Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 10-06-2020
Twice Eindhoven B.V.
TEL: +31 40 851 65 65
Postbus 8026
NL-5601 KA   Eindhoven
Contact
Mw. Saskia van de Schoot
directeur new business
Website
www.twice.nl
Bedrijfsvideo
TWICE stimuleert de ontwikkeling van jonge en groeiende innovatieve hightechbedrijven, door het bieden van professionele bedrijfshuisvesting, hoogwaardige infrastructurele voorzieningen en services.

Binnen TWICE zijn circa 110 innovatieve bedrijven gevestigd in kleinschalige kantoorruimten en/of ingerichte laboratoria in een van de vier thematische hubs op twee high tech hotspots in de Brainport regio; TU/e Campus en High Tech Campus Eindhoven. De vier formules zijn: Twinning (ICT, (embedded) software en elektronica), Catalyst (electrotechniek, werktuigbouw en (bio)chemie), βeta (high tech R&D) en Mµ (lifetec en new energy).

Als hightech ondernemer ben je op deze hotspots verzekerd van de beste ruimten, voorzieningen en services. TWICE is op weg om in 2020 in de Brainport uit te groeien tot de grootste community gericht op groeiversnelling. Ze biedt de ondernemer naast een groot netwerk van adviseurs en investeerders, onder meer kennis en tools, events en borrels, ondersteuning in marketingcommunicatie en niet onbelangrijk… een prettige sfeer.
Grow@twice in 2020.


TWICE is een publiek-private samenwerking met als aandeelhouders: Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Brainport Development, Gemeente Eindhoven, Rabobank Eindhoven-Veldhoven en Technische Universiteit Eindhoven (TU/e).
TWICE Eindhoven
Producten, diensten
 huisvestingsformule,  labruimte,  kantoorruimte,
Lees meer
Producten, diensten
 huisvestingsformule - technologische bedrijven, huur, verhuur, kantoorruimte, laboratorium, laboratoria, labs, incubator,
 labruimte - laboratorium, laboratoria, labs, verhuur
 kantoorruimte - kantoorruimte, verhuur, bedrijfsruimte

Artikelen

EU-wijd advies voor materiaalonderzoek
EU-wijd advies voor materiaalonderzoek
Polymer Technology Group Eindhoven BV (PTG/e) is een kennisinstituut op het gebied van (polymeer)chemie, polymeren en hybride materialen. De adviesaanvragen komen uit heel Europa, voor de beantwoording daarvan worden geavanceerde laboratoriumtechnieken ingezet.
LABinsights 2019-9, p.31
Hightech recyclingonderzoek bij TUSTI
Hightech recyclingonderzoek bij TUSTI
Het laboratorium van de Eindhovense starter TUSTI is erin geslaagd een hightech proces te ontwikkelen voor het reinigen van vette, plastic consumentenverpakkingen. De R&D-route loopt via lab-, naar demo-, tot industriële schaal met als inzet de bouw van een heuse recyclingfabriek.
LABinsights 2019-7, p.20
Stempelen op nanoschaal SCIL Nanoimprint Solutions ontwikkelt hogeprecisie-lithografie voor wafers
Stempelen op nanoschaal
SCIL Nanoimprint Solutions ontwikkelt hogeprecisie-lithografie voor wafers In het Catalyst-gebouw van TWICE in Eindhoven perfectioneert SCIL Nanoimprint Solutions een technologie waarmee op nanoresolutie functionele structuren te creëren zijn op substraten (ofwel wafers) van verschillende materialen. Met deze lithografische technologie kunnen bedrijven de prestaties verhogen van onder meer leds, lasers, vlakke lenzen, biosensoren en zonnecellen en hun productiekosten verlagen. In het laboratorium van SCIL Nanoimprint pakt directeur Rob Voorkamp een schijf, beweegt die in het daglicht, en ineens worden allerlei fluorescerende structuren zichtbaar. De effecten worden opgewekt door nanopatronen in het materiaal ter grootte van 10 nanometer of minder. Ze zijn aangebracht met een speciale lithografietechniek, SCIL genaamd. Het acroniem SCIL staat voor ‘Substrate Conformal Imprint Lithography’. Het is een druktechnologie om structuren op nanometerresolutie op een breed palet van ultradunne substraten aan te brengen. De uitdaging voor SCIL Nanoimprint is klantspecifieke oplossingen te ontwikkelen, want geen lithografietoepassing is gelijk. Die stelt specifieke eisen aan de chemische en fysische eigenschappen van de uithardende vloeistof — de resist — en het stempel dat gebruikt wordt bij het proces.
LABinsights 2018-8, p.15
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag