Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 11-06-2020
FHI, federatie van technologiebranches
TEL: +31 334 65 75 07
Postbus 366
3080 ak   Leusden

Leusderend 12
3832 rc   Leusden
Contact
Mw. Wendy Debets
branchemanager Laboratorium Technologie
Website
fhi.nl
FHI is het collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriŽle elektronica, industriŽle automatisering, gebouwautomatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Het collectief functioneert als netwerk en richt zich tot externe partijen, in het bedrijfsleven en (semi)overheidsinstellingen. Via de collectiviteit kunnen kosten en lasten voor de aangesloten bedrijven worden beperkt en hun kansen op succes in de markt worden vergro
Merken
 World of Technology & Science - Technologiebeurs
 Electronics & Applications - De elektronicabeurs van de Benelux

Kort nieuws

Bekijk de LabAutomation webinars wanneer het u uitkomt
Bekijk de LabAutomation webinars wanneer het u uitkomt
Vorige week heeft de LabAutomation online kennisweek plaatsgevonden. Een week gevuld met actuele onderwerpen en inspirerende presentaties. Kon u er niet bij zijn, maar bent u wel geÔnteresseerd in ťťn van de onderwerpen? Bekijk dan nu de webinars op het moment dat het voor ķ het beste uitkomt. In het programmaoverzicht op de website staat per presentatie de link naar de replay van het webinar.
07-07-2020  |  037x  | 
Een van de kernmethoden van genomics: Hoe kan je je (q)PCR verbeteren Webinar digitale LabAutomation Week 2020
Een van de kernmethoden van genomics: Hoe kan je je (q)PCR verbeteren
Webinar digitale LabAutomation Week 2020 Tijdens het webinar van Eppendorf op donderdag 2 juli, wordt behandelt hoe u op meerdere manieren om uw PCR kunt verbeteren. Van meer voor de hand liggende zaken als temperatuurinstellingen en kwaliteit van DNA-template, tot minder bekende factoren zoals pipetteertechnieken en consumables. Daarnaast gaan zij ook dieper in op de speciale eisen van qPCR als waarschijnlijk de meest gebruikte variant van traditionele PCR. Tijdens deze sessie leert u ook meer over de pijnpunten en oplossingen bij (q)PCR-setup, correcte (q)PCR-setup en tips en tricks voor (geautomatiseerd) pipetteren van een PCR-setup.
29-06-2020  |  064x  | 
Bioprocess data warehouse Ė monitoring, planning en controle van bioprocess Webinar digitale LabAutomation Week 2020
Bioprocess data warehouse Ė monitoring, planning en controle van bioprocess
Webinar digitale LabAutomation Week 2020 Damian von Blarer van Infors-HT vertelt tijdens zijn webinar meer over de centrale opslag en verwerking van data met behulp van een bioprocess data warehouse. Via een moderne, geautomatiseerde aanpak worden alle verzamelde gegevens centraal opgeslagen in een gestandaardiseerde database. Dit vermindert niet alleen de kosten voor gegevensbeheer, maar maakt het ook gemakkelijk om informatie uit de data te halen. Dit webinar vindt plaats tijdens de digitale LabAutomation Week op donderdag 2 juli om 14.00 uur.
29-06-2020  |  067x  | 
Laat meer zien (8)

Artikelen

Wat heeft WoTS 2020 in petto?
Wat heeft WoTS 2020 in petto?
WoTS 2020 zal volgend jaar plaatsvinden van 29 september tot en met 2 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Bij FHI blikken Adjunct-directie beurzen & events Linda Bos-Dekker en Branchemanager Laboratorium Technologie Wendy Debets vooruit op de plannen voor World of Laboratory.
LABinsights 2019-9, p.15
Terugblik LabAnalyse 2019
Terugblik LabAnalyse 2019
Plenaire lezingen en parellelsessies werden tijdens LabAnalyse traditioneel gecombineerd met een leveranciersmarkt. Een foto-impressie van het tweejaarlijkse evenement, inclusief instrumentele highlights van de beursvloer.
LABinsights 2019-8, p.11
Labapparatuur uit e-waste
Labapparatuur uit e-waste
De Nationale Recycleweek maakte duidelijk dat we elektrisch en elektronisch afval zo kunnen recyclen dat er nieuwe, hoogwaardige producten van gemaakt kunnen worden. Het vervaardigen van NK-schaatsmedailles uit edelmetalen, teruggewonnen uit mobieltjes, bewijst wat er zoal mogelijk is. De wettelijk opgelegde verplichtingen rondom inzameling en herverwerking worden elk jaar strenger.
LABinsights 2019-8, p.22
LabAnalyse 2019 in Den Bosch
LabAnalyse 2019 in Den Bosch
Niet De Kuip, maar Congrescentrum 1931 in Den Bosch wordt de locatie van het LabAnalyse-event op dinsdag 7 november. Naast kennisuitwisseling rondom actuele analysemethoden binnen diverse laboratoria is er weer een inhoudelijk sterk conferentieprogramma aan deze dag gekoppeld.
LABinsights 2019-7, p.40
Meer items (5)
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag