Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 11-06-2020
FHI, federatie van technologiebranches
TEL: +31 334 65 75 07
Postbus 366
3080 ak   Leusden

Leusderend 12
3832 rc   Leusden
Contact
Mw. Wendy Debets
branchemanager Laboratorium Technologie
Website
fhi.nl
FHI is het collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, industriële automatisering, gebouwautomatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Het collectief functioneert als netwerk en richt zich tot externe partijen, in het bedrijfsleven en (semi)overheidsinstellingen. Via de collectiviteit kunnen kosten en lasten voor de aangesloten bedrijven worden beperkt en hun kansen op succes in de markt worden vergro
Merken
 World of Technology & Science - Technologiebeurs
 Electronics & Applications - De elektronicabeurs van de Benelux

Actuele events

Kort nieuws

Webinar 1 dec: Medische toepassingen met GC × GC-(HR) TOFMS Bekijk het webinar tijdens de LabAnalyse online kennisweek
Webinar 1 dec: Medische toepassingen met GC × GC-(HR) TOFMS
Bekijk het webinar tijdens de LabAnalyse online kennisweek Jef Focant van de Universiteit van Liège geeft tijdens de LabAnalyse week een presentatie over de medische toepassingen met GC × GC-(HR) TOFMS. De medische gemeenschap kijkt vol aandacht naar volatolomics, omdat het wordt gezien als een weinig invasieve benadering voor de mogelijke diagnose van verschillende ziekten. Het idee om vluchtige organische stoffen (VOC’s) die worden uitgestoten door biologische specimen in kaart te brengen, is niet nieuw, maar heeft in ziekenhuizen nog nauwelijks een routinematig gevalideerde status bereikt. Jef Focant vertelt hoe de nieuwste generaties instrumenten het vertrouwen vergroot. Zijn webinar vindt plaats op dinsdag 1 december om 10.00 uur. Aanmelden is kosteloos en kan via de website.
24-11-2020  |  029x  | 
Actuele topics binnen de Life Science & COVID-19 Schrijf nu in voor de online kennisweek
Actuele topics binnen de Life Science & COVID-19
Schrijf nu in voor de online kennisweek Volgende week gaan we van start met de Life Science & COVID-19 online kennisweek. U wordt bijgepraat over actuele topics binnen de Life Science en experts vertellen u meer over de huidige ontwikkelingen omtrent COVID-19 binnen het lab. De volgende onderwerpen staan op het programma: * Identificatie-oplossingen voor monsters en hoe dit verwisseling van uitslagen kan voorkomen. * De technologie en maatschappelijke randvoorwaarden van de ‘bedside’ productie van geneesmiddelen. * Vero-celteelt voor vaccinproductie. * Analytische methodes van mogelijke COVID-19 geneesmiddelen in menselijk plasma door LC-MS/MS. * Samenwerking in de strijd tegen COVID-19 * De toekomst van het digitale lab * Verschillende detectiemethoden die kunnen helpen om de verspreiding van het COVID-19 virus onder de bevolking te volgen. * 5000 dagen biobank ervaring. * Reduceren van de doorlooptijd van coronatests door het gebruik van de RT-PCR methode. Aanmelden is kosteloos en kan via
18-11-2020  |  063x  | 
Life Science & COVID-19 online kennisweek Ontdek praktische tips & innovatieve oplossingen
Life Science & COVID-19 online kennisweek
Ontdek praktische tips & innovatieve oplossingen De Life Science & COVID-19 online kennisweek biedt praktische tips, innovatieve oplossingen, achtergrondinformatie én een kijkje in de toekomst. Diverse experts delen hun visie op de ontwikkelingen op het gebied van COVID-19, het lab van de toekomst en meer. Onderwerpen zoals COVID-19 screening binnen een uur, bedside productie van geneesmiddelen, Vero Cell Cultivation en het voorkomen van verwisselen van uitslagen staan op het programma. Mogen we u tijdens één van de gratis webinars verwelkomen? Bekijk het veelzijdige programma en schrijf u in.
09-11-2020  |  368x  | 
Laat meer zien (5)

Artikelen

Wat heeft WoTS 2020 in petto?
Wat heeft WoTS 2020 in petto?
WoTS 2020 zal volgend jaar plaatsvinden van 29 september tot en met 2 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Bij FHI blikken Adjunct-directie beurzen & events Linda Bos-Dekker en Branchemanager Laboratorium Technologie Wendy Debets vooruit op de plannen voor World of Laboratory.
LABinsights 2019-9, p.15
Terugblik LabAnalyse 2019
Terugblik LabAnalyse 2019
Plenaire lezingen en parellelsessies werden tijdens LabAnalyse traditioneel gecombineerd met een leveranciersmarkt. Een foto-impressie van het tweejaarlijkse evenement, inclusief instrumentele highlights van de beursvloer.
LABinsights 2019-8, p.11
Labapparatuur uit e-waste
Labapparatuur uit e-waste
De Nationale Recycleweek maakte duidelijk dat we elektrisch en elektronisch afval zo kunnen recyclen dat er nieuwe, hoogwaardige producten van gemaakt kunnen worden. Het vervaardigen van NK-schaatsmedailles uit edelmetalen, teruggewonnen uit mobieltjes, bewijst wat er zoal mogelijk is. De wettelijk opgelegde verplichtingen rondom inzameling en herverwerking worden elk jaar strenger.
LABinsights 2019-8, p.22
LabAnalyse 2019 in Den Bosch
LabAnalyse 2019 in Den Bosch
Niet De Kuip, maar Congrescentrum 1931 in Den Bosch wordt de locatie van het LabAnalyse-event op dinsdag 7 november. Naast kennisuitwisseling rondom actuele analysemethoden binnen diverse laboratoria is er weer een inhoudelijk sterk conferentieprogramma aan deze dag gekoppeld.
LABinsights 2019-7, p.40
Meer items (5)
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag