Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 08-08-2019
NBS Scientific Benelux
TEL: +31 36 549 10 10
FAX: +31 36 549 1019
Meerpaalweg 6
NL-1332 BB   Almere
Contact
+31 (0) 36 549 1010
Dhr. Hendrik Koopmans
Director Sales & Services
0365491010
Mw. Grazia Rooth
Sales Manager
+31 (0) 36 549 1010
Dhr. Marten Groot
Technical Sales Specialist
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure
Wij leveren de middelen die u nodig heeft om nieuwe inzichten te ontdekken in het lab.

Inzichten die het landschap van volksgezondheid, welzijn en veiligheid wereldwijd kunnen veranderen. Wanneer u gebruik maakt van onze innovatieve producten voor monster afname, monster opslag, monster verwerking, vloeistof verwerking en laboratorium automatisering, kunt u uw laboratorium workflow verbeteren en optimaliseren om meer nauwkeurige onderzoeksresultaten te behalen.

Naast onze fysieke middelen, streven we er ook naar u te helpen bij het identificeren en oplossen van dagelijkse uitdagingen in het lab. Door de tijd te nemen om meer te weten te komen over uw workflow, budget en specifieke onderzoekstoepassing, werken we hard om u de laboratoriumoplossingen te bieden die het beste aansluiten bij uw onderzoeksbehoeften.

Wanneer u ervoor kiest om met NBS Scientific te werken – een wereldwijd netwerk van bedrijven met meer dan 10 jaar ervaring in de life science industrie – kiest u een betrouwbare partner die de omvang en betekenis van uw onderzoek begrijpt. Daarom zetten wij ons in om uw laboratorium te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit en u de best mogelijke service te bieden.

Of u nu deel uitmaakt van een startup die op zoek is naar de eerste voorraad met monsteropslag buizen of een gerenommeerd laboratorium dat op zoek is naar alternatieve monsteropslag, vloeistofbehandeling of automatiseringsproducten; wij zijn er om u te helpen.
Ontmoet ons op
Voorbeelden van producten van NBS Scientific
Merken
 Micronic - Micronic is al meer dan 30 jaar toegewijd aan het ontwikkelen en produceren van innovatieve monsteropslagsystemen en accessoires.
 GenTegra - GenTegra is een Amerikaans bedrijf dat een uitgebreide range van stabilisatie producten levert voor de opslag van RNA en DNA onder kamertemperatuur.
 Integra - Integra, gevestigd in Zizers, Zwiterland en in Hudson, New Hampshire, is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige laboratorium producten.
 Ritter - Het bedrijf Ritter GmbH is opgericht in 1965 door Franz Ritter en is gevestigd in Schwabmünchen (Duitsland).
 Vitl - Vitl ontwerpt, produceert en verkoopt hoogwaardige laboratorium instrumenten om te concurreren met marktleiders met een betaalbare prijs.
 Capp - Capp is een Deens bedrijf dat vloeistof verwerking instrumenten van hoge kwaliteit produceert.
 Geneye - Geneye is een productiebedrijf dat gespecialiseerd is in de hoogste kwaliteit laboratorium verbruiksartikelen en reagentia.
 Afys3g - AFYS3G is een Nederlands bedrijf dat zich inzet voor het verbeteren van laboratoriumprocessen door het ontwikkelen van benchtop apparatuur.
 Basque Engineering & Science - Basque Engineering and Science levert standaard en op maat gemaakte geautomatiseerde bevroren aliquotting systemen.
 Spl guard - SPL Guard ontwikkelt en produceert laboratoriumapparatuur die kan worden gebruikt voor de gecontroleerde voorbereiding van biologische samples.
Expertises
Algemene labapparatuur - schudders
Algemene labapparatuur - centrifuges
Algemene labapparatuur - pipetten
Labautomatisering - Hardware labautomatisering - doppers-ontdoppers
Gebruiksartikelen, disposables - Materialen/ disposables - pipetpunten
Lees meer
Expertises
Algemene labapparatuur - schudders
Algemene labapparatuur - centrifuges
Algemene labapparatuur - pipetten
Labautomatisering - Hardware labautomatisering - doppers-ontdoppers
Gebruiksartikelen, disposables - Materialen/ disposables - pipetpunten
Dienstverlening, advisering - Facilitaire diensten - service-en-onderhoud

Kort nieuws

Productnieuws

NIEUW: Micronic Docking Station voor CS500 Recappers De efficiëntie van een geautomatiseerd systeem voor een aantrekkelijke prijs
NIEUW: Micronic Docking Station voor CS500 Recappers
De efficiëntie van een geautomatiseerd systeem voor een aantrekkelijke prijs De Micronic Docking Station is een handige add-on voor de CS500, CS510 en CS520 Screw Cap Recappers. Het systeem biedt de consistentie van een geautomatiseerde recapper, maar tegen veel lagere kosten. De Docking Station is een compact tafelmodel die is ontworpen voor het efficiënt recappen van buizen in laboratoria met een gemiddelde doorvoer. De combinatie kan worden gebruikt voor het recappen van sample opslag buizen in 96-wells, 48-wells en 24-wells formaat.
07-05-2021  |  050x  |   | 
NIEUW bij NBS Scientific: CXT 353 Frozen Sample Aliquotter Aliquoteer een breed scala aan bevroren monsters
NIEUW bij NBS Scientific: CXT 353 Frozen Sample Aliquotter
Aliquoteer een breed scala aan bevroren monsters De CXT 353 Frozen Sample Aliquotter is een semi-automatisch benchtop apparaat dat een breed scala aan bevroren monsters zoals weefsel, ontlasting, serum, plasma, bloed, urine en andere biofluïdes kan aliquoteren. De CXT 353 kan meerdere bevroren aliquots uit een enkel monster halen, waardoor het gebruik van zeldzame monsters voor kritische studies toeneemt. Tijdens het aliquoteringsproces worden zowel het ‘parent sample’ als de bevroren aliquots via LN2-koeling onder -80°C gehouden, waardoor de vries-dooi-cyclus effectief wordt geëlimineerd en de integriteit van de monsters behouden blijft.
07-05-2021  |  065x  |   | 
Pfeiffer Cellroll & Cellspin celkweeksystemen Aanpasbaar aan uw behoeften
Pfeiffer Cellroll & Cellspin celkweeksystemen
Aanpasbaar aan uw behoeften Het modulaire ontwerp van de Cellroll stelt de gebruiker in staat om de productie te verhogen afhankelijk van de behoeften. Met één motor unit kunnen tot wel 16 rolflessen worden aangedreven. De Cellspin is een roerder voor het kweken van cellen in spinner flessen met kweekvolumes van 100 tot 1000ml. De snelheid (5-75 rpm) en andere roer-parameters kunnen individueel geprogrammeerd worden en op elk moment gewijzigd worden via een besturingseenheid (gelegen buiten de incubator).
07-05-2021  |  052x  | 
Laat meer zien (9)

Productbeschrijvingen

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag