Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 08-08-2019
NBS Scientific Benelux
TEL: +31 36 549 10 10
FAX: +31 36 549 1019
Meerpaalweg 6
NL-1332 BB   Almere
Contact
+31 (0) 36 549 1010
Dhr. Hendrik Koopmans
Director Sales & Services
0365491010
Mw. Grazia Rooth
Sales Manager
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure
Wij leveren de middelen die u nodig heeft om nieuwe inzichten te ontdekken in het lab.

Inzichten die het landschap van volksgezondheid, welzijn en veiligheid wereldwijd kunnen veranderen. Wanneer u gebruik maakt van onze innovatieve producten voor monster afname, monster opslag, monster verwerking, vloeistof verwerking en laboratorium automatisering, kunt u uw laboratorium workflow verbeteren en optimaliseren om meer nauwkeurige onderzoeksresultaten te behalen.

Naast onze fysieke middelen, streven we er ook naar u te helpen bij het identificeren en oplossen van dagelijkse uitdagingen in het lab. Door de tijd te nemen om meer te weten te komen over uw workflow, budget en specifieke onderzoekstoepassing, werken we hard om u de laboratoriumoplossingen te bieden die het beste aansluiten bij uw onderzoeksbehoeften.

Wanneer u ervoor kiest om met NBS Scientific te werken – een wereldwijd netwerk van bedrijven met meer dan 10 jaar ervaring in de life science industrie – kiest u een betrouwbare partner die de omvang en betekenis van uw onderzoek begrijpt. Daarom zetten wij ons in om uw laboratorium te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit en u de best mogelijke service te bieden.

Of u nu deel uitmaakt van een startup die op zoek is naar de eerste voorraad met monsteropslag buizen of een gerenommeerd laboratorium dat op zoek is naar alternatieve monsteropslag, vloeistofbehandeling of automatiseringsproducten; wij zijn er om u te helpen.
Voorbeelden van producten van NBS Scientific
Merken
 Micronic - Micronic is al meer dan 30 jaar toegewijd aan het ontwikkelen en produceren van innovatieve monsteropslagsystemen en accessoires. Door de enorme ervar
 GenTegra - GenTegra is een Amerikaans bedrijf dat een uitgebreide range van stabilisatie producten levert voor de opslag van RNA en DNA onder kamertemperatuur.
 HTI bio-X - HTI bio-X, een Duits engineeringsbedrijf dat gespecialiseerd is in superieure oplossingen op het gebied van automation.
 Integra - Integra, gevestigd in Zizers, Zwiterland en in Hudson, New Hampshire, is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige laboratorium producten voor v
 Triskelion - Triskelion - een initiatief van TNO - is een innovatieve contractonderzoeksorganisatie die diensten levert op het gebied van voeding en farma.
 Ritter - Het bedrijf Ritter GmbH is opgericht in 1965 door Franz Ritter en is gevestigd in Schwabmünchen (Duitsland).
 Vitl - Vitl ontwerpt, produceert en verkoopt hoogwaardige laboratorium instrumenten om te concurreren met marktleiders met een betaalbare prijs en een ongeëv
 Brand - Het Duitse merk Brand staat bekend om zijn hoogwaardige liquid handling en life science producten.
 Capp - Capp is een Deens bedrijf dat vloeistof verwerking instrumenten van hoge kwaliteit produceert. De organisatie is gecertificeerd volgens de normen van
 Geneye - Geneye is een productiebedrijf dat is gevestigd in Zürich, Rennes, Shanghai en Hong Kong.
Expertises
Algemene labapparatuur - schudders
Algemene labapparatuur - centrifuges
Algemene labapparatuur - pipetten
Labautomatisering - Hardware labautomatisering - doppers-ontdoppers
Gebruiksartikelen, disposables - Materialen/ disposables - pipetpunten
Lees meer
Expertises
Algemene labapparatuur - schudders
Algemene labapparatuur - centrifuges
Algemene labapparatuur - pipetten
Labautomatisering - Hardware labautomatisering - doppers-ontdoppers
Gebruiksartikelen, disposables - Materialen/ disposables - pipetpunten
Dienstverlening, advisering - Facilitaire diensten - service-en-onderhoud

Productnieuws

NIEUW: AFYS3G screw cap recapper sigma Volledig automatisch (de)cappen van tubes met schoefdop.
NIEUW: AFYS3G screw cap recapper sigma
Volledig automatisch (de)cappen van tubes met schoefdop. De Sigma Screw Cap Recapper van AFYS3G is geheel ontworpen met oog op het verhogen van de efficiëntie op uw werkplek. U kunt met de Sigma namelijk zeer eenvoudig 96-well, 48-well of 24-well formaat racks binnen 30 seconden cappen en decappen. Naast zijn snelheid is ook zijn compatibiliteit te beprijzen. De Sigma is compatible met een breed scala aan buisjes. Dankzij dat zijn innovatieve interface beschikt over API koppelingen, kan je de recapper eenvoudig onderdeel laten uit maken van grotere robotsystemen zoals liquid handlers.
07-01-2021  |  123x  |   | 
NIEUW: Micronic tube handler ht500 De automatische sample tube sorteerder
NIEUW: Micronic tube handler ht500
De automatische sample tube sorteerder Met de Tube Handler HT500 van Micronic kunt u volledig geautomatiseerd selecties van samples maken. De HT500 heeft een capaciteit van 20 racks en werkt met capped en uncapped tubes van 0.30ml tot 1.40ml. Dankzij zijn efficiëntie, kan het systeem 250 tubes per uur verwerken; ideaal voor het versnellen en automatiseren van uw sample management taken. Kortom, de HT500 is dus een ideale automatiseringstool voor ieder(e) laboratorium en biobank.
07-01-2021  |  147x  |   | 
Nieuw bij NBS Scientific: SPL Guard Florida Thawing Station Het station ontdooit 10 racks in slechts 9 minuten.
Nieuw bij NBS Scientific: SPL Guard Florida Thawing Station
Het station ontdooit 10 racks in slechts 9 minuten. NBS Scientific introduceert de SPL Guard Florida, een oplossing voor het gecontroleerd ontdooien van samples in een multi-rack capaciteit. De Florida is het snelste ontdooistation op de markt, het ontdooit tot 10 rekken in slechts 9 minuten. Het ontdooistation kan stand-alone worden gebruikt of in een gerobotiseerd werkstation zoals een liquid handler. Alle samples in een rack ondergaan bij het ontdooien dezelfde temperatuurbehandeling, waardoor de kwaliteit van de samples gelijk blijft.
05-11-2020  |  200x  | 
Laat meer zien (9)

Productbeschrijvingen

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag