Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 08-08-2019
NBS Scientific Benelux
TEL: +31 36 549 10 10
FAX: +31 36 549 1019
Meerpaalweg 6
NL-1332 BB   Almere
Contact
+31 (0) 36 549 1010
Dhr. Hendrik Koopmans
Director Sales & Services
0365491010
Mw. Grazia Rooth
Sales Manager
0365491010
Dhr. Jeffrey Woltering
Sales Manager
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure
Wij leveren de middelen die u nodig heeft om nieuwe inzichten te ontdekken in het lab.

Inzichten die het landschap van volksgezondheid, welzijn en veiligheid wereldwijd kunnen veranderen. Wanneer u gebruik maakt van onze innovatieve producten voor monster afname, monster opslag, monster verwerking, vloeistof verwerking en laboratorium automatisering, kunt u uw laboratorium workflow verbeteren en optimaliseren om meer nauwkeurige onderzoeksresultaten te behalen.

Naast onze fysieke middelen, streven we er ook naar u te helpen bij het identificeren en oplossen van dagelijkse uitdagingen in het lab. Door de tijd te nemen om meer te weten te komen over uw workflow, budget en specifieke onderzoekstoepassing, werken we hard om u de laboratoriumoplossingen te bieden die het beste aansluiten bij uw onderzoeksbehoeften.

Wanneer u ervoor kiest om met NBS Scientific te werken – een wereldwijd netwerk van bedrijven met meer dan 10 jaar ervaring in de life science industrie – kiest u een betrouwbare partner die de omvang en betekenis van uw onderzoek begrijpt. Daarom zetten wij ons in om uw laboratorium te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit en u de best mogelijke service te bieden.

Of u nu deel uitmaakt van een startup die op zoek is naar de eerste voorraad met monsteropslag buizen of een gerenommeerd laboratorium dat op zoek is naar alternatieve monsteropslag, vloeistofbehandeling of automatiseringsproducten; wij zijn er om u te helpen.
Ontmoet ons op
Voorbeelden van producten van NBS Scientific
Merken
 Micronic - Micronic is al meer dan 30 jaar toegewijd aan het ontwikkelen en produceren van innovatieve monsteropslagsystemen en accessoires. Door de enorme ervar
 GenTegra - GenTegra is een Amerikaans bedrijf dat een uitgebreide range van stabilisatie producten levert voor de opslag van RNA en DNA onder kamertemperatuur.
 HTI bio-X - HTI bio-X, een Duits engineeringsbedrijf dat gespecialiseerd is in superieure oplossingen op het gebied van automation.
 Integra - Integra, gevestigd in Zizers, Zwiterland en in Hudson, New Hampshire, is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige laboratorium producten voor v
 Triskelion - Triskelion - een initiatief van TNO - is een innovatieve contractonderzoeksorganisatie die diensten levert op het gebied van voeding en farma.
 Ritter - Het bedrijf Ritter GmbH is opgericht in 1965 door Franz Ritter en is gevestigd in Schwabmünchen (Duitsland).
 Vitl - Vitl ontwerpt, produceert en verkoopt hoogwaardige laboratorium instrumenten om te concurreren met marktleiders met een betaalbare prijs en een ongeëv
 Brand - Het Duitse merk Brand staat bekend om zijn hoogwaardige liquid handling en life science producten.
 Capp - Capp is een Deens bedrijf dat vloeistof verwerking instrumenten van hoge kwaliteit produceert. De organisatie is gecertificeerd volgens de normen van
 Geneye - Geneye is een productiebedrijf dat is gevestigd in Zürich, Rennes, Shanghai en Hong Kong.
Expertises
Algemene labapparatuur - Schudders
Algemene labapparatuur - Centrifuges
Algemene labapparatuur - Pipetten
Labautomatisering - Hardware labautomatisering - Doppers/ontdoppers
Gebruiksartikelen, disposables - Materialen/ disposables - Pipetpunten
Lees meer
Expertises
Algemene labapparatuur - Schudders
Algemene labapparatuur - Centrifuges
Algemene labapparatuur - Pipetten
Labautomatisering - Hardware labautomatisering - Doppers/ontdoppers
Gebruiksartikelen, disposables - Materialen/ disposables - Pipetpunten
Dienstverlening, advisering - Facilitaire diensten - Service en onderhoud

Kort nieuws

Ritter Robotic Tips Een hoge nauwkeurigheid en een lage retentie
Ritter Robotic Tips
Een hoge nauwkeurigheid en een lage retentie De Ritter Robotic Tips zijn uitermate geschikt voor robotsystemen. De pipetpunten hebben een hoge nauwkeurigheid en een lage retentie. Om de kwaliteit van elke individuele tip te kunnen garanderen worden er in het productieproces verschillende kwaliteitscontroles gedaan. De Robotic Tips zijn verkrijgbaar ‘Black Knights’ en ‘Clear Knights’. Daarnaast zijn ze compatibel met liquid-handling systemen van de volgende merken; Hamilton, Tecan, Qiagen en Olympus.
27-03-2020  |  059x  | 
Uitgelicht:PFEIFFER`s Celkweek producten Het celkweeksysteem van Pfeiffer is een compleet systeem dat meegroeit met uw behoeften.
Uitgelicht:PFEIFFER`s Celkweek producten
Het celkweeksysteem van Pfeiffer is een compleet systeem dat meegroeit met uw behoeften. Wij bieden verschillende producten die elkaar aanvullen en uw productie laat groeien en optimaliseren. De corrosie-vrije en robuuste constructie maakt dit systeem een betrouwbaar celcultuur systeem die uw cellen constant in beweging houdt.  Het product is door de gebruiker te selecteren en kan zo naar ieders wensen worden aangepast. De Cellspin is een compacte roerder geschikt voor vier verschillende kolfformaten (100, 250, 500 en 1000ml) zodat de productie gemakkelijk verhoogd kan worden. Ook kan de snelheid (5-75 rpm) en kunnen andere roerparameters individueel geprogrammeerd worden en op elk moment gewijzigd worden. Het het systeem kan eenvoudig aangepast worden naar `disposable` of `impeller-type` spinner flessen om zo een breed scala van cultuursystemen en toepassingen te kunnen faciliteren. De Cellroll heeft een sterke motor en kan maximaal 16 rolflessen beheren. U kunt hiermee dus makkelijk zelf instellen hoeveel flessen u erin wil houden. De verschillende rolopties
09-03-2020  |  065x  | 
Micronic`s 35-jarig jubileumkortingen Micronic bestaat 35 jaar en begint dit jaar daarom met mooie jubileumkortingen.
Micronic`s 35-jarig jubileumkortingen
Micronic bestaat 35 jaar en begint dit jaar daarom met mooie jubileumkortingen. Upgrade uw oude Micronic apparatuur voor de nieuwe versies om uw lab weer optimaal te laten werken. Neem zo de Screw Cap Recapper CS500, die 10 keer sneller je buizen capt, decapt of recapt dan met de hand, nu met 15% korting. Of kies voor de nieuwe Micronic Tube Reader DT300 en krijg de codes meteen te zien in een LIMS of Excel file, nu met 10% korting. Of ga voor de Micronic Rack Reader DR500 die uw 2D Data-Matrix gecodeerde buizen in minder dan 5 seconden kan inlezen, nu ook met 10% korting. Wilt u meer weten over deze actie of meteen een offerte opvragen? Neem contact met ons op. De kortingen zijn geldig t/m 31 maart 2020.
09-03-2020  |  074x  | 
Laat meer zien (3)

Vacatures

Productnieuws

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag