Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Nieuws

Plaats uw bericht
Fame Content, MeOH and Polyunsaturated Fame content Analysis Analysis of FAME samples according to EN 14103, EN 15779, EN 14110.
Fame Content, MeOH and Polyunsaturated Fame content Analysis
Analysis of FAME samples according to EN 14103, EN 15779, EN 14110. This GC system is dedicated to the analysis of fatty acid methyl esters (FAME) samples according to three methods: EN 14103, EN 15779 and EN 14110. The system consists of one straight channel with a polar column. All methods are performed using the same GC column with method specific instrument settings. Data acquisition, Instrument control and integration are performed using with the Agilent OpenLab Chemstation software. The Post run calculations and report generation are performed using the Da Vinci LS Petro Reporter software. The Agilent 7890B series gas chromatograph is custom configured and tested at Da Vinci using a checkout samples to ensure separation and performance before shipping the instrument. Test results and a detailed description of the analyzer are found in this document. Know-how of chromatography is required for performance validation and when analyzer adjustments become necessary.
17-09-2019  |  042x  |  Whitepaper  | 
Chemwatch klantevent van ITIS 26 november 2019 in Barendrecht
Chemwatch klantevent van ITIS
26 november 2019 in Barendrecht Ruim 5.000 organisaties wereldwijd maken gebruik van Chemwatch als chemicaliŽnmanagementoplossing. Benieuw hoe je de applicatie kunt gebruiken om optimaal invulling te geven aan het 4-stappenplan, opgesteld door Inspectie SZW? Kom dan naar het Chemwatch klantevent, georganiseerd door ITIS. Tijdens dit event kunt u op een vrijblijvende manier Chemwatch zelf ervaren. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om te netwerk met gelijkgestemden. GeÔnteresseerd? Neem dan aan de rechterkant van dit bericht contact met ons op voor meer informatie.
17-09-2019  |  040x  |  Kort nieuws  | 
ChemicaliŽnmanagement met Chemwatch De meest gebruikte chemicaliŽnmanagement-oplossing wereldwijd
ChemicaliŽnmanagement met Chemwatch
De meest gebruikte chemicaliŽnmanagement-oplossing wereldwijd Sinds een aantal jaar is ITIS agent van het internationale Chemwatch. Inmiddels maken ruim 5.000 organisaties wereldwijd gebruik van deze applicatie als chemicaliŽnmanagementoplossing. Enkele functionaliteiten * Onbeperkt toegang tot de grootse SDS databank ter wereld (30 miljoen bladen) * Altijd een actueel SDS, inclusief e-mailalert bij wijzigingen in eigen register * Automatisch een 47 talige werkplekinstructiekaart van uw eigen SDS-en * Overzichtelijk EHBO advies * Registratie opslag chemische producten conform PGS 15 * Onbeperkt risico beoordelingen uitvoeren van uw chemische producten Meer weten over de mogelijkheden van Chemwatch voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende (online) demonstratie van de software.
16-09-2019  |  053x  |  Productnieuws  | 
KNCV Gouden Medaille 2019 voor Ilja Voets
KNCV Gouden Medaille 2019 voor Ilja Voets
De KNCV Gouden Medaille 2019 is naar TUe-professor Ilja Voets gegaan voor de vertaalslag die ze maakt van fundamenteel onderzoek naar praktische toepassingen in haar vakgebied ĎSelf-Organizing Soft Matterí. De hoogste Nederlandse onderscheiding voor chemisch toptalent wordt op 10 december uitgereikt tijdens chemieconferentie CHAINS in Veldhoven. Voets bestudeerde onder andere Ďantivries-eiwittení, die maken dat organismen die in extreme kou leven niet bevriezen.
13-09-2019  |  065x  |  Kort nieuws  | 
Brandveiligheidskasten voor iedere toepassing Denken in mogelijkheden..
Brandveiligheidskasten voor iedere toepassing
Denken in mogelijkheden.. Een gevarieerd scala aan producten zorgt voor openingen bij het inrichten van een laboratorium. Het kiezen van ťťn partner creŽert korte lijnen en nauw contact. Wanneer er wordt overgegaan op de aanschaf van een brandveiligheidskast is een betrouwbare partner van groot belang. Verschillende aspecten die relevant zijn worden met de klant besproken. Dit zijn vaak dingen waar de gebruiker zelf niet aan had gedacht. Een sterk en vakkundig advies in combinatie met zťťr betrouwbare producten maakt Dupa een sterke partner. De brandveiligheidskasten van Dupa voldoen allemaal aan de huidige Europese norm NEN 14470-1. Hierbij hebben alle kasten een T‹V High-Quality Label. Dit is een belangrijke toevoeging. Door dit keurmerk hebben de brandveiligheidskasten een langere levensduur dan haar alternatieven. Advies op maat Is heel belangrijk. Niet alleen voor het selecteren van de juiste kast maar ook zeker voor het leveren, plaatsen en aansluiten van de kast op een ventilatiekanaal.
11-09-2019  |  093x  |  Productbeschrijving  |   | 
Wyatt lanceert NEON productijn Nieuwe generatie, MALS, online Viscometry en Refractive Index detectoren
Wyatt lanceert NEON productijn
Nieuwe generatie, MALS, online Viscometry en Refractive Index detectoren Wyatt Technology, wereldleider in instrumentatie voor absolute macromoleculaire en nanodeeltjes karakterisering, lanceert zijn next-generation multi-angle light scattering (MALS), brekingsindex en intrinsieke viscositeitinstrumenten. Deze nieuwe productlijn, de NEON-generatie, is volledig getransformeerd met de nieuwste state-of-the-art optische, elektrische en mechanische componenten en hypermodern ontwerp. Het innovatief Smart Services ô -platform, een uniek pakket van klantverbeteringen, is gemaakt om meer gebruiksgemak en een verbeterde gebruikerservaring te bieden bij elke stap in monster analyse. Deze instrumenten kenmerken zich door toonaangevende gevoeligheid en meetbereik voor een optimale monster karakterisering. Naast een strakke, moderne aanpak zijn de instrumenten eenvoudig te onderhouden. Door een robuust modulair ontwerpconcept, waardoor snellere ondersteuning en service in het veld mogelijk is.
11-09-2019  |  099x  |  Productnieuws  |   | 
Volgende 6 berichten
ARCHIEF
SEP
2019
AUG
2019
JUL
2019
JUN
2019
MEI
2019
APR
2019
MRT
2019
FEB
2019
JAN
2019
DEC
2018
NOV
2018
OKT
2018
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag