Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 06-11-2020
QAducation
TEL: +31 851301635
FAX: +31
Kwakerpad 5
NL-4844 RP   Terheijden
Contact
+31(0)6-24798297
Mw. Sascha van de Ven
directeur / eigenaar
Laat ISO / IEC 17025, ISO 15189 of ISO / IEC 17020 voor u werken
Wij zijn QAducation en samen met ons team van docenten verzorgen we al ruim 20 jaar opleidingen en trainingen op het gebied van kwaliteitszorg voor test- en kalibratielaboratoria, medische laboratoria en inspectie-instellingen.
We geven de cursussen zowel in Nederland als in BelgiŰ. Wij trainen u in systeemtechnische en vaktechnische opleidingen.

Met QAducation houdt u feeling met het vak
U werkt als medisch laborant, analist of h
Bekijk ons cursusaanbod
Producten, diensten
 Cursus,  Opleiding,  Training,
Lees meer
Producten, diensten
 Cursus - op het gebied van kwaliteitszorg voor test- en kalibratielaboratoria ISO 17025, medische laboratoria ISO 15189 en inspectie-instellingen ISO 17020.
 Opleiding - voor U als medisch laborant, analist of hoofdanalist, inspecteur, laboratoriummanager, interne auditor, IT-specialist of kwaliteitsfunctionaris.
 Training - in zowel accreditatie normen als vaktechnische vaardigheden zoals methodevalidatie, 4xO-aanpak en data integriteit.
Expertises
Dienstverlening, advisering - opleidingen
Kwaliteit, Arbo, Milieu - training-en-advies
Kwaliteit, Arbo, Milieu - kwaliteitssystemen
Kwaliteit, Arbo, Milieu - Kwaliteitssystemen - normalisatie

Actuele events

Lijnscontrole als instrument voor kwaliteitsbeheersing
U hebt te maken met eerste-, tweede- en derdelijnscontroles als beheersingsmethodiek voor de kwaliteit van het analytische proces. We bespreken tot in de detail controlekaarten en de evaluatie daarvan. Alsook: hoe wordt statistiek bij controles ingezet. Shewhart, Levey-Jennings, Westgard en NEN 6603 passeren de revue. Oefeningen en een case maken de training compleet. U bent Kwaliteitsmedewerker, leidinggevende, hoofd- en eerste analist en methodeontwikkelaar of kwaliteitsco÷rdinator met statistische kennis op het niveau van de cursus ĹPraktische Statistiek voor het laboratorium (incl. Excel)ĺ Inhoud 1.Controle en beheersing van kwaliteit: NEN-EN-ISO/IEC 17025:2018 en AP04. 2.Niveaus van kwaliteitscontrole: eerstelijns, tweedelijns, derdelijns. 3.Controlekaarten: Shewhart, Levey-Jennings, Westgard, NEN 6603. 4.Controlegrenzen, actiegrenzen, waarschuwingsgrenzen, probleemopvolging. 5.Opzet controlekaart, controlemateriaal, multicomponentanalyse. 6.Poolen van gegevens van opvolgende controlekaarten. 7.Toepassingsmogelijkheden gegevens controlekaart. 8.Ringonderzoek, evaluatie, Z-score. 9.Youdenplot en Horwitzfunctie.
01-12-2020 | Cursus | 1 dag | Breda | Toegang: Betaald
Cursus: "Een effectief advies, een krachtige boodschap"
Waarom: - Wil jij jouw overtuigingskracht vergroten? - Wil jij weerstand voorkomen? - Wil jij dat ze jouw advies/ voorstel opvolgen? - Wil jij mensen gemakkelijk meekrijgen, zodat ze vanuit eigen motivatie doen wat nodig is? - Wil jij dat ze datgene met jouw boodschap doen, wat jij ermee wilt bereiken? Dan is deze training geschikt voor jou. De training biedt eenvoudige, direct toepasbare en effectieve technieken om jouw advies/ voorstel of boodschap krachtig te brengen. Je leert jouw luisteraars boeien, te binden en te enthousiasmeren. Hiermee vergroot je de kans dat zij vanuit eigen motivatie doen wat jij graag wilt dat ze doen. Gegarandeerd zichtbaar resultaat. Jij Geeft advies, wilt meer invloed op besluitvorming, doet regelmatig een voorstel tot verandering, geeft presentaties of instructies. Inhoud 1. Een krachtige opbouw voor jouw advies/ boodschap/ voorstel/ presentatie of instructie; 2. Het interesse wekken voor jouw boodschap; 3. Het voorkomen van weerstand en het vergroten van motivatie van de ontvanger; 4. Het vergroten van de acceptatiegraad voor jouw advies/ voorstel of boodschap; 5. Het zodanig triggeren, dat jouw luisteraars jouw advies opvolgen of akkoord gaan met jouw voorstel, omdat zij dit zelf willen; 6. Het bewust inzetten van de vijf effectieve presentatiestijlen; 7. Het daadwerkelijk aanzetten tot actie.
03-12-2020 | Cursus | 1 dag | Breda | Toegang: Betaald
Live online ISO/IEC 17020:2012 praktisch interpreteren
Deze Live Online training is een training die live wordt gegeven in een digitale classroom, samen met een trainer en maximaal zeven medecursisten. In deze cursus krijgt u het overzicht van de normelementen uit de kwaliteitsnorm ISO/IEC 17020: 2012 voor inspectie-instellingen. Daarnaast leert u alles over de samenhang tussen de verschillende criteria en hoe u op welke wijzen aan criteria kunt voldoen. U bent Kwaliteitsco÷rdinatoren, managers, (hoofd)inspecteurs Cursusduur Twee ochtenden van 9.00 tot 12.00 uur Locatie Uw werkplek met een laptop/pc die beschikt over een microfoon, camera en een internetverbinding Inhoud 1. Inleiding: belangrijke kenmerken van de norm. 2. Opzet ISO/IEC 17020:2012: we bespreken de indeling van de norm. 3. Algemene eisen: onpartijdigheid, onafhankelijkheid en geheimhouding. 4. Structurele eisen: in deze module leert u alles over de criteria waarin de administratieve eisen en eisen betreffende organisatie en management zijn geformuleerd. 5. Eisen ten aanzien van middelen: personeel, faciliteiten, apparatuur en uitbesteding. 6. Proceseisen: de criteria die een relatie hebben met vaktechnische aspecten van inspectiewerkzaamheden, zoals inspectiemethoden, behandeling van te inspecteren objecten en monsters, registraties, inspectierapporten en certificaten, klachten en beroep komen aan de orde. 7. Eisen aan het managementsysteem: documentatie, beheer van documenten en registraties, directiebeoordeling, interne audits en corrigerende en preventieve maatregelen. 8. Tenslotte passeren de normatieve bijlage A (onafhankelijkheidseisen) en de informatieve bijlage B (inhoud inspectierapporten en certificaten) de revue. 9. De theorie wordt afgewisseld met allerlei cases. De voordelen van onze Live Online: - je kunt leren in je eigen omgeving - de trainer geeft live les in een digitale classroom - je ontvangt vooraf de trainingsmap - maximaal zeven medecursisten - je blijft bij in jouw vakgebied - opgedeeld in korte ochtend sessies van 3 tot 3,5 uur.
07-12-2020 | Cursus | 1 dag | Jouw werkplek | Toegang: Betaald
Laat meer zien (47)

Kort nieuws

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag