Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 05-11-2020
Laboramastore
TEL: +31 (0)76 508 65 00
Mon Plaisir 23
4879 ak   Etten-Leur
Contact
Sales
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure

Uw Totaal Supplier

LaboramaStore is sinds 1963 een gerenommeerd totaal-supplier voor laboratorium artikelen en onderdeel van Wilten Instrumenten Benelux. De basis van de website is concurrerende prijzen, voorraad, levertijd binnen 10 werkdagen en kwaliteitsproducten van verschillende merken.

Eenvoudig aankoopproces

* Geen log-in procedure
* Betalen op rekening
* Vaste verzendkosten á €15,-
* Makkelijk navigeren
* Korte productomschrijvingen

Simpel & transparant kortingssysteem

* 2-3 stuks 5% korting
* 4-5 stuks 10% korting
* 6-7 stuks 15% korting
* 8-10 stuks 20% korting
(artikelen met hetzelfde artikelnummer)

Hoe werkt het?

Bestellen kan via de webshop maar ook per email. Regelmatig vinden er veranderingen plaats om ons assortiment up-to-date te houden. Mocht je vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen.
Merken
 Labinco - Made in Holland
 Memmert - Broed- en droogstoven & waterbaden
 Polyscience - Thermostaatbaden
 Biosan - Thermoshakers, verwarmingsplaten, droogblokken & meer...
 Kern - Analytische & droogbalansen
 Microlit - Pipetten & dispensers
 Ika - Homogenisatoren
 BOY Laboliften - laboliften
 Hermle - Centrifuges & toebehoren
 Suez - Waterpurificatie
Expertises
Algemene labapparatuur - Koelen en vriezen - labkoelkasten
Algemene labapparatuur - Stoven en ovens - droogstoven
Algemene labapparatuur - Stoven en ovens - broedstoven
Algemene labapparatuur - roer-meng-en-maalapparatuur
Algemene labapparatuur - schudders
Lees meer
Expertises
Algemene labapparatuur - Koelen en vriezen - labkoelkasten
Algemene labapparatuur - Stoven en ovens - droogstoven
Algemene labapparatuur - Stoven en ovens - broedstoven
Algemene labapparatuur - roer-meng-en-maalapparatuur
Algemene labapparatuur - schudders
Algemene labapparatuur - thermostaatbaden
Algemene labapparatuur - centrifuges
Algemene labapparatuur - waterzuivering-
Algemene labapparatuur - pipetten
Algemene labapparatuur - weegapparatuur
Algemene labapparatuur - pompen
Gebruiksartikelen, disposables - Materialen/ disposables - pipetpunten
Gebruiksartikelen, disposables - Materialen/ disposables - buizen
Gebruiksartikelen, disposables - referentiematerialen
Diagnostiek & Life Sciences - microbiologisch-onderzoek

Productnieuws

Verrassende samenwerking tussen Laboramastore & Inventum Ook u kunt uw monstervoorbereiding optimaliseren.
Verrassende samenwerking tussen Laboramastore & Inventum
Ook u kunt uw monstervoorbereiding optimaliseren. Wij kondigen graag onze nieuwe samenwerking met Inventum aan. Dit hollandse bedrijf is welbekend bij consumenten voor hun huishoudelijke apparatuur. Nu is onze doelstelling om ook in ieder laboratorium een Inventum te kunnen plaatsen, voor monstervoorbereiding, koude opslag of als homogenisator. Niet alleen in Nederland is Inventum een begrip. Tot in de verste uithoeken van de wereld worden vele producten van Inventum al sinds de beginjaren naar tevredenheid gebruikt. In de industrie, de luchtvaart, de scheepvaart, overal was én is Inventum aanwezig. Een innovatief verleden is een goede basis voor een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf. Wilt u meer informatie over onze samenwerking, of bent u benieuwd hoe deze producten uw lab naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem dan contact met ons op via mail of bel naar (0)76 508 65 00.
26-02-2021  |  211x  | 
Bottle Top Dispensers van wereldkwaliteit Innovatief, betrouwbaar & efficiënt. Dat is het credo.
Bottle Top Dispensers van wereldkwaliteit
Innovatief, betrouwbaar & efficiënt. Dat is het credo. Microlit ontwerpt en ontwikkelt zeer nauwkeurige instrumenten voor vloeistofbehandeling voor toonaangevende laboratoria over de hele wereld. Ze zijn wereldleider in Bottle Top Dispensing-technologie. Ontworpen met het oog op ergonomie en intuïtieve bediening, worden Microlit Bottle Top-dispensers veel gebruikt voor nauwkeurige en veilige afgifte van chemicaliën en reagentia. Deze innovatieve Bottle Top Dispensers zijn ook verkrijgbaar nu Laboramastore. Alle verbeteringen van onze dispenser t.o.v. conventionele dispenser vindt u in de bijlage. Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk op onze webshop.
15-02-2021  |  236x  | 
Nieuwe pipetten en Bottle top dispensers Ons Microlit assortiment tegen Stuntprijzen
Nieuwe pipetten en Bottle top dispensers
Ons Microlit assortiment tegen Stuntprijzen Ook deze maand hebben wij naast nieuwe instrumentatie, actieproducten voor u. Ons gehele assortiment inzien? Dat kan in onze webshop. Deze maand: Microlit. Microlit ontwerpt en ontwikkelt zeer nauwkeurige instrumenten voor vloeistofbehandeling voor toonaangevende laboratoria over de hele wereld. Innovatief, betrouwbaar & efficiënt. Dat is het credo. Mochten er vragen of speciale wensen zijn, neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u naar een oplossing op maat. Met vriendelijke groet, Het Laboramastore-team
25-11-2020  |  345x  |   | 

Productbeschrijvingen

Wij introduceren: Phoenix instrument Heb je behoefte aan shakers, centrifuges, stirrers en bovenroerders tegen een betaalbare prijs?
Wij introduceren: Phoenix instrument
Heb je behoefte aan shakers, centrifuges, stirrers en bovenroerders tegen een betaalbare prijs? Wij zijn trots dat wij dealer mogen zijn van Phoenix Instrument. Bij Phoenix Instrument staat, net zoals bij ons, de klant centraal: "It is our goal to provide instruments with a high quality standard for the daily demand in all kind of laboratories at a good price and a decent service." Kijk voor ons gehele Phoenix assortiment op onze webshop. Op zoek naar een specifiek product? Neem contact met ons op, wellicht kunnen wij je verder helpen.
22-04-2021  |  141x  | 
Op zoek naar pipetpunten?
Op zoek naar pipetpunten?
Wij kunnen je verschillende pipetpunten leveren van verschillende volumes, met/zonder steriliteit en met/zonder filter. Inmiddels hebben wij verschillende klanten al kunnen helpen door de hoognodige pipetpunten binnen afzienbare tijd te leveren. Zit jij ook te springen om verschillende artikelen? Neem dan een kijkje in onze webshop. Ook als je niet kunt vinden wat je zoekt, mag je ons altijd een bericht sturen. Wellicht kunnen wij je alsnog verder helpen.
08-04-2021  |  474x  | 
Instrumentatie voor microbiologisch onderzoek nodig? Bestel gemakkelijk en snel bij Laboramastore.
Instrumentatie voor microbiologisch onderzoek nodig?
Bestel gemakkelijk en snel bij Laboramastore. Wist u dat Laboramastore ook producten en disposables aanbiedt specifiek voor microbiologisch onderzoek? Zoals bijvoorbeeld de MIXWEL van Alliance Bio Expertise. De meest compacte blender op de markt (30dm3) is de MIXWEL van Alliance Bio Expertise. Tevens is deze ook de lichtste met 14 kg, hierdoor is hij gemakkelijk te vervoeren. Verder is het instrument gepatenteerd en levert deze tot 70 kg druk. Ook beschikt het instrument over een peddel voor optimale homogenisatie. Voordelen van de MIXWEL - Slechts € 2.785,-: * Verwijderbare paddlespage-mixwel-1 * Trillingsvrij * Peddels van roestvrij staal * Verstelbare peddels aan de matrix, tot 3 posities * Afvaltank geïntegreerd Voordelen van de MIXWEL+ - Slechts € 3.360,-: * Instelbare snelheid * Automatische aanpassing van de peddels Wilt u meer informatie over ons aanbod? Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op via +31 (0)76 508 65 00. Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar via email. Wij horen graag van u.
17-03-2021  |  185x  |   | 
Kalibratiestandaarden Conductiviteit; Refractieve index; Viscositeit Op zoek naar een makkelijke & snelle manier om deze te bestellen?
Kalibratiestandaarden Conductiviteit; Refractieve index; Viscositeit
Op zoek naar een makkelijke & snelle manier om deze te bestellen? Ben je op zoek naar kalibratiestandaarden voor: * Conductiviteit * Refractieve index * Viscositeit Bij ons direct leverbaar. Dan is het fijn om te weten dat Laboramastore in deze behoefte kan voorzien. Veel van onze kalibratiestandaarden zijn direct uit voorraad leverbaar, kijk voor al onze standaarden op onze webshop. Wij leveren geaccrediteerde kalibratiestandaarden van de volgende merken: * Reagecon * Bellingham + Stanley * Lamy Rheology Kijk op onze webshop Wij hebben de meest voorkomende kalibratiestandaarden voor je op een rij gezet, zodat je deze gemakkelijk & snel online kunt bestellen. Staat jouw gewenste kalibratiestandaard er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wellicht kunnen we iets voor je betekenen. Met vriendelijke groet, Het Laboramastore-team
27-01-2021  |  273x  | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag