Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 11-01-2019
Wilten Instrumenten B.V.
TEL: +31 76 508 65 00
Mon Plaisir 23
NL-4879 AK   Etten-leur
Contact
Website
www.wilten.nl
Wilten Instrumenten is leverancier van basis, analytische, fysische en biotechnologische laboratoriumapparatuur in de Benelux sinds 1952. We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten te presenteren. We zijn leidend en groeiend op het gebied van kwaliteitsproducten en een van de meest gewaardeerde bedrijven in ons werkgebied dat research, ontwikkeling en kwaliteitscontrole omvat.
Merken
B&S, Polyscience, Bibby Scientific,
Lees meer
Merken
B&S - Polarimeters en Refractometers
Polyscience - Waterbaden, circulatiebaden en chillers
Bibby Scientific - Verwarmingsplaten, pH meters, droogblokken, Vortex mixers
Producten, diensten
 Instrumenten,  Bioteknika,  Centrifuges,
Lees meer
Producten, diensten
 Instrumenten - fysika, analytika, bioteknika, basic laboratory, B&S, Velp, Kern, Lovibond, Memmert, Polyscience, Scientific, Microlit, Branson, ECH,
 Bioteknika - biotechnologisch onderzoek, life-science, PCRmax, Kibron, Interscience, B&S, Expedeon, Biobase, Cecil, Techne, Precisa, ECH
 Centrifuges - Hermle, biosan
Expertises
Analytische Instrumenten - Polari- en refractometers
Algemene labapparatuur - Roer-, meng- en maalapparatuur
Algemene labapparatuur - Thermostaatbaden

Kort nieuws

Demonstratie Preekem TOPEX+ bij Wilten Instrumenten
Demonstratie Preekem TOPEX+ bij Wilten Instrumenten
Het TOPEX+ systeem van Preekem realiseert in minder dan één uur een totale destructie inclusief voorbewerking en cool-down. Dit unieke Microwave Digestion System heeft een samplecapaciteit van 40 monsters. Het is gebouwd volgens Duitse standaarden en normen en kent hoogwaardige precisie in constructie en gebruikte materialen. Het systeem beschikt over vele veiligheidsfuncties. Zo heeft het een ingebouwde camera en kent het apparaat een automatische uitschakelfunctie bij calamiteiten. Daarnaast beschikt de machine over magnetische roerders en kan het tot 350 graden verwarmen. Een aantal standaardprocedures voor het TOPEX+ systeem zijn al voorgeprogrammeerd, daarnaast kan de gebruiker zelf programma’s toevoegen. Wilten Instrumenten beschikt binnenkort over het TOPEX+ systeem. Wij organiseren in de eerste week van maart een demodag. Ook is het mogelijk om een demo van het TOPEX+ systeem op locatie aan te vragen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Iris van den Berg.
18-01-2019  |  023x  | 
Wilten levert viscositeitsmeter nieuwe labopleiding ROC ROC Midden Nederland start opleiding Vakexpert Voeding en Kwaliteit (VVK)
Wilten levert viscositeitsmeter nieuwe labopleiding ROC
ROC Midden Nederland start opleiding Vakexpert Voeding en Kwaliteit (VVK) Het ROC Midden Nederland start in februari met de nieuwe opleiding Vakexpert Voeding en Kwaliteit (VVK). Wilten Instrumenten is trots om te mogen melden dat Wilten daar de eerste, nieuwe laboratoriumapparatuur voor heeft mogen leveren. Gedurende de opleiding houden de leerlingen zich onder andere bezig met het maken en onderzoeken van voedsel. “Het eerste blok staat in het teken van zuivel”, zegt docent en onderwijsontwikkelaar Marjolein Vleugels. “De leerlingen maken bijvoorbeeld hun eigen kaas, ijs en yoghurt. Daarna zullen ze met de Lamy viscositeitsmeter een test op hun eigen product uitvoeren. Zo leren ze meer over de kwaliteitscontrole en -waarborging van voedsel.”
17-01-2019  |  029x  | 

Productnieuws

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag