Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 11-06-2020
FHI, federatie van technologiebranches
TEL: +31 334 65 75 07
Postbus 366
3080 ak   Leusden

Leusderend 12
3832 rc   Leusden
Contact
Mw. Wendy Debets
branchemanager Laboratorium Technologie
Website
fhi.nl
FHI is het collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriŽle elektronica, industriŽle automatisering, gebouwautomatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Het collectief functioneert als netwerk en richt zich tot externe partijen, in het bedrijfsleven en (semi)overheidsinstellingen. Via de collectiviteit kunnen kosten en lasten voor de aangesloten bedrijven worden beperkt en hun kansen op succes in de markt worden vergro
Merken
 World of Technology & Science - Technologiebeurs
 Electronics & Applications - De elektronicabeurs van de Benelux

Actuele events

Laboratorium Technologie voor Dummies
Op woensdag 19 mei 2021 wordt deze workshop georganiseerd bij Avans+ in Breda. De insteek van deze workshop is praktisch en bedoeld om kennis te maken met verschillende technieken die in laboratoria worden gebruikt. Na een korte introductie gaan de deelnemers zelf aan de slag in een laboratorium van Avans+. Tijdens deze workshop leert men diverse termen, technieken en apparaten van laboratoriumtechnologie te begrijpen, zodat deelnemers in de toekomst in staat zijn een meer actieve rol te spelen bij gesprekken binnen en buiten de organisatie. Voor wie? Iedereen die zakelijk te maken heeft met verkoop en levering aan laboratoria, maar zelf niet is opgeleid in deze discipline. Te denken valt aan medewerkers binnendienst, administratie, secretarieel, receptie, magazijn, staffunctionarissen, boekhouding, HRM en communicatie. Meer informatie en aanmelden vindt op onze website.
19-05-2021 | Workshop | 1 dag | Breda | Toegang: Betaald
LabNL Utrecht
De nieuwe vakbeurs LabNL toont de nieuwste technologieŽn, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium. Een breed aanbod aan bedrijven, gericht op labinrichting, -apparatuur en verbruiksartikelen tot aan analytische en optische instrumenten, chemicaliŽn, labautomation en life science-oplossingen geven acte de prťsence. Het concept van LabNL bestaat uit drie pijlers: 1. Een krachtig en actueel inhoudelijk conferentieprogramma; 2. Een gevarieerde beursvloer waar een breed palet aan deelnemers innovaties, producten en diensten toont; 3. Netwerken en ontmoeten. LabNL is dť plek voor laboranten, labmanagers, researchers en R&D managers die op zoek zijn naar concrete oplossingen. De vakbeurs vindt plaats van 28 tot en met 30 september 2021 in de Jaarbeurs Utrecht.
28-09-2021 | DE Labbeurs | 3 dagen | Utrecht | Toegang: Gratis (na registratie)
WoTS 2022 Utrecht
FHI, FEDA en Machevo & Bulk die samen de vakbeurs World of Technology & Science organiseren, gericht op de industrie, wetenschap, zorg en laboratoria, hebben bekendgemaakt dat de komende WoTS in 2022 gaat plaatsvinden en wel van 27 t/m 30 september 2022 in Jaarbeurs Utrecht. FHI, federatie van technologiebranches, motiveert deze beslissing als veilige keuze gezien de onzekerheden rond de coronapandemie en kan zo WoTS blijven organiseren in de even jaren - de optimale cyclus binnen de beurskalender.
27-09-2022 | Vakbeurs | 4 dagen | Utrecht | Toegang: Gratis (na registratie)

Kort nieuws

Nieuwe labbeurs LabNL 28-29-30 september 2021 in Jaarbeurs Utrecht
Nieuwe labbeurs LabNL
28-29-30 september 2021 in Jaarbeurs Utrecht De nieuwe vakbeurs LabNL toont de nieuwste technologieŽn, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium. LabNL bestaat uit drie pijlers: 1. Een krachtig en actueel inhoudelijk conferentieprogramma; 2. Een gevarieerde beursvloer waar een breed palet aan deelnemers innovaties, producten en diensten toont; 3. Netwerken en ontmoeten. Het conferentieprogramma op dinsdag 28 september staat in het teken van lab automatisering. Sprekers uit de wetenschap en praktijk zoomen in op sneller, efficiŽnter en nauwkeuriger werken in het lab. Analytische technieken en trends staan centraal in het programma op woensdag 29 september. Het life science programma op donderdag 30 september heeft vier thema`s, namelijk celbiologie, eiwitkarakterisatie, Next Gen Sequencing en innovatieve ontwikkelingen in DNA technologie. LabNL is dť plek voor laboranten, labmanagers, researchers en R&D managers die op zoek zijn naar concrete oplossingen. Houdt de website in de gaten voor de opening
06-05-2021  |  048x  | 
Sluit aan bij het online Life Science event Volg de ontwikkelingen op het gebied van immunotherapie en eiwitkarakterisatie
Sluit aan bij het online Life Science event
Volg de ontwikkelingen op het gebied van immunotherapie en eiwitkarakterisatie Op dinsdag 20 en donderdag 22 april delen experts de laatste ontwikkelingen op het gebied van immunotherapie, gentherapie en eiwitkarakterisatie. Laat u inspireren door de volgende onderwerpen: Dinsdag 20 april * Harnessing the immune system in the battle against cancer * Therapeutic Vectorized antibodies: The VectorY Approach * The WOLF Sorting Niche in the Shared Resource Laboratory Donderdag 22 april * The discovery and analysis of taste related peptides in foods * Quality control of purified proteins to improve research data reproducibility: improving the time-efficiency and quality of your results * Unleashing the power of capillary electrophoresis to characterize snake venoms * High-throughput identification of synergistic antibody cocktails with broad epitope coverage to combat SARS-CoV-2 * Protein secretion: dynamic protein clients for dynamic machines Op onze website vindt u een uitgebreide omschrijving van de presentaties. Aanmelden voor deze themadagen
06-04-2021  |  175x  | 
Checklist veilig werken met gevaarlijke stoffen in het lab Experts praten u bij
Checklist veilig werken met gevaarlijke stoffen in het lab
Experts praten u bij Veiligheid is topprioriteit. In labs waar met gevaarlijke stoffen wordt gewerkt, speelt dat een nog grotere rol. Door het nemen van een aantal maatregelen kunt u risicoís als blootstelling, brandgevaar en explosies aanzienlijk verminderen. Ontdek acht tips die uw werkomgeving een stuk veiliger maken.
25-03-2021  |  224x  | 
Alles over ontwikkelingen op het gebied van Chromatografie
Alles over ontwikkelingen op het gebied van Chromatografie
Deskundigen praten u tijdens de Chromatografie themadag bij over verschillende toepassingen en ontwikkelingen op het gebied van chromatografie. Door middel van webinar sessies en live demonstraties vertellen zij u onder andere over alternatieve draaggassen in GCMS-analyses, het optimaliseren van LC-methodes en monstervoorbereiding. Om 12:30 legt Daniela Peroni van SRA uit hoe tweedimensionale uitgebreide gaschromatografie (GC x GC) wordt gekoppeld aan hoge resolutie massaspectrometrie (HRMS) en dit kan helpen bij een betrouwbare identificatie van aromastoffen in wijn. Vervolgens gaat Dagmar Reger, werkzaam bij Martin Christ, verder met een webinar over Rotation Vacuum Concentration als oplossing voor monstervoorbereiding in chromatografie. Aansluitend verteld Timon Huybrighs van PerkinElmer hoe u uw LC-methode kunt verbeteren aan de hand van een PAK-analyse. Ten slotte gaat Xaver MŲnnighoff van Shimadzu het hebben over waterstof en stikstof als alternatief voor helium
25-03-2021  |  159x  | 

Artikelen

Wat heeft WoTS 2020 in petto?
Wat heeft WoTS 2020 in petto?
WoTS 2020 zal volgend jaar plaatsvinden van 29 september tot en met 2 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Bij FHI blikken Adjunct-directie beurzen & events Linda Bos-Dekker en Branchemanager Laboratorium Technologie Wendy Debets vooruit op de plannen voor World of Laboratory.
LABinsights 2019-9, p.15
Terugblik LabAnalyse 2019
Terugblik LabAnalyse 2019
Plenaire lezingen en parellelsessies werden tijdens LabAnalyse traditioneel gecombineerd met een leveranciersmarkt. Een foto-impressie van het tweejaarlijkse evenement, inclusief instrumentele highlights van de beursvloer.
LABinsights 2019-8, p.11
Labapparatuur uit e-waste
Labapparatuur uit e-waste
De Nationale Recycleweek maakte duidelijk dat we elektrisch en elektronisch afval zo kunnen recyclen dat er nieuwe, hoogwaardige producten van gemaakt kunnen worden. Het vervaardigen van NK-schaatsmedailles uit edelmetalen, teruggewonnen uit mobieltjes, bewijst wat er zoal mogelijk is. De wettelijk opgelegde verplichtingen rondom inzameling en herverwerking worden elk jaar strenger.
LABinsights 2019-8, p.22
LabAnalyse 2019 in Den Bosch
LabAnalyse 2019 in Den Bosch
Niet De Kuip, maar Congrescentrum 1931 in Den Bosch wordt de locatie van het LabAnalyse-event op dinsdag 7 november. Naast kennisuitwisseling rondom actuele analysemethoden binnen diverse laboratoria is er weer een inhoudelijk sterk conferentieprogramma aan deze dag gekoppeld.
LABinsights 2019-7, p.40
Meer items (5)
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag