Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
23-03-2020 - 25-03-2020
Deel dit event
Soort: Cursus
Duur: 3 dagen
Startdatum: 23-03-2020
Einddatum: 25-03-2020
Plaats: Breda

Toegang: Betaald

HPLC in de praktijk (niveau 2)

Cursus

Naast de theoretische chromatografische basis behandelen we alle mogelijkheden van reversed phase vloeistofchromatografie (RPLC). U leert kiezen uit de juiste mobiele fase, kolomdimensies en uw bestaande methoden optimaliseren.

Waarom de cursus HPLC in de praktijk (niveau 2)

Wanneer u binnen uw werk verantwoordelijk bent voor n of meerdere HPLC methodes is het belangrijk deze zo optimaal en degelijk mogelijk te laten draaien. In deze cursus leert u de diepere achtergronden van HPLC. U maakt uitgebreid kennis met alle mogelijkheden van reversed phase vloeistofchromatografie (RPLC). Na afloop kunt u voor uw toepassingen de juiste kolomdimensies kiezen en uw bestaande methoden optimaliseren.

Voor wie is de cursus HPLC in de praktijk (niveau 2) bedoeld
U bent een laboratoriummedewerker op minimaal MBO niveau en werkt al enige tijd met HPLC. U wilt meer weten over type en gebruik scheidingskolommen, mobiele fasen, buffers en optimalisering voor allerlei HPLC-toepassingen.

U heeft minimaal de cursus Inleiding in de HPLC (niveau 1) gedaan of heeft aantoonbaar vergelijkbare ervaring. Een ingangstoets kan deel uitmaken van de intake als u deze cursus niet bij ons heeft gevolgd.

Het programma
In deze cursus gaat u aan de slag met de theorie en praktijk van reversed phase HPLC aan de hand van de volgende onderwerpen:
+ algemene theoretische achtergronden chromatografie toegepast op HPLC
+ kolommen reversed phase HPLC
+ scheiding van organische zuren en basen
+ scheiding van ionogene verbindingen
+ kolomparameters
+ kolomkeuze en optimalisering

Download de brochure HPLC in de praktijk (niveau 2) voor een uitgebreide omschrijving van het programma.

Methodiek

Na de behandeling van de theoretische aspecten van RP-HPLC gaat u aan de hand van experimenten zelf aan de slag op ons eigen cursuslaboratorium. Dat doet u in kleine groepjes onder deskundige leiding van onze ervaren praktijkdocenten en met state-of-the-art instrumenten. Door deze opzet wordt u voortdurend geprikkeld na te denken en leert u bijna spelenderwijs de achtergronden van de HPLC. Aan het eind van de cursus doet u een korte toets, zodat u uw eigen vorderingen kunt beoordelen.
 

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag