Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Nieuws (vervolg)

Plaats uw bericht
De eerstelijns leidinggevende en veilig werkgedrag  Praktisch boek over de rol van de eerstelijns leidinggevende
De eerstelijns leidinggevende en veilig werkgedrag
Praktisch boek over de rol van de eerstelijns leidinggevende Dit praktische boek gaat over de rol van de eerstelijns leidinggevende in het bevorderen van veilig gedrag op het werk. De eerstelijns leidinggevende heeft als schakel tussen de werkvloer en het management van alle partijen de meeste invloed op het gedrag van medewerkers. Diens invloed wordt in de vorm van zeven competenties en aan de hand van een op feiten gebaseerde casus beschreven. Je kunt deze zeven factoren het beste vergelijken met knoppen waaraan je als leidinggevende kunt draaien om het gedrag van een medewerker te beïnvloeden. Uit ongevalsanalyse blijkt dat de meeste winst op het gebied van veilig werken valt te behalen door veilig gedrag te versterken. De auteur gebruikt hierbij de door hemzelf ontwikkelde methode Brain Based Safety. Deze methode vertaalt recente kennis van het brein in het bevorderen van veilig gedrag in organisaties. De zeven competenties van veilig gedrag zijn: 1) Prioriteren: de veilige keuze maken 2) Voorbeeld zijn 3)
06-12-2018  |  070x  |  Kort nieuws  | 
Afvalveiligheid oplossing voor alle HPLC-systemen Alarm voor uw afvalvat
Afvalveiligheid oplossing voor alle HPLC-systemen
Alarm voor uw afvalvat De ‘Sonic Reservoir Sensor SR-13’ geeft een alarm wanneer het HPLC afvalvat bijna vol is. Het is ook mogelijk om de LC pomp te stoppen met behulp van output contacten van de SR-13. De SR-13 meet het niveau in het afvalvat door middel van geluid, hierdoor is de sensor niet in contact met de vloeistoffen in het afvalvat. Met de zelfde unit is het ook mogelijk om de HPLC loopvloeistoffen te monitoren en een alarm te geven wanneer deze beneden de 10% zijn.
06-12-2018  |  048x  |  Productnieuws  | 
Nieuwe innovaties op onze stand tijdens WoTS 2018. Podiumplek voor onze Tech Award
Nieuwe innovaties op onze stand tijdens WoTS 2018.
Podiumplek voor onze Tech Award Het team van Anaspec Solutions, Onze ” natte chemie” in de spotlight, Onze deelname bij de Tech Award met de Min-Chip DSC, De ” hand held” Mini DSC, Even een ontspannen moment, Samen met de winnaar van de Tech Award 2018, Ieder laboratorium straks uitgerust met een Spinsolve benchtop NMR van Magritek
05-12-2018  |  061x  |  Fotoverslag  | 
Nieuwe standaard in PCR-snelheid
Nieuwe standaard in PCR-snelheid
Met de nieuwe Eppendorf Fast PCR Tube Strips en de Mastercycler X50 kunnen alle knelpunten in de workflow oplost worden. De nieuwe Mastercycler X50 combineert snelheid, flexibiliteit en PCR-optimalisering voor PCR-toepassingen van zowel research- als routinematige applicaties. De uitstekende bloktemperatuurregeling van dit compacte systeem zet een nieuwe standaard in PCR-reproduceerbaarheid. Het gebruikersbeheer is instelbaar en het managementsysteem biedt volledige documentatie voor het efficiënt beheren van het laboratorium. In combinatie met de Eppendorf Fast PCR Tube Strip is er een snellere warmteoverdracht van het blok naar de reactie. Dit zorgt voor significant betere controle van de reactieparameters. Dit verkort doorlooptijden in vergelijking met bestaande kits in de markt en biedt een hogere opbrengst door optimalere PCR.
04-12-2018  |  054x  |  Productnieuws  | 
Ultra-hogedrukfittingen voor UHPLC en HPLC tot 1400 Bar Tri-Fitt nut en ferrule
Ultra-hogedrukfittingen voor UHPLC en HPLC tot 1400 Bar
Tri-Fitt nut en ferrule De Tri-Fitt nut en ferrule zijn speciaal ontworpen voor hogedruk aansluitingen ten behoeven van vloeistof chromatografie. De Carbon PEEK-ferrule vervormt wanneer de roestvrijstalen nut wordt aangedraaid en de roestvrijstalen back-ferrule zorgt ervoor dat de tubing niet gaat draaien tijdens het vastzetten. Beide roestvrijstalen onderdelen zijn herbruikbaar.
04-12-2018  |  045x  |  Productnieuws  | 
Feijenoord Stadion op locatie TLR Laboratorium  In 2020 moeten de bouwwerkzaamheden voor het nieuwe stadion starten
Feijenoord Stadion op locatie TLR Laboratorium
In 2020 moeten de bouwwerkzaamheden voor het nieuwe stadion starten TLR Laboratorium in Rotterdam moet verhuizen, omdat het nieuwe stadion van Feijenoord op die plek gebouwd gaat worden. Voorlopig blijft het lab echter nog zitten. Volgens een artikel in het AD – ‘Laboratorium wil miljoenen zien van Feyenoord City’ – lopen de onderhandeling om het lab van 4000 vierkante meter (110 medewerkers) uit te kopen constructief, al wordt er stevig over een toereikende schadeloosstelling onderhandeld. De verhuizing van het contractlaboratorium is een complexe zaak. Naast het zoeken van een geschikte locatie, zullen — gezien de vele geaccrediteerde verrichtingen en de te verkrijgen vergunningen — diverse procedures parallel lopen. Ook zullen de nieuwe en de oude locatie enige tijd synchroon moet draaien om de analyseresultaten en dienstverlening te kunnen waarborgen. De tijd dringt. In 2020 moeten de bouwwerkzaamheden voor het nieuwe stadion starten om twee of drie jaar later open te gaan.
03-12-2018  |  062x  |  Kort nieuws  | 
Volgende 6 berichten
ARCHIEF
DEC
2018
NOV
2018
OKT
2018
SEP
2018
AUG
2018
JUL
2018
JUN
2018
MEI
2018
APR
2018
MRT
2018
FEB
2018
JAN
2018
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag