Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
18-09-2018
Deel dit event
Soort: Congres + Beurs
Duur: 1 dag
Datum: 18-09-2018
Plaats: Technopolis, Mechelen

Toegang: Gratis (na registratie)

Lab Automation Day 2018

Congres + Beurs

Laborama lanceert dit jaar de derde editie van de Lab Automation Day, een 1-dags event dat focust op de kennisuitwisseling over alles wat automatisatie in het labo betreft.

Op dinsdag 18 september verwelkomt Laborama samen met een 10-tal sprekers en een 20-tal gespecialiseerde bedrijven u op de derde editie van de Lab Automation Day. Deze zal voor de eerste keer doorgaan in de zalen van Technopolis te Mechelen.

De focus word gelegd op een verregaande kennisuitwisseling omtrent automatisatie, robotisering en software (LIMS) in het laboratorium. Bezoekers kunnen een breed aanbod aan lezingen bijwonen waar andere laboratorium professionals hun ervaringen met automatisatie projecten in hun labo omgeving komen delen. Tijdens de pauzes kunnen de bezoekers met al hun vragen terecht bij vooraanstaande aanbieders van automatisatieoplossingen.

Inschrijven is gratis maar verplicht en mogelijk vanaf augustus via de website van Laborama. Hier kunnen ge´nteresseerden ook terecht voor het complete programma alsook de volledige exposantenlijst.
 

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag