Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: --
FHI, federatie van technologiebranches
TEL: +31 334 65 75 07
FAX: +31 334 61 66 38
Postbus 366
NL-3830 AK   Leusden

Dodeweg 6B
NL-3832 RC   Leusden
Contact
Mw. Linda Dekker
manager communicatie & beurzen
FHI is het collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriŽle elektronica, industriŽle automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Het collectief functioneert als netwerk en richt zich tot externe partijen, zowel publiek als privaat, het bedrijfsleven en (semi-)overheidsinstellingen. Doel is collectieve marketing en belangenbehartiging voor de aangesloten bedrijven.
Merken
HET Instrument, Electronics & Automat,
Lees meer
Merken
HET Instrument - Technologiebeurs
Electronics & Automat - De elektronicabeurs van de Benelux
Producten, diensten
Het instrument, Technologiebeurs, Automatisering, Elektronica,
Lees meer
Producten, diensten
Het instrument -
Technologiebeurs -
Automatisering -
Elektronica -

Actuele events

LabAutomation 2020
In 2020 vindt de 12de editie van LabAutomation plaats bij 1931 Congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch. Het doel van dit event is kennisuitwisseling rondom automatiserings-, robotiserings- en softwareoplossingen binnen laboratoria. Dit gebeurt op het beursplein met de vooraanstaande leveranciers, aanbieders van robotiserings-, automatiserings- en softwareoplossingen ťn in het conferentieprogramma. In het conferentieprogramma belichten eindgebruikers het keuzeproces voor de implementatie van nieuwe automatiseringssytemen, de ervaringen met het nieuwe systeem en worden er applicatiegerichte praktijkvoorbeelden getoond. Ook is er ruimte voor nieuwe technologieen en toepassingen. Hierbij staat het thema ĎSmart solutions in systems, software en servicesí centraal.
16-06-2020 | Congres | 1 dag | Den Bosch | Toegang: Gratis (na registratie)
World of Technology and Science Utrecht
World of Technology & Science en Industrial Processing vinden plaats van 29 september t/m 2 oktober 2020 in de Jaarbeurs. Openingstijden Dinsdag 29 september10.00-17.30 uur Woensdag 30 september10.00-17.30 uur Donderdag 1 oktober10.00-17.30 uur Vrijdag 2 oktober10.00-16.00 uur Locatie Jaarbeurs, Hal 7 t/m 11 Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht Gratis beursbezoek Een bezoek aan World of Technology & Science is gratis. U kunt zich van te voren aanmelden via de bezoekersregistratielink. Bekijk de WoTS 2018 aftermovie voor een goede sfeerimpressie.
29-09-2020 | Vakbeurs | 4 dagen | Utrecht | Toegang: Gratis (na registratie)

Kort nieuws

FHI informeert leden met coronadossier en nieuwsbrief
FHI informeert leden met coronadossier en nieuwsbrief
We beleven uitzonderlijke tijden door een voortwoekerende coronacrisis. Dit roept bij FHI-leden, actief in de branches IndustriŽle Automatisering, IndustriŽle Elektronica, Gebouw Automatisering, Laboratorium Technologie en Medische Technologie, veel vragen op. FHI heeft daarom een uitgebreid dossier opgezet om praktische antwoorden te kunnen formuleren. Leden worden door middel van laatste nieuws geÔnformeerd over onder andere ondernemerschap, juridische vraagstukken en overheidsinformatie. Ze kunnen ook voor directe (juridische) ondersteuning terecht. Ook levert het coronadossier nieuws vanuit de verschillende branches. Aanvullend worden leden via de nieuwsbrief FHI corona-update twee maal per week (op dinsdag en donderdag) geÔnformeerd over de laatste ontwikkelingen. U kunt alle informatie vinden in ons coronadossier.
27-03-2020  |  040x  | 
Haal meer uit uw LIMS Leer van uw vakgenoten tijdens LabAutomation 2020
Haal meer uit uw LIMS
Leer van uw vakgenoten tijdens LabAutomation 2020 Met een nieuw LIMS of uitbreiding van het huidige verlopen werkprocessen efficiŽnter, zorgvuldiger of nauwkeuriger. Het is dť reden dat Peter van den Berghen van Trinseo en Johan Sijpkes van Ardena een LIMS-implementatieproject aangingen. Tijdens LabAutomation 2020 vertellen zij welke automatiseringsslag zij hiermee maakten. Peter van den Berghen van Trinseo vertelt over de implementatie van iLES binnen Trinseo Plastics Innovation Hub. Om de verschillende activiteiten beter op elkaar te laten aansluiten, werd besloten tot modernisering van het LIMS. Het accent hierbij lag op het verkrijgen van een beter inzicht in de materiaal- en datastromen in de organisatie. Een grondige analyse van de werkprocessen is daarbij heel belangrijk. Johan Sijpkes van Ardena zal enkele ervaringen en inzichten delen over de effecten van een LIMS-implementatie. Van de selectiefase tot het implementatieproces en hoe het systeem evolueert in een organisatie in verandering. Inschrijven
06-02-2020  |  219x  | 

Artikelen

Wat heeft WoTS 2020 in petto?
Wat heeft WoTS 2020 in petto?
WoTS 2020 zal volgend jaar plaatsvinden van 29 september tot en met 2 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Bij FHI blikken Adjunct-directie beurzen & events Linda Bos-Dekker en Branchemanager Laboratorium Technologie Wendy Debets vooruit op de plannen voor World of Laboratory.
LABinsights 2019-9, p.15
Terugblik LabAnalyse 2019
Terugblik LabAnalyse 2019
Plenaire lezingen en parellelsessies werden tijdens LabAnalyse traditioneel gecombineerd met een leveranciersmarkt. Een foto-impressie van het tweejaarlijkse evenement, inclusief instrumentele highlights van de beursvloer.
LABinsights 2019-8, p.11
Labapparatuur uit e-waste
Labapparatuur uit e-waste
De Nationale Recycleweek maakte duidelijk dat we elektrisch en elektronisch afval zo kunnen recyclen dat er nieuwe, hoogwaardige producten van gemaakt kunnen worden. Het vervaardigen van NK-schaatsmedailles uit edelmetalen, teruggewonnen uit mobieltjes, bewijst wat er zoal mogelijk is. De wettelijk opgelegde verplichtingen rondom inzameling en herverwerking worden elk jaar strenger.
LABinsights 2019-8, p.22
LabAnalyse 2019 in Den Bosch
LabAnalyse 2019 in Den Bosch
Niet De Kuip, maar Congrescentrum 1931 in Den Bosch wordt de locatie van het LabAnalyse-event op dinsdag 7 november. Naast kennisuitwisseling rondom actuele analysemethoden binnen diverse laboratoria is er weer een inhoudelijk sterk conferentieprogramma aan deze dag gekoppeld.
LABinsights 2019-7, p.40
Meer items (5)
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag