Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Nieuws

Plaats uw bericht
Laborama verplaatst naar 2022 Laborama zal in 2021 niet doorgaan wegens de aanhoudende COVID-19 crisis
Laborama verplaatst naar 2022
Laborama zal in 2021 niet doorgaan wegens de aanhoudende COVID-19 crisis Het bestuur van Laborama heeft de moeilijke beslissing genomen om de Laborama vakbeurs in 2021 niet te laten doorgaan en de fysieke beurs pas opnieuw te laten plaatsvinden op 17 & 18 maart 2022. Ook zal er geen digitale versie in de plaats komen. Deze beslissing is er gekomen na intens overleg en werd grotendeels gemotiveerd door de huidige realiteit rond de Belgische vaccinatiestrategie die te weinig perspectief biedt voor fysieke events in de komende maanden. Daarenboven handhaven veel bedrijven (zowel aan exposanten als bezoekers zijde) voor 2021 nog steeds een verbod op deelname aan fysieke events. Registraties voor exposanten starten op 1 oktober 2021. Voor meer informatie kan u contact met ons opnemen via e-mail of op het nummer +32-2-481 00 50.
26-01-2021  |  025x  |  Kort nieuws  | 
LabForRent: Tandtechnisch laboratorium incl. apparatuur Bedrijfs- / kantoorpand van ca. 400m2
LabForRent: Tandtechnisch laboratorium incl. apparatuur
Bedrijfs- / kantoorpand van ca. 400m2 Op het kleinschalige bedrijventerrein ďDe BiezenĒ te Papendrecht gelegen bedrijfs- / kantoorpand van circa 400 m≤. Voorheen gebruikt als tandtechnisch laboratorium. De laboratoria zijn uitgerust met werkplekken inclusief apparatuur. Ook de kantoren worden voorzien van meubilair. Dit laboratorium is een unieke kans voor startende tandtechnici. De begane grond bestaat uit: - Formele tandheelkundige kamer ca. 23 m≤ - Spreekkamer ca. 30 m≤ - Kantoorruimte ca. 21 m≤ - Bedrijfsruimte ca. 36 m≤ - Opbergruimte ca. 42 m≤ - Entree ca. 27 m≤ - Trappenhuis, meterkast en toiletgroep ca. 20 m≤ De eerste verdieping: - Kantoorruimte ca. 45 m≤ - Laboratorium ca. 35 m≤ - Laboratorium ca. 42 m≤ met kleine liftschacht naar berging op de begane grond - Apparatenruimte ca. 7 m≤ - Laboratorium ca. 24 m≤ - Nat laboratorium ca. 11 m≤ - Kantine ca. 20 m≤ - overloop, kleedkamer en toiletgroep ca. 16 m≤ De bestaande apparatuur en meubels in het gebouw zijn beschikbaar voor overname.
25-01-2021  |  038x  |  Kort nieuws  | 
Wat is de SVHC lijst? Moet ik deze lijst in Nederland bijhouden of niet?
Wat is de SVHC lijst?
Moet ik deze lijst in Nederland bijhouden of niet? Wordt er binnen uw bedrijf gewerkt met gevaarlijke stoffen? Dan is het wettelijk verplicht om te beschikken over een actueel register van de gevaarlijke stoffen. Om het register actueel te houden is het belangrijk om diverse lijsten bij te houden. Regelmatig krijgen wij de vraag of het noodzakelijk is om de SVHC lijst bij te houden. In dit artikel het antwoord op deze vraag. SVHC lijst Een aantal stoffen zijn binnen de REACH-wetgeving aangeduid als very high concern. Voor deze stoffen geldt dat deze zijn opgenomen op de kandidatenlijst van zeer zorgwekkende stoffen (ZZS) voor autorisatie. Maar vanuit het risico oogpunt is de SVHC lijst niet compleet. Er zijn namelijk meer stoffen die aan REACH-criteria voldoen, maar nog niet op de kandidatenlijst staan. Reden hiervoor is dat aanvullend onderzoek nodig is, of omdat de stof nog niet onder REACH is beoordeeld. Welke stoffen dat zijn? Stoffen die ontstaan tijdens het werkprocessen, denk bijvoorbeeld aan verbrandingsgassen.
25-01-2021  |  034x  |  Kennisbijdrage  |   | 
Betrouwbare en geautomatiseerde tracering van stalen in de histologie Casestudy: Volledige integratie van de BradyPrinter i5100 in bestaande systemen
Betrouwbare en geautomatiseerde tracering van stalen in de histologie
Casestudy: Volledige integratie van de BradyPrinter i5100 in bestaande systemen G42 Healthcare, een dochteronderneming van het in Abu Dhabi gevestigde bedrijf Group 42 (G42) dat actief is op het vlak van artificiŽle intelligentie en cloud computing, zet zich in voor de uitbouw van een duurzame en kwalitatief hoogstaande gezondheidssector in de VAE en daarbuiten. G42 Healthcare slaagt erin om snel veel verschillende stalen te identificeren met behulp van barcode-labels die na blootstelling aan alcohol en hoge temperaturen leesbaar blijven, en bovendien niet loskomen na langdurige bewaring in vriezers. *H2*Uitdaging: Betrouwbaar en geÔntegreerd labels printen en stalen traceren*/H2* G42 Healthcare was op zoek naar een efficiŽnte oplossing voor het traceren van stalen, om zo de duizenden stalen die in vriezers bewaard worden, beter te kunnen beheren. De oplossing voor het identificeren van stalen moest aangebracht kunnen worden op en mocht niet loskomen van diverse soorten recipiŽnten waaronder plastic, glazen en conische buisjes. Verder moest ze
22-01-2021  |  060x  |  Productnieuws  | 
ANKOM Technology apparatuur bij Dijkstra Vereenigde Applicatie ondersteuning, kwaliteit & service zoals u van ons gewend bent
ANKOM Technology apparatuur bij Dijkstra Vereenigde
Applicatie ondersteuning, kwaliteit & service zoals u van ons gewend bent Dijkstra Vereenigde is de officiŽle dealer van ANKOM Technology in de Benelux. Overzicht apparatuur: - FLEX analyte extractor voor automatisch verzeping en concentratie voor de analyse van vitamines en/of de hydrolyse, extractie en concentratie van vetten - TDFI voedingsvezel analyzer - Totaal vezel + ADF/NDF analyzer - Totaal en ruw vet analyzer - RF gas fermentatie tester - In vitro incubator Neem via de links hiernaast contact met ons op en bekijk deze apparatuur in onze webshop. Graag sturen wij u een offerte voor uw specifieke applicatie en bieden wij u ook installatie en instructie aan.
20-01-2021  |  073x  |  Productnieuws  |   | 
Rycobel voert kalibraties uit volgens ISO 17025 Reeds 8 parameters werden aan de ISO 17025 scope toegevoegd
Rycobel voert kalibraties uit volgens ISO 17025
Reeds 8 parameters werden aan de ISO 17025 scope toegevoegd Bij Rycobel kunt u terecht voor zowel aankoop, onderhoud als kalibratie van uw toestellen. Ook toestellen van andere leveranciers kunnen door ons gekalibreerd worden. Deze unieke combinatie van aankoop, verkoop & service plaatst Rycobel op een unieke positie. Wij gaan prat op kwaliteit. Net die filosofie werd bekroond met het ISO 17025 certificaat. Wij mogen dan ook met trots aankondigen dat wij reeds 8 parameters aan onze ISO17025 scope mochten toevoegen: Gewicht & massa, temperatuur, dikte, uv-stralingsvermogen, kracht, drukbepaling, spanning en afstand. Goed om weten is dat onze service-afdeling niet alleen eigen toestellen kalibreert v, maar ook toestellen die u niet bij ons aankocht. Zo heeft u met Rycobel ťťn aanspreekpunt voor al uw kalibraties. Handig, toch? U wil uw toestellen laten kalibreren en het liefst volgens ISO17025? Dat kan. Contacteer ons en bekijk wat onze service afdeling voor u kan betekenen.
14-01-2021  |  109x  |  Kort nieuws  | 
Volgende 6 berichten
ARCHIEF
JAN
2021
DEC
2020
NOV
2020
OKT
2020
SEP
2020
AUG
2020
JUL
2020
JUN
2020
MEI
2020
APR
2020
MRT
2020
FEB
2020
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag