Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 03-08-2020
Kerteza
TEL: +32 (0)14 259 000
FAX: +32 (0)14 259 009
Duineneind 16 bus 1
2460   Kasterlee
Contact
Website
kerteza.com
Bedrijfsvideo
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure
Kerteza zet samen met uw organisatie de stappen die nodig zijn om kosten te besparen, kwaliteit te verbeteren en verspillingen te elimineren.

Met onze expertise en ruim 25 jaar ervaring in de gezondheidszorgsector, beschikt u over een strategische partner die deskundig uw organisatievraagstukken oplost en u begeleidt bij complexe verandertrajecten.

Bij Kerteza vinden we niet alleen dat de zorg beter moet, we geloven ook dat de zorg beter kan.

De zorg wordt steeds complexer en men moet steeds meer realiseren met minder middelen. Daarom is het voor een zorginstelling van cruciaal belang doelstellingen met zekerheid te kunnen waarmaken.

Om de daarvoor noodzakelijke veranderingen gestructureerd en efficiënt aan te pakken, willen we organisaties in de zorg ondersteunen met het juiste advies en begeleiding.

Waarom Kerteza

Als u voor Kerteza kiest, kiest u voor een strategische partner die u helpt bij organisatievraagstukken en complexe transitietrajecten. Kerteza zet samen met uw organisatie de stappen die nodig zijn om kosten te besparen, kwaliteit te verbeteren en verspillingen te elimineren. Wij begeleiden organisaties met onze gestructureerde en bewezen aanpak. Voor complexe transities werken wij volgens ons Kerteza-4Fasenmodel®.

Onze aanpak is eenvoudig, biedt houvast en is gericht op het meetbaar verbeteren van kwaliteit, efficiëntie en productiviteit. Geen dikke rapporten, maar een allesomvattende gestructureerde, onderbouwde en resultaatgerichte aanpak, die wij binnen iedere organisatie toepassen.

Wanneer u de verandering nog extra wil bijzetten, bekijken dan hier ons brede aanbod aan opleidingen.

Kerteza zorgt er dus voor dat u alles in huis hebt om uw organisatie efficiënt te runnen.
Kerteza-4Fasenmodel®
Merken
 Interne auditor ISO 17025 - training,intern,auditor,ISO 17025,norm,kwaliteitssysteem accreditatie interpreteren implementeren praktijkcase oefeningen opleiden voorbereiden extern
 Interne auditor ISO 15189 - training,intern,auditor,ISO 15189,norm,kwaliteitssysteem accreditatie interpreteren,implementeren,praktijkcase,oefeningen opleiden,voorbereiden,extern
 Organisatievraagstukken - organisatievraagstuk,oplossing,implementeren senior,adviseurs,begeleiden,professionele begeleiding,veranderingen,partner klantgericht,gepland,gewenst
Producten, diensten
 NEN-EN-ISO 17025 norm - advies,ondersteuning,herziening implementeren,onderhouden,kwaliteitssysteem normkennis,ervaring expertise,proces- en risicomanagement,interpretatie
 organisatievraagstuk - ervaren,adviseurs,oplossing begeleiding,verandering resultaat,risicomanagement,procesoptimalisatie kwaliteitsmanagement programmamanagement,governance
 training - workshops praktisch kwaliteitsmanagementsysteem normkennis risicomanagement procesoptimalisatie interne auditoren externe auditoren visitatoren
 Project Management - Kerteza biedt een adviseur die de gewenste verandering op gestructureerde wijze helpt realiseren. Wij ondersteunen projecten op verschillende domeinen
 Toetsing - Kerteza stuurt een adviseur die de situatie in beeld brengt en toetst uw organisatie aan de relevante normen en vereisten.
 Interim functies - Onze adviseurs hebben een ruime ervaring opgebouwd binnen verschillende zorginstellingen en op diverse niveaus (managers, projectleiders enz.).
 Incidenten en calamiteiten - Kerteza laat één van haar adviseurs op zoek gaan naar basisoorzaken wanneer het misgaat binnen uw zorginstelling.
 Opleiding - Wilt u de deskundigheid van uw medewerkers bevorderen? Kerteza beschikt over een uitgebreid aanbod opleidingen, trainingen en workshops.
Expertises
Dienstverlening, advisering - opleidingen
Labautomatisering - Advisering, dienstverlening - bedrijfsverbetering
Labautomatisering - Advisering, dienstverlening - bedrijfsanalyse-
Kwaliteit, Arbo, Milieu - training-en-advies
Kwaliteit, Arbo, Milieu - Kwaliteitssystemen - normalisatie
Lees meer
Expertises
Dienstverlening, advisering - opleidingen
Labautomatisering - Advisering, dienstverlening - bedrijfsverbetering
Labautomatisering - Advisering, dienstverlening - bedrijfsanalyse-
Kwaliteit, Arbo, Milieu - training-en-advies
Kwaliteit, Arbo, Milieu - Kwaliteitssystemen - normalisatie
Kwaliteit, Arbo, Milieu - Kwaliteitssystemen - gmp

Actuele events

Interne Auditor
Moet u ook een audit uitvoeren in uw organisatie? Wilt u graag verdere ondersteuning op vlak van uw audit vaardigheden? Of wilt u zelf een intern auditsysteem opzetten? Kerteza biedt een training aan waarmee u op een pragmatische wijze uw deskundigheid verder kunt aanscherpen en zo de kans kunt vergroten om uw organisatie nog beter te laten presteren. U leert niet enkel een audit gestructureerd, efficiënt en effectief voor te bereiden, maar ook hoe een goede audit uit te voeren en hoe een goed onderbouwd auditrapport op te stellen. Komt u uit de zorgsector of uit de dienstverlening? Kerteza heeft deze cursus zo ontwikkeld dat ieder die audits uitvoert zijn/haar vaardigheden kan verbeteren. Heeft u behoefte aan ondersteuning voor uw volgende audit? Meld u dan hier aan voor onze tweedaagse training ‘Interne auditor’ of lees meer op onze website. Doel • Inoefenen van vaardigheden om een audit voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren • Leren schrijven van een professioneel auditrapport • Nodige kennis voor het opzetten en implementeren van een intern auditsysteem Onze ervaren trainers, Hans van Groezen en Martin Ehlert, leeren u welke stappen u moet zetten om uw volgende audit professioneel en geslaagd te laten verlopen. Graag verwelkomen wij u op deze training.
01-02-2021 | Tweedaagse training | 2 dagen | Geel (België), Officenter | Toegang: Betaald
Interne Auditor ISO 15189: 2012
Moet u ook een audit uitvoeren in uw organisatie? Wilt u graag verdere ondersteuning op vlak van uw auditvaardigheden? Of staat in uw organisatie een accreditatie op basis van de ISO 15189 norm gepland? Kerteza biedt een training aan waarmee u op een pragmatische wijze uw deskundigheid verder kunt aanscherpen en zo de kans kunt vergroten om uw organisatie nog beter te laten presteren. U leert niet enkel een audit gestructureerd, efficiënt en effectief voor te bereiden, maar ook hoe u een professionele en onafhankelijke audit uit moet voeren en hoe een goed onderbouwd auditrapport opgesteld dient te worden. Dit op basis van de ISO 15189 norm. Heeft u behoefte aan ondersteuning voor uw volgende audit? Meld u dan hier aan voor onze tweedaagse training ‘Interne auditor ISO15189: 2012’ of lees meer op onze website. Doel • Het correct interpreteren van de ISO 15189 norm • Inzichten in de basisfilosofie van de ISO 15189 krijgen • Inoefenen van vaardigheden om een audit voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren • Leren schrijven van een professioneel auditrapport • Nodige kennis voor het opzetten en implementeren van een intern auditsysteem Onze trainer Jeanine Kruijsbeek leert u welke stappen u moet zetten om uw volgende audit professioneel en geslaagd te laten verlopen. Graag verwelkomen wij u op deze training.
03-02-2021 | Driedaagse training | 3 dagen | Zeist | Toegang: Betaald
E-learning - Intern auditor ISO 15189:2012 
Wij bieden trainingen en opleidingen via E-learning aan. Intern auditor ISO 15189:2012  Een kwaliteitsmanagementsysteem in een medisch laboratorium moet structureel en periodiek getoetst worden op doeltreffendheid en efficiëntie. Interne audits zijn hiervoor een uitstekend hulpmiddel en vormen een essentieel onderdeel van een kwaliteitsmanagementsysteem. Daarnaast is het voor het behalen van een accreditatie op basis van de ISO 15189 norm noodzakelijk dat er een functionerend intern audit systeem aanwezig is. Na deze training tot intern auditor bent u in staat om op een gestructureerde wijze een effectieve audit uit te voeren op basis van de ISO 15189 norm en daarvan een professioneel onderbouwd feitenrapport te schrijven. Tijdens de training worden werkvormen gebruikt die geschikt zijn voor E-learning. Tevens wordt door norminterpretatie-oefeningen en door een uitgebreide toelichting op de normen meer inzicht verkregen in de ISO 15189 norm. Na het afwerken van de complete module kan u een toets afleggen. Nadien kan u een pdf-bestand downloaden waarin alle leerpunten van de training samengevat worden. Heeft u behoefte aan ondersteuning voor uw volgende audit? Schrijf u dan in voor onze E-learning ‘Interne auditor ISO15189: 2012’ of lees meer op onze website.
04-02-2021 | E-learning | 1 dag | vrij te kiezen | Toegang: Betaald
Laat meer zien (19)

Kennisbijdragen

Nieuw - Het Kerteza-4Fasenmodel® Kosten besparen, kwaliteit en efficiëntie verhogen en verspillingen tegengaan
Nieuw - Het Kerteza-4Fasenmodel®
Kosten besparen, kwaliteit en efficiëntie verhogen en verspillingen tegengaan Kerteza helpt bij kosten besparen, kwaliteit en efficiëntie verhogen en verspillingen tegengaan. Hiervoor introduceren wij het Kerteza-4Fasenmodel®, zie figuur hiernaast. In dit nieuw ontwikkelde Kerteza-4Fasenmodel® worden de binnen Kerteza gedurende jaren vergaarde inzichten en ervaringen samengebracht met bewezen veranderkundige theorieën. Ieder laboratorium en iedere klantvraag is uniek en zo ook de Kerteza aanpak. Het Kerteza-4Fasenmodel® biedt houvast en is gericht op meetbare verbetering van kwaliteit, efficiëntie en productiviteit. Geen dikke rapporten, maar een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak. Door elke opdracht te bekijken vanuit verschillende complementaire domeinen, stemmen wij waar nodig uw strategie, management, cultuur, structuur, processen en human resources op elkaar af. Benieuwd wat Kerteza voor uw laboratorium kan betekenen?
07-05-2020  |  627x  | 
Focus op vereenvoudigen: een werkbaar kwaliteitsmanagementsysteem Praktische tips om een kwaliteitsmanagementsysteem te vereenvoudigen
Focus op vereenvoudigen: een werkbaar kwaliteitsmanagementsysteem
Praktische tips om een kwaliteitsmanagementsysteem te vereenvoudigen 1.Projectmatige aanpak Het vereenvoudigen van een kwaliteitsmanagementsysteem blijkt lastiger dan men vaak denkt. Het lijkt tegenstrijdig, maar vereenvoudigen is complex. Het éénmalig werken aan vereenvoudiging van het kwaliteitsmanagementsysteem, zoals afschaffen van onnodige registraties of documenten werkt slechts tijdelijk. Een projectmatige aanpak is daarom een goede start. Doorloop daarbij de volgende stappen: •een verbintenis. •een analyse. •een plan. •doen. •een follow-up. •een her-analyse. 2.Werk aan de organisatiecultuur Belangrijk onderdeel van het projectplan bestaat erin te werken aan een opbouwende cultuur, zodat iedereen duurzaam bijdraagt aan een werkbaar en onderhoudsvriendelijk kwaliteitsmanagementsysteem. 3.Betrek alle medewerkers Iedereen binnen de organisatie werkt in meer of mindere mate met het kwaliteitsmanagementsysteem (leiding, staf, administratie, overige medewerkers). De medewerkers hebben dus heel wat ervaring die nodig is om te kunnen
05-03-2020  |  577x  | 
Een projectbureau redt uw projecten Verhoogde projectmanagement skills van betrokkenen en het effectief toewerken naar beoogde projectresultaten
Een projectbureau redt uw projecten
Verhoogde projectmanagement skills van betrokkenen en het effectief toewerken naar beoogde projectresultaten Organisatie In ieder laboratorium lopen vele projecten vaak naast elkaar. Zo ook bij één van onze klanten, waar ongeveer 30 projecten tegelijkertijd op allerlei gebieden lopende waren. Binnen deze relatief grote organisatie werd binnen 1,5 jaar een uniforme werkwijze voor projectmanagement en een projectbureau geďmplementeerd. Het te realiseren doel was een volledig inzicht in alle projecten, verhoogde projectmanagement skills van betrokkenen en het effectief toewerken naar beoogde projectresultaten. Context In het Klinilab (fictieve naam) werd tijdens het doorlopen van het accreditatietraject duidelijk dat aan veel projecten tegelijkertijd gewerkt werd. Echter ontbrak een totaaloverzicht van alle lopende projecten. Tevens was van veel projecten onduidelijk wat de scope van het project was, wat de status en voortgang was en wie het project leidde. Na het in kaart brengen van de lopende en nieuw op te starten projecten bleek dat betrokkenen onvoldoende vertrouwd waren
17-02-2020  |  665x  | 
Laat meer zien (3)

Productnieuws

Vereenvoudig uw KwaliteitsManagementSysteem Kerteza heeft een roadmap ontwikkeld om uw kwaliteitssysteem te vereenvoudigen.
Vereenvoudig uw KwaliteitsManagementSysteem
Kerteza heeft een roadmap ontwikkeld om uw kwaliteitssysteem te vereenvoudigen. De beste zorg leveren met minder kosten en minder verspillingen? Dat kan met een kwaliteitssysteem dat aansluit bij de verwachten van laboratoriumspecialisten, management en medewerkers. Daarnaast voldoet het systeem nog steeds aan de vereisten van het vigerende referentiekader voor accreditatie of certificatie. Kerteza heeft een roadmap ontwikkeld om uw kwaliteitssysteem te vereenvoudigen. Dit leidt tot: * Minder kosten  * Minder verspilling  * Minder onzinnige inspanningen  * Minder registratielast  * Meer kwaliteit  * Herkenbaar normen- / eisenpakket  * Toegevoegde waarde voor patiënt, laboratoriumklant én professional  Met onze roadmap begeleiden wij u bij het vereenvoudigen van het bestaande kwaliteits- en veiligheidsmanagementsysteem. Dit ongeacht het normenkader dat u gebruikt (ISO 15189, ISO 17025, …) De vereenvoudiging zorgt voor een compact, werkbaar en ‘maatwerk’ kwaliteitssysteem met meetbare resultaten.
04-09-2020  |  358x  | 
Norminterpretatie ISO 17025 + (Praktijk-)training interne auditor ISO17025 Corona-proof: online en/of in uw organisatie
Norminterpretatie ISO 17025 + (Praktijk-)training interne auditor ISO17025
Corona-proof: online en/of in uw organisatie 1) Norminterpretatie ISO 17025:2018 Een kwaliteitssysteem implementeren, verder ontwikkelen, aansturen of toetsen vereist grondige normkennis. Wilt u dat alle deelnemers vanuit hun eigen rol dezelfde ‘taal’ spreken als het gaat om de interpretatie van de ISO17025:2018 norm? Deze training leert u de norm interpreteren, zodanig dat u datgene wat de norm beoogt, effectief leert vertalen naar uw organisatie. Onze trainers gaan in op de essentie en verduidelijken met concrete praktijkvoorbeelden de voor u relevante aspecten. Deze eendaagse training verzorgen wij op maat in uw eigen omgeving of online. Onderdelen: • Principes van een kwaliteitsmanagementsysteem • Doel, opbouw en interpretatie van de NEN-EN-ISO/IEC 17025:2018 • Norminterpretatie • Casuďstiek en discussie • Presentaties over specifieke normonderdelen • Vragen en reflectie 2) (Praktijk-)training interne auditor ISO17025:2018 Gaat u audits uitvoeren in uw organisatie of wilt u het auditteam uitbreiden? En
06-07-2020  |  446x  | 
Nieuw: online trainingen Kerteza
Nieuw: online trainingen Kerteza
We kregen de afgelopen weken van onze klanten vele verzoeken om bestaande trainingen online aan te bieden. Kerteza heeft daarom enkele bestaande trainingen omgezet naar volwaardige online trainingen. We hebben de opbouw aangepast en gebruiken passende didactische werkvormen. De online trainingen bestaan uit meerdere korte sessies met de nodige afwisseling en praktische oefeningen. Wij bieden volgende eendaagse online trainingen aan: -Basistraining interne auditor ISO 15189:2012 -Basistraining interne auditor ISO 17025:2017 -Interpretatie ISO 15189:2012 -Interpretatie ISO 17025:2017 Bent u geďnteresseerd? Neem met ons contact op.
25-05-2020  |  597x  | 

Productbeschrijvingen

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag