Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 15-05-2020
Sysmex Nederland B.V.
TEL: +31 76 508 60 00
Postbus 251
Nl-4870 ag   Etten-leur

Ecustraat 11
4879 np   Etten-Leur
Contact
Website
www.sysmex.nl
Bedrijfsvideo
Sysmex is opgericht in 1968 in Kobe (Japan). We zijn producent en leverancier van diagnostische laboratorium systemen, reagentia en informaticaoplossingen. Wereldwijd heeft Sysmex ongeveer 9000 werknemers.

Sysmex Nederland en Belgium ontstonden in 2009. Dit gebeurde door de overname van Goffin Meyvis, een bekende leverancier van hightech analyseapparatuur én Sysmex producten.

Sysmex besloot om naast Sysmex-oplossingen het volledige bestaande portfolio te behouden en hiermee alle aanwezige expertise verder te ontwikkelen. We leveren analytische apparatuur voor o.a.:

- Industriële bedrijven
- Onderzoeksinstellingen
- Overheidsinstellingen en Gemeentes
- Universiteiten
- Ziekenhuizen

Onze 140 collega`s werken dagelijks aan het vertrouwen van onze klanten en het optimaal gebruik van onze producten. U bent altijd welkom om ons na afspraak te bezoeken in Etten-Leur (NL) of Hoeilaart (B).
Foto’s met doorlink
Merken
 Sysmex - Sysmex is producent van analytische systemen voor de diagnostiek. Onze analysers gebruikt men in de hematologie, urine-analyse, oncologie, etc.
 Malvern Panalytical - Malvern Panalytical is een groot merk in de industrie & research. Analysers meten o.a.: deeltjesgrootte, -vorm, zeta potentiaal en moleculair gewicht.
 Spectro - Bij ons kunt u terecht voor spectrometers van Spectro voor het analyseren van elementen. Spectro staat bekend om nauwkeurigheid en robuustheid.
 Krüss - Door de unieke producten en kwalitatief hoogstaand advies is Krüss wereldmarktleider op het gebied van oppervlaktespanning en interfaciale spanning.
 Atago - De refractometer, ook bekend als Brix meter, wordt gebruikt in een breed scala van industrieën. ATAGO is een topmerk op gebied van refractometrie.
Producten, diensten
In-vitro diagnostiek, Analyse van deeltjes, Laboratorium apparatuur, Refractometers, Contacthoek & Oppervlaktespan., Element analyzer, Flowcytometrie, Dissolutie,
Lees meer
Producten, diensten
In-vitro diagnostiek - hematologie, urinediagnostiek, coagulatie, fecesanalyse, celmorphologie, klinische chemie, point-of-care
Analyse van deeltjes - Deeltjesgrootte, deeltjesvorm, zetapotentiaal, eiwitaggregratie, eiwitmobilitieit, molecuul gewicht, molecuulgrootte, in-line
Laboratorium apparatuur - Centrifuges, vriesdrogers, evoporatoren, weegschalen, incubatoren, microgolf ontsluiting, droogovens
Refractometers - Handrefractometers, brixmeters, digitale refractometers, benchtoprefractometers, manuele refractometersm klinische refractometers.
Contacthoek & Oppervlaktespan. - Tensiometers, contacthoekanalysers
Element analyzer - XRF, ICP-OES, ICP-MS, Handheld XRF, Arc-Sparc, Spectrometers
Flowcytometrie - Flowcytometers, antilichamen, antibodies, ploidy analyse
Dissolutie - Badloos dissolutie instrument, dissolutiebad
Expertises
Analytische Instrumenten - polari-en-refractometers
Analytische Instrumenten - hematologie-analysers
algemene-labapparatuur
Algemene labapparatuur - centrifuges
labautomatisering
Lees meer
Expertises
Analytische Instrumenten - polari-en-refractometers
Analytische Instrumenten - hematologie-analysers
algemene-labapparatuur
Algemene labapparatuur - centrifuges
labautomatisering
Optische Instrumenten - flow-cytometrie
Optische Instrumenten - deeltjesgrootteananalyse
Analytische Instrumenten - element-analysers
Diagnostiek & Life Sciences - Immunologische tests - urinetest

Vacatures

Productnieuws

Productbeschrijvingen

Melisa vertelt over ED-XRF analyse van edelmetalen Is alles wat blinkt goud?
Melisa vertelt over ED-XRF analyse van edelmetalen
Is alles wat blinkt goud? Door de hoge handelswaarde van edelmetalen heeft de aanwezigheid van onzuiverheden een grote impact op de prijs. Deze sporenelementen zijn soms moeilijk te detecteren waardoor zowel grote raffinaderijen als kleinschalige juweliers vragen om accurate analyses. Een techniek die hierop antwoord biedt is ED-XRF spectrometrie en in het bijzonder de Spectrocube spectrometer. Maar wat maakt deze techniek zo populair? En wat is de meerwaarde van SPECTRO`s laatste ED-XRF analyzer? Lees het in de blog van Melisa Van Driessche.
23-11-2020  |  061x  | 
Webinar: Elementanalyse in de petrochemie met de Xrf spectrocube maandag 21 september van 10.00 tot 11.15 uur.
Webinar: Elementanalyse in de petrochemie met de Xrf spectrocube
maandag 21 september van 10.00 tot 11.15 uur. Leuk dat je nieuwsgierig bent naar de webinar over elementanalyse in de petrochemie. De webinar vindt plaats op maandag 21 september van 10.00 tot 11.15 uur. Deelname is gratis. Wat mag je verwachten? Dat we op een leuke en interessante wijze vertellen over wat de nieuwe XRF analyzer te bieden heeft voor de kwaliteitscontrole in de petrochemie. De volgende onderwerpen komen aan bod: • Efficiënt omgaan met ASTM-protocollen tijdens je analyse • Het verkorten van je analysetijd • Het personaliseren van kalibraties voor specifieke elementen • Het bekijken van analyseresultaten in de nieuwe software Voor vragen en of andere zaken kan je bellen naar +31 (0) 76 508 6000. U kunt vragen naar Baris Celik. Je bent van harte welkom bij de webinar.
24-08-2020  |  243x  |   | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag