Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 23-12-2020
VDW CoolSystems B.V.
TEL: +31 345 58 25 46
De Aaldor 8 c
NL-4191 PC   Geldermalsen
Contact
0031-6-57212209
Dhr. Paul Verbong
Commercieel manager Sales
0031-345-582546
Dhr. Leo de Leeuw
Verkoopadviseur Sales
0031-345-582546
Dhr. Gerard Boudewijn
Service coördinator Service
Bedrijfsvideo
Merkonafhankelijke verkoop en service van hoogwaardige koel-, vries-, klimaatapparatuur en incubatoren in ziekenhuizen & zorginstellingen, apotheken & huisartsen-praktijken, laboratoria & farmaceuten, universiteiten en industrie is hét specialisme van VDW CoolSystems B.V. Wij zijn al jaren een bekende speler in de markt voor het repareren, onderhouden, leveren en installeren van al uw apparatuur.
Laboratorium koelingen en vriezers
Merken
 Gram Bioline,  Liebherr,  Seemoto,  Eppendorf, PHCbi / Panasonic,
Lees meer
Merken
 Gram Bioline - Ontworpen en gefabriceerd in Denemarken. Gram BioLine is een van de marktleiders van high-performance koelingen en vriezers voor de Biowetenschap.
 Liebherr - Met ruim 60 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige en innovatieve Biomedische koelingen en vriezers is Liebherr een begrip.
 Seemoto - Seemoto is een Finse fabrikant van draadloze monitoringssystemen o.b.v. een flexibel web-based service platvorm speciaal voor de Biomedische klant
 Eppendorf - Met Eppendorf koopt u een van de betrouwbaarste, energiezuinige en stilste ultra low vriezer in de markt. Vraag ons naar de mogelijkheden.
PHCbi / Panasonic - PHCbi, voorheen Panasonic, is al jaar en dag een begrip in de biomedische markt. Zij bieden een breed en ruim assortiment laboratorium apparatuur.
Producten, diensten
 24-7 service koelapparatuur - Bij VDW Coolsystems staan we 24/7 voor u klaar als het gaat om een storing aan koel- of broedapparatuur. Onze engineers zijn snel ter plekke.
 Onderhoud koelapparatuur - VDW CoolSystems biedt oplossingen op maat voor al uw service vraagstukken betreffende koel- en broedapparatuur, zodat u met vertrouwen kunt werken.
 Back-up apparatuur - Indien nodig kunt u gebruik maken van ons uitgebreide assortiment aan back-up apparatuur. Zo voorkomt u schade aan producten of onderzoeksmateriaal.
 Verhuur koelapparatuur - Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig aan koelapparatuur neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 Verhuizingen - Wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van kostbare koel-, vries- en broedapparatuur. Neemt contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 Lab koel- en vrieskasten - Wij zijn een merkonafhankelijke dealer van alle gerenommeerde merken. Zo hebben wij altijd de beste oplossing voor uw koelvraagstuk.
 Ultra Low vriezers - Als merkonafhankelijke dealer hebben wij altijd een passende vriezer voor het veilig opslaan van uw producten op lage temperatuur.
 Klimaatkasten - Wij leveren klimaatkasten van diverse A-merken. Vraag onze productspecialisten voor een advies op maat.
 Temperatuur registratie - Wij leveren passieve en actieve temperatuur en alarmeringssystemen voor de bewaking van uw kostbare en onvervangbare producten.
 IJsmachines - Wij bieden een groot assortiment ijsblokjes- en schilferijsmachines aan van alleen de beste merken. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.
Expertises
Algemene labapparatuur - klimaatkasten
Algemene labapparatuur - koelen-en-vriezen
Algemene labapparatuur - Koelen en vriezen - ultra-low-vriezers-ulf-
Dienstverlening, advisering - Facilitaire diensten - service-en-onderhoud
Labinrichting en -bouw - labmonitoring-en-alarmeringssystemen

Kort nieuws

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag