Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 10-08-2020
BIOplastics
TEL: +31455338750
FAX: +31455338769
Hoofdkantoor en productie
Rötscherweg 61
Nl-6374 xw   Landgraaf
Contact
+31 45 5338750
Technical support
BIOplastics levert wereldwijd de meest hoogwaardige (q)PCR plastics voor alle merken en modellen van (q)PCR-cyclers.

Het hoofdkantoor en en de productie zijn gevestigd in Landgraaf. Hier kunt u terecht voor advies op maat, directe communicatie en snelle levering van superieure producten voor ultieme betrouwbare en reproduceerbare resultaten.
Daarnaast heeft BIOplastics vestigingen in Amerika en China en wordt globaal vertegenwoordigd door een uitgebreid netwerk van distributeurs.

Door het unieke ontwerp en de speciale mix van polypropyleen zijn de producten perfect voor uitmuntende (q)PCR resultaten:

* Zeer reproduceerbare resultaten
* Lage hoeveelheden DNA detecteerbaar
* Lage verdamping, lage binding
* Stapelbaar
* Robuust
* DNA, RNA, DNase, RNase en pyrogeen vrij
Producten, diensten
(q)PCR disposables, PCR, Tubes, Platen, Werkrekken, Pipetpunten, Reactievaatjes, Opbergsystemen, Sealing,
Lees meer
Producten, diensten
(q)PCR disposables -
PCR -
Tubes -
Platen -
Werkrekken -
Pipetpunten -
Reactievaatjes -
Opbergsystemen -
Sealing -
Expertises
Gebruiksartikelen, disposables - Materialen/ disposables - pipetpunten
Gebruiksartikelen, disposables - Materialen/ disposables - buizen

Productnieuws

BIOplastics alternatief voor Hard-Shell® 96-well platen Uit voorraad leverbaar
BIOplastics alternatief voor Hard-Shell® 96-well platen
Uit voorraad leverbaar De BIOplastics Extreme Uniform Full Skirted 96-well platen zijn een direct alternatief voor Hard-Shell®, twin.tec® en FrameStar® platen. De platen passen onder meer op de volgende thermal cyclers en robotic systems: Bio-Rad CFX96, Agilent Aria Mx en Aria Dx, Hamilton Nimbus, Hamilton STARlet, Seegene Nimbus, Seegene STARlet en MGI nucleic acid extractors. De full skirted 96-well platen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en natural en zijn direct uit voorraad leverbaar. Hard-Shell® is a registered trademark of Bio-Rad laboratories, Inc., twin.tec® is a registered trademark of Eppendorf AG and FrameStar® is a registered trademark of 4titude Ltd.
01-04-2021  |  138x  | 
BIOplastics Smartridges voor MagNa® Pure 96 Nu beschikbaar
BIOplastics Smartridges voor MagNa® Pure 96
Nu beschikbaar Eind april 2020 heeft BIOplastics een alternatief voor de MagNa® Pure Processing Cartridges op de markt gebracht. Begin maart heeft BIOplastics besloten via een verkort productontwikkelingstraject van slechts 7 weken het product op de markt te brengen om hiermee een oplossing te bieden aan de op dat moment bestaande wereldwijde tekorten. Met de introductie van de initiële versie van de Processing Plates zijn de grootste tekorten opgelost en kon op korte termijn de COVID-19 testcapaciteit worden uitgebreid. Terwijl de laboratoria meer en meer COVID-19 testen hebben kunnen uitvoeren, heeft BIOplastics het product verder ontwikkeld en verbeterd tot het definitieve product, de Smartridge (patent pending), dat sinds 4 juli beschikbaar is. De Smartridges hebben dezelfde afmetingen als de oorspronkelijke Processing Plates en worden uit hetzelfde DNA, RNA, DNase en RNase vrije ruwe materiaal gemaakt. Het verschil tussen de Processing Plates en Smartridges is de vorm van
06-08-2020  |  644x  | 
BIOplastics alternatief voor Output Plates Nu beschikbaar
BIOplastics alternatief voor Output Plates
Nu beschikbaar Na vorige week met een alternatief op de markt te zijn gekomen voor de Processing Cartridges, heeft BIOplastics deze week de volgende stap gezet met de introductie van een alternatief voor de Output plates. Met het beschikbaar komen van deze plaat kan de test capaciteit voor coronatests in Nederland eindelijk omhoog. De Output plates zijn reeds gevalideerd voor SARS-CoV-2 diagnostiek op het MagNa® Pure 96 systeem. MagNa Pure is a registered trademark of Roche Diagnostics GmbH
12-05-2020  |  915x  | 
Laat meer zien (10)

Whitepapers

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag