Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login
Laatste update: --
FHI, federatie van technologiebranches
TEL: +31 334 65 75 07
FAX: +31 334 61 66 38
Postbus 366
NL-3830 AK   Leusden

Dodeweg 6B
NL-3832 RC   Leusden
Contact
Mw. Linda Dekker
manager communicatie & beurzen
FHI is het collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriŽle elektronica, industriŽle automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Het collectief functioneert als netwerk en richt zich tot externe partijen, zowel publiek als privaat, het bedrijfsleven en (semi-)overheidsinstellingen. Doel is collectieve marketing en belangenbehartiging voor de aangesloten bedrijven.
Merken
HET Instrument, Electronics & Automat,
Lees meer
Merken
HET Instrument - Technologiebeurs
Electronics & Automat - De elektronicabeurs van de Benelux
Producten, diensten
Het instrument, Technologiebeurs, Automatisering, Elektronica,
Lees meer
Producten, diensten
Het instrument -
Technologiebeurs -
Automatisering -
Elektronica -

Kort nieuws

Analytische uitdagingen in voedingsonderzoek Bezoek het LabAnalyse event op 7 november aanstaande
Analytische uitdagingen in voedingsonderzoek
Bezoek het LabAnalyse event op 7 november aanstaande Tijdens LabAnalyse komen diverse sprekers aan het woord over analysetechnieken die gebruikt worden in voedingsonderzoek. Zo bespreekt dr. Maurien Olsthoorn van DSM Biotechnology Center de uitdagingen bij de biotechnologische ontwikkeling van voedselingrediŽnten. Prof. dr. Joeri Vercammen van de Universiteit van Gent spreekt over het gebruik van SIFT-MS Aroma-analyse om zo de geografische oorsprong van mediterrane olijfolie te verifiŽren. En dr. Twan America van de WUR praat over het gebruik van massaspectrometrie voor de detectie en kwantificering van meerdere allergenen in voeding. DSM produceert een breed scala aan biotechnologische producten zoals enzymen, culturen, meervoudig onverzadigde vetzuren en celextracten. De analytische uitdaging in biotechnologische innovaties is het identificeren en kwantificeren van een grote verscheidenheid aan interessante verbindingen binnen en buiten microbiŽle cellen, in producten, voedseltoepassingen en bio processen. In haar
08-10-2019  |  275x  | 
LabAnalyse event 2019, over ontwikkelingen in het lab over miniaturisering, uitdagingen in voedingsonderzoek, PAT en meer
LabAnalyse event 2019, over ontwikkelingen in het lab
over miniaturisering, uitdagingen in voedingsonderzoek, PAT en meer Op donderdag 7 november 2019 vind in Congrescentrum 1931 in Den Bosch het LabAnalyse event plaats. Deze dag biedt veel informatie over de laatste ontwikkelingen in het laboratorium, zoals machine learning, PAT en miniaturisering van analytische instrumenten. Zo spreekt Henk-Jan van Manen van Nouryon over het gebruik van Process Analytical Technology om de veiligheid, efficiŽntie en duurzaamheid van productieprocessen te verbeteren. Joost Groen gaat in op de basis van gasanalyse: de nationale meetstandaarden bij VSL. En prof. dr. Han Gardeniers van MESA+/ Universiteit Twente bespreekt de bijdrage van microfluidics aan ontwikkelingen in het analytisch-chemische veld. De miniaturisering van analytische instrumenten en de mogelijkheid om met extreem kleine monsterhoeveelheden te werken zonder de kwaliteit van de analyse te verliezen komen aan de orde. Het volledige programma vindt u op de website. Hier kunt u zich ook inschrijven voor dit event.
03-10-2019  |  146x  | 

Artikelen

LabAnalyse 2019 in Den Bosch
LabAnalyse 2019 in Den Bosch
Niet De Kuip, maar Congrescentrum 1931 in Den Bosch wordt de locatie van het LabAnalyse-event op dinsdag 7 november. Naast kennisuitwisseling rondom actuele analysemethoden binnen diverse laboratoria is er weer een inhoudelijk sterk conferentieprogramma aan deze dag gekoppeld.
LABinsights 2019-7, p.40
LabAutomation gaat door 350 bezoekersgrens
LabAutomation gaat door 350 bezoekersgrens
LabAutomation 2019 was met 356 bezoekers beter bezocht dan ooit. Onder de geÔnteresseerden veel bekende gezichten. Wie in de labautomatisering zit, weet dat nergens in Nederland in ťťn dag zoveel informatie over liquid handling- en labsoftware te krijgen is als in Den Bosch. Een fotoverslag van deze editie. LabAutomation blijft groeien, met 356 bezoekers op 26 maart werd voor het eerst de grens van 350 doorbroken. Vorig jaar wist deze dag 334 bezoekers te trekken. De formule − een combinatie van praktisch ingestoken lezingen over labautomatisering en een centraal beursplein waar leveranciers in hard- en software exposeren − staat als een huis. Ook bij Gilson was het aanpoten in de pauzes tussen de lezingen.
LABinsights 2019-3, p.36
Vooruitblik LabSafety 2019
Vooruitblik LabSafety 2019
Op dinsdag 21 mei 2019 is het weer tijd voor het tweejaarlijkse evenement ĎLabSafetyí dat volledig in het teken staat van Ďveiligheid in het labí. Een praktisch ingestoken congresprogramma en bijbehorende informatiemarkt geven handvatten om veiligheidsrisicoís op het lab aan te pakken en bewustzijn te creŽren op de labvloer. Congrescentrum De Reehorst in Ede vormt weer het podium voor LabSafety dat voor het laatst in 2017 doorgang had. Het evenement bestaat uit een conferentieprogramma en een expositiegedeelte, waar leveranciers van laboratoriummeubilair, chemicaliŽn, installaties, labapparatuur en -toebehoren oplossingen tonen ter verbetering van de labveiligheid.
LABinsights 2019-3, p.41
Preview LabAutomation 2019
Preview LabAutomation 2019
Op dinsdag 26 maart vindt in 1931 Congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch de elfde editie van LabAutomation plaats. De highlights. Bezoekers van LabAutomation kunnen zich tijdens deze dag goed en volledig laten informeren over automatiserings-, robotiserings- en software-oplossingen in het lab. Kennis- uitwisseling staat tijdens dit evenement centraal. Innovatieve technologieŽn en trends, en praktisch oplossingen en ervaringen op automatiseringsgebied bij labs komen aan bod in het conferentieprogramma. In de pauzes kan een bezoek gebracht worden aan de informatiemarkt waar leveranciers hardware- en software-oplossingen tonen.
LABinsights 2019-2, p.11
Meer items
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag