Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 01-01-2016
BÜCHI Labortechnik GmbH
TEL: +31 78 6849429
FAX: +31 78 6849430
Het Tasveld 30
NL-3342 GT   Hendrik Ido Ambacht
Contact
Website
www.buchi.nl
Bedrijfsvideo
Ontmoet ons op
Laborama 2019, 14 - 15 maart 2019, Brussel

Productnieuws

Modulair destillatieapparaat
Modulair destillatieapparaat
Eerder dit jaar presenteerde Büchi op de Analytica 2008 in München voor het eerst de KjelFlex K-360 aan het publiek. Dit nieuwe destillatieapparaat heeft een modulaire structuur en kan dus worden aangepast aan de individuele behoefte.

In de standaardconfiguratie kan het apparaat automatisch boorzuur, natronloog en water nadoseren – chemicaliën die noodzakelijk zijn voor de Kjeldahl-bepaling. Bovendien kan het apparaat worden uitgerust met een zuurbestendige pomp voor automatische dosering van sterke zuren. Met deze voorziening is de KjelFlex K-360 ook geschikt voor diverse andere toepassingen dan Kjeldahl, zoals de bepaling van zwaveldioxide, formaldehyde, alcohol en vluchtige zuren, en de destillatie van fenolen. Door een externe titrator aan te sluiten kan de K-360 worden uitgebouwd tot een automatisch systeem voor stikstof- en eiwitbepaling. Dan start de titratie vanzelf zodra de destillatieprocedure is afgesloten. Tevens kan het apparaat zodanig
20-10-2008  |  1270x  | 
Sproeidrogen op labschaal
Sproeidrogen op labschaal
Samen met gebruikers van Büchi`s sproeidroger B-290 is voor nieuwe toepassingen een drieweg-nozzle ontwikkeld. Met dit slimme spuitmondje is het mogelijk om twee substanties te sproeidrogen die voor het droogproces slechts kort met elkaar in contact mogen komen. De producttoevoer van de twee substanties binnen de drieweg-nozzle komen samen in de nozzlepunt. Hierdoor kan een droogproces plaatsvinden zonder een ongewenste reactie van het mengsel. Om aan de groeiende vraag naar verschillende applicaties te beantwoorden, is Büchi`s sproeidroger B-290 sinds de marktintroductie uitgebreid met allerlei opties. Afhankelijk van de samenstelling van oplosmiddelen kan de gebruiker over verschillende configuraties beschikken. Er zijn systemen voor waterige oplossingen, voor waterige en organische mengsels tot systemen voor zuivere organische oplosmiddelen die binnen een gesloten cyclus onder inerte omstandigheden (bijvoorbeeld in een stikstofatmosfeer) gesproeid moeten worden.
02-07-2007  |  1266x  | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag