Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 08-08-2019
NBS Scientific Benelux
TEL: +31 36 549 10 10
FAX: +31 36 549 1019
Meerpaalweg 6
NL-1332 BB   Almere
Contact
+31 (0) 36 549 1010
Dhr. Hendrik Koopmans
Director Sales & Services
0365491010
Mw. Grazia Rooth
Sales Manager
0365491010
Dhr. Jeffrey Woltering
Sales Manager
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure
Wij leveren de middelen die u nodig heeft om nieuwe inzichten te ontdekken in het lab.

Inzichten die het landschap van volksgezondheid, welzijn en veiligheid wereldwijd kunnen veranderen. Wanneer u gebruik maakt van onze innovatieve producten voor monster afname, monster opslag, monster verwerking, vloeistof verwerking en laboratorium automatisering, kunt u uw laboratorium workflow verbeteren en optimaliseren om meer nauwkeurige onderzoeksresultaten te behalen.

Naast onze fysieke middelen, streven we er ook naar u te helpen bij het identificeren en oplossen van dagelijkse uitdagingen in het lab. Door de tijd te nemen om meer te weten te komen over uw workflow, budget en specifieke onderzoekstoepassing, werken we hard om u de laboratoriumoplossingen te bieden die het beste aansluiten bij uw onderzoeksbehoeften.

Wanneer u ervoor kiest om met NBS Scientific te werken – een wereldwijd netwerk van bedrijven met meer dan 10 jaar ervaring in de life science industrie – kiest u een betrouwbare partner die de omvang en betekenis van uw onderzoek begrijpt. Daarom zetten wij ons in om uw laboratorium te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit en u de best mogelijke service te bieden.

Of u nu deel uitmaakt van een startup die op zoek is naar de eerste voorraad met monsteropslag buizen of een gerenommeerd laboratorium dat op zoek is naar alternatieve monsteropslag, vloeistofbehandeling of automatiseringsproducten; wij zijn er om u te helpen.
Ontmoet ons op
Voorbeelden van producten van NBS Scientific
Merken
 Micronic - Micronic is al meer dan 30 jaar toegewijd aan het ontwikkelen en produceren van innovatieve monsteropslagsystemen en accessoires. Door de enorme ervar
 GenTegra - GenTegra is een Amerikaans bedrijf dat een uitgebreide range van stabilisatie producten levert voor de opslag van RNA en DNA onder kamertemperatuur.
 HTI bio-X - HTI bio-X, een Duits engineeringsbedrijf dat gespecialiseerd is in superieure oplossingen op het gebied van automation.
 Integra - Integra, gevestigd in Zizers, Zwiterland en in Hudson, New Hampshire, is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige laboratorium producten voor v
 Triskelion - Triskelion - een initiatief van TNO - is een innovatieve contractonderzoeksorganisatie die diensten levert op het gebied van voeding en farma.
 Ritter - Het bedrijf Ritter GmbH is opgericht in 1965 door Franz Ritter en is gevestigd in Schwabmünchen (Duitsland).
 Vitl - Vitl ontwerpt, produceert en verkoopt hoogwaardige laboratorium instrumenten om te concurreren met marktleiders met een betaalbare prijs en een ongeëv
 Brand - Het Duitse merk Brand staat bekend om zijn hoogwaardige liquid handling en life science producten.
 Capp - Capp is een Deens bedrijf dat vloeistof verwerking instrumenten van hoge kwaliteit produceert. De organisatie is gecertificeerd volgens de normen van
 Geneye - Geneye is een productiebedrijf dat is gevestigd in Zürich, Rennes, Shanghai en Hong Kong.
Expertises
Algemene labapparatuur - Schudders
Algemene labapparatuur - Centrifuges
Algemene labapparatuur - Pipetten
Labautomatisering - Hardware labautomatisering - Doppers/ontdoppers
Gebruiksartikelen, disposables - Materialen/ disposables - Pipetpunten
Lees meer
Expertises
Algemene labapparatuur - Schudders
Algemene labapparatuur - Centrifuges
Algemene labapparatuur - Pipetten
Labautomatisering - Hardware labautomatisering - Doppers/ontdoppers
Gebruiksartikelen, disposables - Materialen/ disposables - Pipetpunten
Dienstverlening, advisering - Facilitaire diensten - Service en onderhoud

Kort nieuws

Nieuw: Capp Microcentrifuge tube en BluCapp Centrifuge tube
Nieuw: Capp Microcentrifuge tube en BluCapp Centrifuge tube
De Expell Microcentrifuge tubes zijn verkrijgbaar in 3 volumes: 0.5ml, 1.5ml en 2.0ml. De tubes zijn gemaakt van zuiver Polypropyleen en ze zijn steriel verkrijgbaar. Een belangrijk kenmerk van deze tube is dat hij gemakkelijk te openen en sluiten is met een hand. De tube is perfect afgedicht om verdamping te voorkomen. De BluCAPP Centrifuge tubes zijn verkrijgbaar in 15ml en 50ml formaat. De doppen hebben een goede grip voor het openen met een handschoen, de tubes zijn helder en hebben een duidelijk leesbare markering op de zijdes. De 50ml tube is ook verkrijgbaar met een rand aan de onderkant, waardoor hij zelfstandig kan staan. Wilt u meer informatie over deze CAPP tubes? Neem dan contact met ons op:
07-05-2020  |  101x  | 
Nieuw: Micronic`s Non-coded externally threaded tubes
Nieuw: Micronic`s Non-coded externally threaded tubes
Nieuw in ons assortiment zijn Micronic’s non-coded externe schroefdraad buizen. Verkrijgbaar in de volumes 0.30ml, 0.75ml en 1.40ml die uniek zijn in de markt. Non-coded Tubes zijn een betaalbare manier om de sample voorbereiding, verwerking, screening en logistiek te verbeteren. Veel laboratoria gebruiken de non-coded tubes voor het testen, kortstondige opslag of intermediaire processen zoals het homogeniseren van samples door middel van beads. Door de dikke buiswanden heeft de buis uitstekende eigenschappen voor opslag bij ultralage temperaturen. Het gebruik van externe schroefdraadbuizen voorkomt dat het sample in contact komt met de schroefdraad, waardoor de kans op kruisbesmetting wordt geminimaliseerd en de integriteit van het sample wordt verbeterd. De drievoudige schroefdraad van de 1.40ml buizen zorgt voor een uitstekende sluiting en horizontale plaatsing van de dop om een langdurige en veilige opslag van het sample te garanderen. Het code-oppervlak is voorzien
07-05-2020  |  165x  | 

Vacatures

Productnieuws

Productbeschrijvingen

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag