Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 18-01-2019
ELSCOLAB
TEL: +31 342 42 60 80
FAX: +31 342 42 60 85
Tolboomweg 10
3784 XC   Terschuur
Contact
Mw. Vicky Vertongen
Marketing Coordinator
Bedrijfsvideo
ELSCOLAB, uw partner voor innovatieve duurzame oplossingen

Elscolab is een distributeur van meet-, regel- en laboratorium apparatuur, en meer nog: uw partner voor een betrouwbare continu´teit van uw meettoestellen, processen en applicaties.

Naast het juiste materiaal bieden wij ook de juiste kennis aan. Uw toepassingen blijven draaien door onze ondersteuning en opleiding tijdens implementatie, onderhoud en training.

Elke dag zorgt een volledig dynamisch team ervoor dat u geholpen wordt, van logistiek over administratie tot onze applicatie specialisten en servicedienst. We werken nauw samen in teamverband om alle processen vlot te doorlopen en u als klant nog sneller van dienst te zijn.

Het Elscolab TEAM staat voor u klaar wanneer u ons nodig heeft.
Ontmoet ons op
Laborama 2019, 14 - 15 maart 2019, Brussel
LabAutomation 2019, 26 - 26 maart 2019, Den Bosch

Productnieuws

Pipetteren in diverse formats en van plaat naar plaat Elscolab presenteert de nieuwe Viaflo Assist Plus van Integra Biosciences
Pipetteren in diverse formats en van plaat naar plaat
Elscolab presenteert de nieuwe Viaflo Assist Plus van Integra Biosciences Ontdek de nieuwe Viaflo Assist Plus pipetteringsrobot die automatisch pipetteren in het bereik van praktische elk laboratorium brengt! In combinatie met de Viaflo of Voyager elektronische pipetten voorziet deze opzet je van automatisatie binnen het laboratorium. Een verhoogde reproduceerbaarheid, verhoogde nauwkeurigheid en eliminatie van RSI-klachten zijn nog maar enkele voordelen. Bovendien kan je met deze Assist Plus door middel van ÚÚn druk de volledige plaat laten uitvullen.
18-01-2019  |  022x  |   | 
Kwaliteitsbeheersing analytische sensoren
Kwaliteitsbeheersing analytische sensoren
Voor betere prestaties van ISM-sensoren en eenvoudiger onderhoud komt Elscolab met de iSense Asset Management Suite. Hiermee is in een klap het onderhoud, de documentatie en het management van pH- en opgeloste zuurstof (DO)-sensoren te beheersen. Hierdoor werken sensoren nauwkeuriger, betrouwbaarder en goedkoper, terwijl ze minder onderhoudstijd vergen. Een en ander is mogelijk doordat er aan de analytische sensoren (fabrikaat Ingold) onlangs algoritmes zijn toegevoegd. Die maken het mogelijk om het einde van de levenscyclus en de prestatie online te bewaken met procescontrolesystemen. Door de ISM-sensor te verbinden aan de USB-poort van een Windows-pc krijgt de gebruiker toegang tot intu´tieve analyses, kalibraties (hoeven niet meer in het veld!) en documentatiemogelijkheden. Met Key Performance Indicators (KPI) kan de status van de sensoren beoordeeld worden. Alle handelingen worden daarbij opgeslagen in een sensor-database. De managementsuite is geschikt voor alle
01-07-2008  |  074x  | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag