Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Nieuws

Plaats uw bericht
Behr Labor-Technik apparatuur Nu verkrijgbaar bij Dijkstra Vereenigde
Behr Labor-Technik apparatuur
Nu verkrijgbaar bij Dijkstra Vereenigde Behr Labor- Technik GmbH produceert al ruim 65 jaar een brede range aan laboratorium apparatuur. Kenmerken: klantgericht, duurzaam, innovatief en hoge kwaliteit. Overzicht Behr apparatuur: -Stikstof (eiwit) bepaling volgens Kjeldahl methode -klassieke zure hydrolyse & filtratie opstellingen -Soxhlet, Twisselman of Randall extractie opstellingen -Reflux destillatie units -Destructie units Duitse kwaliteit & service zoals u gewend bent van Dijkstra Vereenigde. Graag sturen wij u een offerte voor uw specifieke applicatie en bieden wij u ook installatie en instructie aan. Klik op de link hiernaast voor meer informatie in onze webshop.
27-11-2020  |  036x  |  Productnieuws  | 
Electrical Sustainable Power Lab
Electrical Sustainable Power Lab
TU Delft krijgt in de bestaande hoogspanningshal een nieuw en gecombineerd elektrotechnisch onderzoekslaboratorium. De bouwwerkzaamheden voor dit Electrical Sustainable Power Lab zijn inmiddels door hoofdaannemer Kuijpers afgerond. Het ELP moet het Nederlandse elektriciteitsnetwerk klaarstomen voor de toekomst.
25-11-2020  |  046x  |  Kort nieuws  | 
Nieuwe pipetten en Bottle top dispensers Ons Microlit assortiment tegen Stuntprijzen
Nieuwe pipetten en Bottle top dispensers
Ons Microlit assortiment tegen Stuntprijzen Ook deze maand hebben wij naast nieuwe instrumentatie, actieproducten voor u. Ons gehele assortiment inzien? Dat kan in onze webshop. Deze maand: Microlit. Microlit ontwerpt en ontwikkelt zeer nauwkeurige instrumenten voor vloeistofbehandeling voor toonaangevende laboratoria over de hele wereld. Innovatief, betrouwbaar & efficiënt. Dat is het credo. Mochten er vragen of speciale wensen zijn, neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u naar een oplossing op maat. Met vriendelijke groet, Het Laboramastore-team
25-11-2020  |  053x  |  Productnieuws  |   | 
Webinar 1 dec: Medische toepassingen met GC × GC-(HR) TOFMS Bekijk het webinar tijdens de LabAnalyse online kennisweek
Webinar 1 dec: Medische toepassingen met GC × GC-(HR) TOFMS
Bekijk het webinar tijdens de LabAnalyse online kennisweek Jef Focant van de Universiteit van Liège geeft tijdens de LabAnalyse week een presentatie over de medische toepassingen met GC × GC-(HR) TOFMS. De medische gemeenschap kijkt vol aandacht naar volatolomics, omdat het wordt gezien als een weinig invasieve benadering voor de mogelijke diagnose van verschillende ziekten. Het idee om vluchtige organische stoffen (VOC’s) die worden uitgestoten door biologische specimen in kaart te brengen, is niet nieuw, maar heeft in ziekenhuizen nog nauwelijks een routinematig gevalideerde status bereikt. Jef Focant vertelt hoe de nieuwste generaties instrumenten het vertrouwen vergroot. Zijn webinar vindt plaats op dinsdag 1 december om 10.00 uur. Aanmelden is kosteloos en kan via de website.
24-11-2020  |  054x  |  Kort nieuws  | 
Webinar 2 dec: bepaling van microplastics in water Meer weten? Schrijf je in voor het webinar
Webinar 2 dec: bepaling van microplastics in water
Meer weten? Schrijf je in voor het webinar Wilt op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen voor het bepalen van Microplastics in water? Registreer dan nu voor het webinar dat op woensdag 2 december 2020 om 15:00 uur zal worden gehouden. Tijdens dit webinar zal Da Vinci Laboratory Solutions samen met haar partner Gerstel de TED-GC/MS techniek voor het bepalen van microplastics in water presenteren. Dit is één van de webinars van de online kennisweek LabAnalyse. Tijdens deze kennisweek staat kennisuitwisseling rondom actuele analysemethoden binnen diverse laboratoria centraal. De LabAnalyse online kennisweek vindt plaats van 1 t/m 3 december. Bent u werkzaam op het laboratorium? Dan is deelname voor u gratis. Lees meer over het webinar en vergeet niet te registreren.
24-11-2020  |  069x  |  Kort nieuws  | 
Melisa vertelt over ED-XRF analyse van edelmetalen Is alles wat blinkt goud?
Melisa vertelt over ED-XRF analyse van edelmetalen
Is alles wat blinkt goud? Door de hoge handelswaarde van edelmetalen heeft de aanwezigheid van onzuiverheden een grote impact op de prijs. Deze sporenelementen zijn soms moeilijk te detecteren waardoor zowel grote raffinaderijen als kleinschalige juweliers vragen om accurate analyses. Een techniek die hierop antwoord biedt is ED-XRF spectrometrie en in het bijzonder de Spectrocube spectrometer. Maar wat maakt deze techniek zo populair? En wat is de meerwaarde van SPECTRO`s laatste ED-XRF analyzer? Lees het in de blog van Melisa Van Driessche.
23-11-2020  |  061x  |  Productbeschrijving  | 
Volgende 6 berichten
ARCHIEF
NOV
2020
OKT
2020
SEP
2020
AUG
2020
JUL
2020
JUN
2020
MEI
2020
APR
2020
MRT
2020
FEB
2020
JAN
2020
DEC
2019
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag