Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: --
FHI, federatie van technologiebranches
TEL: +31 334 65 75 07
FAX: +31 334 61 66 38
Postbus 366
NL-3830 AK   Leusden

Dodeweg 6B
NL-3832 RC   Leusden
Contact
Mw. Linda Dekker
manager communicatie & beurzen
FHI is het collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriŽle elektronica, industriŽle automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Het collectief functioneert als netwerk en richt zich tot externe partijen, zowel publiek als privaat, het bedrijfsleven en (semi-)overheidsinstellingen. Doel is collectieve marketing en belangenbehartiging voor de aangesloten bedrijven.
Merken
HET Instrument, Electronics & Automat,
Lees meer
Merken
HET Instrument - Technologiebeurs
Electronics & Automat - De elektronicabeurs van de Benelux
Producten, diensten
Het instrument, Technologiebeurs, Automatisering, Elektronica,
Lees meer
Producten, diensten
Het instrument -
Technologiebeurs -
Automatisering -
Elektronica -

Actuele events

Workshop Microbiologie en Data Science 2019
Op donderdag 7 maart 2019 organiseert FHI branche Laboratorium Technologie in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Microbiologie (KNVM) en het NIOO-KNAW een workshop over microbiologie en data science. Voor deze workshop zijn we te gast bij het NIOO-KNAW, het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) in Wageningen. Het programma start om 11.00 uur en omvat 4 lezingen, een rondleiding bij de labs van NIOO-KNAW, een informatiemarkt en diverse mogelijkheden tot netwerken. Paul Bodelier en Fleur Gawehns van het NIOO-KNAW gaan in op de ontwikkelingen in microbial ecology, het gebruik van NGS en de inzet van bioinformatica bij het instituut. Rob Hooft van DTL geeft een presentatie over FAIR data en Peter Boogaard van Industrial Lab Automation sluit de dag af met een presentatie over het toepassen van FAIR in de praktijk. Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij deze workshop. Deelname is kosteloos voor analisten, researchers en labmanagers werkzaam op het lab. Van distributeurs en leveranciers vragen wij een bijdrage van Ä 95,- exclusief btw. Gezien de locatie en de interactieve setting is het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 80 personen. Aanmelden kan via de online registratiemodule, vol = vol.
07-03-2019 | Workshop | 1 dag | Wageningen | Toegang: Gratis (na registratie)
LabAutomation 2019 Den Bosch
Op 26 maart 2019 vindt de 11de editie van LabAutomation plaats bij 1931 Congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch. De toenemende technische mogelijkheden van automatisering, robotisering en de software bieden kansen voor laboratoria om efficiŽnter te werken en de kwaliteit te vergroten. LabAutomation geeft de gelegenheid om in ťťn dag goed en volledig geÔnformeerd te worden over automatiserings-, robotiserings- en softwareoplossingen binnen de laboratoria. LabAutomation is dť plek om kennis en ervaringen uit te wisselen met gespecialiseerde leveranciers en met geautomatiseerde labs die voorop lopen. LabAutomation wordt georganiseerd door de branche Laboratorium Technologie van FHI, federatie van technologiebranches in samenwerking met vooraanstaande leveranciers van laboratorium producten. De deelnemende bedrijven kunt u bezoeken op de marktplaats om kennis te vergaren en te netwerken.
26-03-2019 | Congres | 1 dag | Den Bosch | Toegang: Gratis (na registratie)
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag