat uit een inhoudelijk en praktisch programma en is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn binnen de laboratoriumbranche. Meer informatie over de workshop vindt u hier rechts.
05-11-2018  |  463x  |  Kort nieuws  | 
Workshop Laboratoriumtechnologie voor Dummies Eén dag in de schoenen van een laborant
Workshop Laboratoriumtechnologie voor Dummies
Eén dag in de schoenen van een laborant Heeft u een receptioniste, boekhouder, HRM-medewerker of verkoper in dienst die zelf nog nooit hebben ervaren wat het werken in een lab inhoudt? De praktijkworkshop Laboratorium Technologie voor Dummies biedt een inhoudelijk en praktisch programma om hier meer kennis van te nemen. Op dinsdag 11 december 2018 wordt deze workshop organiseert door de FHI-branche Laboratorium Technologie en Rijn IJssel en is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn binnen de laboratoriumbranche. In vier verschillende lablokalen binnen Rijn IJssel doen deelnemers zelf praktijkproefjes: bloedonderzoek, analytische chemie met chromatografie, voedingsmiddelenmicrobiologie en DNA-onderzoek. De deelnemers van eerdere edities zijn enthousiast. Een paar citaten van deelnemers van de afgelopen edities: “Ik kan nu beter begrijpen waar de klant mee bezig is in het lab” “Ik heb nu een beeld van wat er op labtafels en in zuurkasten gebeurt” “Ik heb nu de spullen die wij verkopen ook eens een keer
09-10-2018  |  594x  |  Kort nieuws  | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag