Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 13-08-2018
Siemens Industry Software BV
TEL: +31 70 333 3555
Het Zuiderkruis 63
NL-5215 MV   ’s-Hertogenbosch
Contact
SIMATC IT Unilab is onderdeel van SIMATIC IT R&D Suite, het Siemens software platform voor R&D en kwaliteit.
Verruim de horizon van uw labo met het next generation LIMS, of schakel uw innovatie een versnelling hoger met het volledige SIMATIC IT R&D Suite spectrum. Dit omvat:
• LIMS
• Electronic Lab Notebook (ELN)
• Specificatiebeheer
• Formule- en receptenbeheer
• Leveranciersbeheer
• Regulatory data management
• Project data management
Merken
 SIMATIC IT Unilab - LIMS voor lab automatisering en kwaliteitsbeheer
 SIMATIC IT R&D Suite - Software platform voor productontwikkeling en kwaliteitsbeheer in het labo
Producten, diensten
 LIMS,  Automation,
Lees meer
Producten, diensten
 LIMS -
 Automation - ELN
Expertises
Labautomatisering - Software labautomatisering - LIMS, Lab informatiemanagementsystemen
Labautomatisering - Software labautomatisering - Elektronisch Lab Journaal
Labautomatisering - Software labautomatisering - LES, Lab Execution Systemen

Productnieuws

Nieuwste LIMS-generatie
Nieuwste LIMS-generatie
Siemens lanceert versie 7 van SIMATIC IT Unilab voor kwaliteitsbeheer, service- en R&D-laboratoria. Door het nieuwe ontwerp kan de LIMS-functionaliteit nu ook volledig op tablet gebruikt worden. Als cloud-oplossing is versie 7 van SIMATIC IT Unilab volledig web-enabled, en kan op elke standaard HTML5-browser gebruikt worden. Zo worden installatie en systeemupdates direct minder omslachtig en zelfs overbodig. Het flexibele web design van SIMATIC IT Unilab 7.0 laat gebruikers naar wens met een knip van de vingers switchen tussen een pc en een tablet. Zo kunnen ze hun werkomgeving zelf inrichten.
01-07-2015  |  681x  | 
Samenwerkingsovereenkomst maatwerkmedicatie
In de VS heeft Siemens Healthcare Diagnostics een samenwerkingsovereenkomst gesloten met farmaceut Pfizer voor de ontwikkeling en commerciële toepassing van diagnostiek op het gebied van personalized medicine. Deze diagnostiek zal worden gebruikt om de juiste patiënten te selecteren voor medicatie van Pfizer, de zogenaamde Companion Diagnostics. Met deze over- eenkomst wordt Siemens een partner van Pijzer, die in-vitro-testen ontwikkelt voor het gebruik in klinische studies. Deze testen zullen in een later stadium mogelijk samen met de Pfizer-producten wereldwijd ingezet worden. Bij Companion Diagnostics gaat het om diagnostiek in combinatie met een speciijek medicijn of therapie om bij geselecteerde patiënten een voorspelbaar klinisch resultaat te behalen. Het wordt ingezet bij het monitoren van de behandeling, het bepalen van de juiste therapeutische dosis voor de patiënt en het opstellen van een protocol om het rendement van de behandeling te maximaliseren.
30-05-2014  |  491x
Anti-trombinetest zonder vertekening

Voor vroegtijdige ontdekking van een verhoogd tromboserisico introduceert Siemens Healthcare de Innovance Anti-trombinetest. Te lage eiwitgehalten in het bloed kunnen leiden tot meer trombofilie de medische term voor een erfelijke of verworven afwijking met een
verhoogde tromboseneiging. Een belangrijke factor is anti-trombine, een eiwit dat zorgt draagt voor een evenwichtige bloedstolling. Deze bloestollingsremmer verlaagt zowel de trombineactiviteit als de Xa-coagulatiefactor die belangrijk is voor de bloedstolling. De nieuwe anti-trombinebepaling van Siemens Healthcare is een chromogene test voor de automatische kwantificering van functioneel actief anti-trombine in menselijk citraatplasma. In tegenstelling tot het meten van de anti-trombineactiviteit door te testen op onderdrukking van de trombine-coagulatiefactor, kijkt deze test naar de activiteit van het anti-trombine-eiwit op grond van de onderdrukking van de Xa-coagulatiefactor. Dit voorkomt een vertekend
06-04-2009  |  488x
Laat meer zien
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag