Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 03-05-2019
Steendam Lab Furnishing Supplies
TEL: +31 38 421 55 22
FAX: +31
hoofdkantoor
Lichterweg 31
NL-8042 PW   Zwolle
Contact
038 421 55 22
Dhr. Pieter Steendam
Directeur directie
+31 (0)6 15 398 774
Dhr. Wouter Verkerk
Accountmanager verkoop en marketing
038 421 55 22
algemeen
inkoop, verkoop en logistiek algemeen
Bedrijfsvideo
Bij Steendam vindt u een uitgebreid assortiment aan producten die worden toegepast bij de inrichting van laboratoria, practicumlokalen, gezondheidscentra en industriële werkruimtes.

Op onze website vindt u informatie over de aangeboden producten. U kunt hier ook eenvoudig een bestelling plaatsen of een offerte aanvragen.

Naast het standaardassortiment is Steendam ook sterk in maatwerk. Met onze jarenlange ervaring op gebied van sanitair voor laboratoria kunnen wij u adviseren voor uw specifieke toepassing. U kunt hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Ons leveringsprogramma is onderverdeeld in 5 hoofdgroepen: laboratoriumkranen, veiligheidsdouches, werkbladen, spoelbakken en afvoersystemen. Door ruime voorraden en een goede organisatie zijn deze artikelen vlot leverbaar.

Bij Steendam denken we graag met uw ’Lab Furnishing’ mee.
onze productgroepen
Merken
 Bradley,  FAR,  Labstream,
Lees meer
Merken
 Bradley - veiligheidsdouches, nooddouches voor oog, gezicht en lichaam
 FAR - laboratoriumkranen voor aale laboratoriumtoepassingen
 Labstream - spoelbakken, pennenrekken, afdruiprekken, sifons
Producten, diensten
 veiligheidsdouches - nooddouche
 laboratoriumkraan - labkraan, gaskraan
 afdruiprek - pennenrek
 werkbladen - keramische werkbladen, kunststof werkbladen, porseleinen werkbladen
 spoelbakken - keramische spoelbakken, kunststof spoelbakken, porseleinen spoelbakken
 afvoersystemen - afscheider, sifons, afvoerpluggen
Expertises
Algemene labapparatuur - waterzuivering-
Labinrichting en -bouw - Labmeubilair - labtafels
Kwaliteit, Arbo, Milieu - Labinrichting - nood-en-oogdouches
Labinrichting en -bouw - laboratoriumbouw
Kwaliteit, Arbo, Milieu - training-en-advies
Lees meer
Expertises
Algemene labapparatuur - waterzuivering-
Labinrichting en -bouw - Labmeubilair - labtafels
Kwaliteit, Arbo, Milieu - Labinrichting - nood-en-oogdouches
Labinrichting en -bouw - laboratoriumbouw
Kwaliteit, Arbo, Milieu - training-en-advies
Kwaliteit, Arbo, Milieu - ergonomie

Vacatures

Productnieuws

Legionellaveilige kraan voor het laboratorium Stilstaand water in ‘dode’ leidingen vormt een potentieel gevaar op legionella
Legionellaveilige kraan voor het laboratorium
Stilstaand water in ‘dode’ leidingen vormt een potentieel gevaar op legionella Legionellabestrijding De nieuwe kraan in het Far MDS assortiment wordt uitgevoerd met een speciaal ontwikkelde “SAB” aanvoerslang. Door een unieke samenstelling van siliconen verrijkt met zilver-ionen, zal er aan de binnenvoering van de aanvoerslang geen bio-film ontstaan. Geen aangroei van bio-film betekent geen voedingsbodem voor bacteriën als de legionella pneumophila. Tevens spoelt de elektronische kraan elke 24 uur door na elk laatste gebruik. Hiermee past de kraan uitstekend in een legionellaveilige werkomgeving. Hygiënische aansturing middels sensor In een wereld waar het aanraken van oppervlakten potentieel gevaarlijk kan zijn. Is het aanraken van een kraan, waar meerdere mensen dagelijks gebruik van maken potentieel gevaarlijk. De FAR elektronisch aangestuurde kraan biedt hiervoor de oplossing. De sensortechniek maakt aanraking van de kraan overbodig. Laboratoriumkraan Het gebruik van zuren en logen in de laboratorium omgeving stelt hoge eisen aan materialen.
06-11-2020  |  332x  | 
COVID-19 veilig water tappen in het lab Elektronische kranen van Steendam bieden oplossing
COVID-19 veilig water tappen in het lab
Elektronische kranen van Steendam bieden oplossing In een wereld waar veel over de veiligheid in relatie tot hygiëne van mensen moet worden nagedacht, past het nieuwe kranen assortiment van Steendam uitstekend in de professionele werkomgeving. De sensor bediende kranen zijn gemaakt uit robuust materiaal welke een stootje kunnen hebben. Door de toepassing van hoge en lange uitlopen zijn ze geschikt voor gebruik in laboratoria. Er kan gekozen worden uit kranen alleen voor koud water of juist een mengkraan. Buiten deze voordelen, zijn de kranen door haar moderne uitstraling prima inpasbaar in het hedendaagse lab. Aanraken van oppervlakten In het aanraken van oppervlakten met de blote huid, schuilt een potentieel gevaar van besmetting, en wordt dan bij voorkeur ook vermeden. Maar hoe draait men dan de kraan open en dicht wanneer de handen worden gewassen? Sensor bediende kranen bieden hiervoor een uitstekende oplossing. Het aan- en uitzetten van de kraan gaat middels een ingebouwde sensor. Enkel de handen voor deze sensor
01-10-2020  |  971x  | 
Labstream®  Afscheiders van Steendam Voorkom verstopte afvoeren in het lab
Labstream®  Afscheiders van Steendam
Voorkom verstopte afvoeren in het lab Het veelvuldig afspoelen van vaste stoffen of vetten in een wasbak kunnen de reguliere afvoer van een wasbak doen verstoppen. Onhandig en daarbij ook een vervelende klus om de afvoer weer vrij te maken van de verstopping. Steendam heeft in haar assortiment een makkelijk te installeren oplossing, welke voorkomt dat de afvoer verstopt kan raken. Labstream®  gips,/zandvangers. Gips,/ zandvangers zijn breed inzetbaar. Denk aan gipskamers in het ziekenhuis, handvaardigheidlokalen in scholen en kinderdagverblijven waar kinderen de handen en kleren afspoelen, nadat ze met zand, klei etc. hebben gespeeld. Ook in laboratoria zijn de voordelen van een Labstream® zandvanger daar. Door de vervaardiging uit lichtgewicht PolyPropyleen (PP) zijn ze uitermate goed bestand tegen zuren en vele chemische stoffen.  Robuuste uitvoering Door de uitvoering in robuust PolyPropyleen (PP) is het product licht van gewicht en makkelijk te reinigen. Het vervangt de reguliere sifon en is eenvoudig
05-12-2019  |  1010x  |   | 
Laat meer zien (5)
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag