Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 06-11-2020
QAducation
TEL: +31 851301635
FAX: +31
Kwakerpad 5
NL-4844 RP   Terheijden
Contact
+31(0)6-24798297
Mw. Sascha van de Ven
directeur / eigenaar
Laat ISO / IEC 17025, ISO 15189 of ISO / IEC 17020 voor u werken
Wij zijn QAducation en samen met ons team van docenten verzorgen we al ruim 21 jaar opleidingen en trainingen op het gebied van kwaliteitszorg voor test- en kalibratielaboratoria, medische laboratoria en inspectie-instellingen.
We geven de cursussen zowel in Nederland als in BelgiŰ. Wij trainen u in systeemtechnische en vaktechnische opleidingen.

Met QAducation houdt u feeling met het vak
U werkt als medisch laborant, analist of h
Bekijk ons cursusaanbod
Producten, diensten
 Cursus,  Opleiding,  Training,
Lees meer
Producten, diensten
 Cursus - op het gebied van kwaliteitszorg voor test- en kalibratielaboratoria ISO 17025, medische laboratoria ISO 15189 en inspectie-instellingen ISO 17020.
 Opleiding - voor U als medisch laborant, analist of hoofdanalist, inspecteur, laboratoriummanager, interne auditor, IT-specialist of kwaliteitsfunctionaris.
 Training - in zowel accreditatie normen als vaktechnische vaardigheden zoals methodevalidatie, 4xO-aanpak en data integriteit.
Expertises
Dienstverlening, advisering - opleidingen
Kwaliteit, Arbo, Milieu - training-en-advies
Kwaliteit, Arbo, Milieu - kwaliteitssystemen
Kwaliteit, Arbo, Milieu - Kwaliteitssystemen - normalisatie

Actuele events

Data-integriteit in laboratoria
We starten met analyseren waar de aanhoudende vraag naar data-integriteit vandaan komt. Hoe bepalen we risicoĺs en waar kunnen datalekken ontstaan? Welke maatregelen neemt u om deze risicoĺs en datalekken op een praktische manier aan te pakken? De cursus past binnen de kaders van een goed beheerd kwaliteitssysteem. U bent Hoofd van een laboratorium, kwaliteitsco÷rdinator, (hoofd) analist of IT-medewerker Inhoud 1.Aan de hand van normeisen vertellen we u wat van belang is voor een kwalitatief en goed beheerd datasysteem. 2.Vervolgens gaan we in op de vraag waar data-integriteit bij gecomputeriseerde systemen vandaan komt. Welke standaardmaatregelen zijn de basis, en waar moet u zorgen voor extraĺs? We presenteren u een aanpak die voor inzicht van de risicoĺs en lekken van de gebruikte systemen moet zorgen. Vervolgens kan voor ieder van de lekken bepaald worden wat er gedaan moet worden om dit voldoende te dichten. 3.We kijken naar praktische richtlijnen voor het beoordelen van data-integriteit binnen uw systemen en welke praktische maatregelen ervoor zorgen dat data integer blijft. U gaat aan de slag met verschillende oefeningen zodat u een dossier opbouwt voor een fictief systeem waar de praktijk hand in hand gaat met borging van data-integriteit.
17-05-2021 | Cursus | 2 dagen | Breda | Toegang: Betaald
Risicogestuurd auditen
Voer je audits uit of laat je audits uitvoeren omdat het nu eenmaal moet of wil je dat het laboratorium er ook iets aan heeft? In deze cursus leer je om als (ervaren) interne auditor risicogestuurd te auditen. Je leert hoe je de kritische punten van een proces in kaart kunt brengen. Waar zitten risicoĺs, maar ook kansen, wat is het doel van het proces en wat zijn de omstandigheden die invloed hebben op eventuele risicoĺs. De grondslag van deze cursus is de norm ISO 19011. Door risicogestuurd te auditen krijgt het laboratorium grip op de belangrijkste risicoĺs en kan hierop de processen optimaliseren. Je leert ook om waarderend te auditen. In deze cursus brengen we de theorie gelijk in de praktijk door middel van workshops. Jij bent: (Ervaren) interne auditor, kwaliteitsco÷rdinator Inhoud: 1. Wat zeggen de normen ISO/IEC 17025:2017, ISO/IEC 17020 en ISO 15189:2012? 2. Wat levert risicogestuurd auditen op? 3. Hoe stel je een risicogestuurd auditprogramma op? 4. Risicogestuurd auditen 5. Risicogestuurd rapporteren 6. Kennis en competentie van de auditor 7. Workshops
19-05-2021 | Cursus | 1 dag | Breda | Toegang: Betaald
Lijnscontrole als instrument voor kwaliteitsbeheersing
U hebt te maken met eerste-, tweede- en derdelijnscontroles als beheersingsmethodiek voor de kwaliteit van het analytische proces. We bespreken tot in de detail controlekaarten en de evaluatie daarvan. Alsook: hoe wordt statistiek bij controles ingezet. Shewhart, Levey-Jennings, Westgard en NEN 6603 passeren de revue. Oefeningen en een case maken de training compleet. U bent Kwaliteitsmedewerker, leidinggevende, hoofd- en eerste analist en methodeontwikkelaar of kwaliteitsco÷rdinator met statistische kennis op het niveau van de cursus ĹPraktische Statistiek voor het laboratorium (incl. Excel)ĺ Inhoud 1.Controle en beheersing van kwaliteit: NEN-EN-ISO/IEC 17025:2018 en AP04. 2.Niveaus van kwaliteitscontrole: eerstelijns, tweedelijns, derdelijns. 3.Controlekaarten: Shewhart, Levey-Jennings, Westgard, NEN 6603. 4.Controlegrenzen, actiegrenzen, waarschuwingsgrenzen, probleemopvolging. 5.Opzet controlekaart, controlemateriaal, multicomponentanalyse. 6.Poolen van gegevens van opvolgende controlekaarten. 7.Toepassingsmogelijkheden gegevens controlekaart. 8.Ringonderzoek, evaluatie, Z-score. 9.Youdenplot en Horwitzfunctie.
20-05-2021 | Cursus | 1 dag | Breda | Toegang: Betaald
Laat meer zien (25)

Artikelen

Kennisbijdragen

Productnieuws

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag