Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 06-12-2019
Siemens Industry Software Netherlands BV
TEL: +31 88 2418500
Bic 1
NL-5657 BX   Eindhoven
Contact
Dhr. Arjen van Barneveld
Portfolio Manager Manufacturing Operations Management
Bedrijfsvideo
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure
Simatic it R&D Suite is onderdeel van Siemens Opcenter. Dit softwareplatform voor R&D en kwaliteit maakt snelle uitwisseling van kwaliteitsdata over de hele productieworkflow, meerdere locaties en verschillende afdelingen mogelijk. Verruim de horizon van uw labo met het next generation LIMS, of breng uw innovatiekracht naar een hoger niveau met de volledige Simatic it r&D Suite. Dit omvat:

* LIMS
* Electronic Lab Notebook (ELN)
* Specificatiebeheer
* Formule- en receptenbeheer
* Leveranciersbeheer
* Regulatory data management
* Project data management
Merken
 SIMATIC IT LIMS - LIMS voor lab-automatisering en kwaliteitsbeheer
 SIMATIC IT R&D Suite - Softwareplatform voor productontwikkeling en kwaliteitsbeheer in het labo
Producten, diensten
 LIMS,  Automation,
Lees meer
Producten, diensten
Expertises
Labautomatisering - Software labautomatisering - lims-lab-informatiemanagementsystemen
Labautomatisering - Software labautomatisering - elektronisch-lab-journaal
Labautomatisering - Software labautomatisering - les-lab-execution-systemen

Artikelen

Productnieuws

Siemens presenteert het Siemens Opcenter-portfolio Totaaloplossing voor Manufacturing Operations Management (MOM)
Siemens presenteert het Siemens Opcenter-portfolio
Totaaloplossing voor Manufacturing Operations Management (MOM) Siemens Digital Industries Software kondigt Siemens Opcenter ™-software aan, een samenhangend portfolio van softwareoplossingen voor manufacturing operations management (MOM). Siemens Opcenter bouwt voort op het erfgoed van de erkende MOM-software van Siemens door deze producten samen te brengen in een enkel, connected cloud-ready portfolio met een geharmoniseerde gebruikerservaring die fabrikanten kan helpen te voldoen aan de vraag naar productie-efficiëntie, kwaliteit, Transparantie en kortere productietijd. "Om te innoveren en te transformeren, moeten organisaties hun productie-activiteiten optimaliseren terwijl ze samenwerken met engineering, automatisering en bedrijfssystemen", zegt Greg Gorbach, vice president van ARC Advisory Group. "Siemens Opcenter biedt de functionaliteit en interoperabiliteit in een geïntegreerde totaaloplossing." Siemens Opcenter integreert MOM-mogelijkheden, waaronder geavanceerde planning, productie-uitvoering, kwaliteitsbeheer, productie-informatie
01-08-2019  |  1579x  | 
Nieuwste LIMS-generatie
Nieuwste LIMS-generatie
Siemens lanceert versie 7 van SIMATIC IT Unilab voor kwaliteitsbeheer, service- en R&D-laboratoria. Door het nieuwe ontwerp kan de LIMS-functionaliteit nu ook volledig op tablet gebruikt worden. Als cloud-oplossing is versie 7 van SIMATIC IT Unilab volledig web-enabled, en kan op elke standaard HTML5-browser gebruikt worden. Zo worden installatie en systeemupdates direct minder omslachtig en zelfs overbodig. Het flexibele web design van SIMATIC IT Unilab 7.0 laat gebruikers naar wens met een knip van de vingers switchen tussen een pc en een tablet. Zo kunnen ze hun werkomgeving zelf inrichten.
01-07-2015  |  1323x  | 
Samenwerkingsovereenkomst maatwerkmedicatie
In de VS heeft Siemens Healthcare Diagnostics een samenwerkingsovereenkomst gesloten met farmaceut Pfizer voor de ontwikkeling en commerciële toepassing van diagnostiek op het gebied van personalized medicine. Deze diagnostiek zal worden gebruikt om de juiste patiënten te selecteren voor medicatie van Pfizer, de zogenaamde Companion Diagnostics. Met deze over- eenkomst wordt Siemens een partner van Pijzer, die in-vitro-testen ontwikkelt voor het gebruik in klinische studies. Deze testen zullen in een later stadium mogelijk samen met de Pfizer-producten wereldwijd ingezet worden. Bij Companion Diagnostics gaat het om diagnostiek in combinatie met een speciijek medicijn of therapie om bij geselecteerde patiënten een voorspelbaar klinisch resultaat te behalen. Het wordt ingezet bij het monitoren van de behandeling, het bepalen van de juiste therapeutische dosis voor de patiënt en het opstellen van een protocol om het rendement van de behandeling te maximaliseren.
30-05-2014  |  1109x
Laat meer zien (5)
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag