Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Nieuws

Plaats uw bericht
Droogoven voor industrieel onderzoek
Droogoven voor industrieel onderzoek
Bronson Incubator Services demonstreert droogovens voor onderzoek naar energie-efficiënte afvalverwerking in de industrie. Samen met de gebruikers is een volledig programmeerbare droogoven ontwikkeld om volledig geautomatiseerd en reproduceerbaar onderzoek te kunnen doen naar de verbrandingswaarde van afval in afvalenergiecentrales. Deze is namelijk niet homogeen van samenstelling. Het ene materiaal brandt goed, het andere minder. Ook levert de ene afvalstroom meer energie op dan de andere. Om een maximale output aan energie en warmte te verkrijgen is een minimale schommeling in het verbrandingsproces gewenst. Deze droogovens, die op maat worden gemaakt, bieden de mogelijkheid om snel en betrouwbaar onderzoek te doen naar de calorische waarde van afval en zo het rendement van installaties te optimaliseren.
14-01-2019  |  057x  |  Productnieuws  | 
Axel Semrau vergroot haar aanwezigheid in de Benelux
Axel Semrau vergroot haar aanwezigheid in de Benelux
Naast haar gewaardeerde partner Instrument Solutions biedt Axel Semrau ook totaaloplossingen die direct gericht zijn op de aanwezigheid van internationale bedrijven in de Benelux. De innovator achter de CHRONOS-software ontwikkelt merkonafhankelijke totaaloplossingen waarbij geautomatiseerde monsterverwerking en analyse één geheel vormen. Met een FAT en SAT garandeert Axel Semrau dat haar oplossingen binnen 2 dagen na installatie operationeel zijn. Meer informatie omtrent deze Chronect workstations kunt u krijgen bij Govert Schroeder.
14-01-2019  |  065x  |  Kort nieuws  | 
JSB GCxGC Modulators Een overzicht van onze mogelijkheden
JSB GCxGC Modulators
Een overzicht van onze mogelijkheden JSB is gespecialiseerd in GCxGC en heeft een breed scala aan GCxGC-modulators voor elke analystische uitdaging. Deze uitgebreide tweedimensionale gaschromatografietechniek is een zeer krachtige manier om het monster binnen één enkele analyse te scheiden in twee verschillende processen. Deze manier van analyseren verhoogt de piekcapaciteit en leidt tot inzichterlijkere resultaten. Lees in onze GCxGC modulator overview welke GCxGC-modulators JSB aanbiedt waarmee een zeer gedetailleerde monsterkarakterisering en uitstekende visualisatie van de monsterinhoud kan worden uitgevoerd.
14-01-2019  |  033x  |  Kort nieuws  | 
GCxGC Modulators Welk type past het beste?
GCxGC Modulators
Welk type past het beste? JSB is gespecialiseerd in GCxGC en heeft een breed scala aan GCxGC-modulators voor elke analystische uitdaging. Deze uitgebreide tweedimensionale gaschromatografietechniek is een zeer krachtige manier om het monster binnen één enkele analyse te scheiden in twee verschillende processen. Deze manier van analyseren verhoogt de piekcapaciteit en leidt tot inzichterlijkere resultaten. Lees in het GCxGC modulator overview welke GCxGC-modulators JSB aanbiedt waarmee een zeer gedetailleerde monsterkarakterisering en uitstekende visualisatie van de monsterinhoud kan worden uitgevoerd.
14-01-2019  |  031x  |  Kort nieuws  | 
Nieuw lab Etherna
Nieuw lab Etherna
In het Wetenschapspark van de Universiteit Antwerpen heeft biotechbedrijf Etherna zijn nieuwe laboratorium geopend voor onderzoek naar immunotherapieën tegen kanker. Met de investering van € 5 miljoen wordt het mogelijk om therapeutische producten te ontwikkelen die aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen.
11-01-2019  |  060x  |  Kort nieuws  | 
Webinar Metal Injection Moulding & Additive Manufacturing
Produceert u onderdelen met behulp van Metal Injection Molding (MIM) of Additive Manufacturing (AM)? Dan bent u misschien geïnteresseerd in deelname aan ons webinar, dat u een compleet overzicht geeft van Metal Injection Molding en een korte kijk op Additive Manufacturing. De onderwerpen omvatten: - Overzicht van de verschillende productieprocessen (MIM & AM) - Het MIM-proces - Outlook Additive Manufacturing - Warmtebehandeling van de gevormde delen (oplossingen door Carbolite Gero) - Wereldmarkt voor MIM Zowel tijdens als na de presentatie heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. Deze zullen direct na de presentatie worden beantwoord. Woordvoerders: - Mirjam Stein (Dipl. Ing. Material Sciences) - Dr. Timm Ohnweiler (Dipl. Phys.) Datum: Er zijn twee sessies met identieke inhoud op donderdag 24 januari 2019: - Sessie I: 10:00 uur CET (Centraal-Europese tijd) - Sessie II: 17.00 uur CET (Centraal-Europese tijd) U kunt uw lokale
10-01-2019  |  034x  |  Kort nieuws
Volgende 6 berichten
ARCHIEF
JAN
2019
DEC
2018
NOV
2018
OKT
2018
SEP
2018
AUG
2018
JUL
2018
JUN
2018
MEI
2018
APR
2018
MRT
2018
FEB
2018
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag