Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 03-04-2020
KRSS Europe
TEL: +31 (0)85 0482007
FAX: +44
Storkstraat 51
3905KX   Veenendaal
Contact
+31 85 0482007
Dhr. Peter Krabbenborg
Sales Director Sales & Service
Bedrijfsvideo
KRSS Europe B.V. is het snelst groeiende onafhankelijke Massaspectrometrie en Chromatografie verkoop- en servicebedrijf in de Benelux/Europa & Azië. KRSS Europe is de Europese dochteronderneming van KRSS Ltd en is gevestigd in Veenendaal, Nederland.

Naast verkoop en service van refurbished Chromatografie- en Massaspectometrie instrumenten (GC, GCMS, LC en LCMS) en de verkoop van de MS QuietBox en MS-Workstation is KRSS ook distributeur voor alle verbruiksartikelen van Chromatography Direct.
Producten, diensten
 MS-Workstation - Labtafel gemaakt van duurzame materialen incl. een Trespa™ werkblad, met ingebouwd MS-QuietBox II™ geluidsreductiesysteem.
 MS-QuietBox II - Het MS-QuietBox II™ geluidsreductiesysteem verminderd het geluid van vacüumpompen met 75% en kan op maat gemaakt worden.
 Refurbished instrumenten - Refurbished Massaspectrometers, LCMS en GCMS te koop tegen aantrekkelijke prijzen.
Expertises
Analytische Instrumenten - Gaschromatografie (GC) - Gaschromatografie (GC) GC - MS
Analytische Instrumenten - Vloeistofchromatografie (HPLC) - Vloeistofchromatografie (HPLC) LC-MS
Labinrichting en -bouw - Labmeubilair - Labtafels

Productnieuws

Nieuw: TrapIT-LC Solvent Waste System Eén eenvoudige afsluitdop voor veilig gebruik van HPLC mobiele fase en voor oplosmiddelafval
Nieuw: TrapIT-LC Solvent Waste System
Eén eenvoudige afsluitdop voor veilig gebruik van HPLC mobiele fase en voor oplosmiddelafval TrapIT-LC is nu beschikbaar voor GL45 Flessen. Chromatography Direct heeft het assortiment TrapIT Solvent Safety Systems uitgebreid met de nieuwe TrapIT-LC GL45-afsluitdop voor veilig gebruik van mobiele fase toevoer naar de HPLC-pomp en afvoer van oplosmiddelafval, verkrijgbaar met 2 of 6 connectoren (voor 1/16" of 1/8" OD-slangen) plus connector voor luchtinlaatklep. Om de TrapIT-LC te gebruiken voor het opvangen van oplosmiddelafval met gerecyclede GL45-containers, voegt u eenvoudig het TrapIT koolstof-uitlaatfilter toe met de optionele indicator voor vervanging van het filter bij verzadiging*. Er zijn ook complete inzamelsystemen voor oplosmiddelenafval inclusief flessen verkrijgbaar. * Het wordt aanbevolen om de filters elke 6 maanden te vervangen om maximale veiligheid te garanderen.
08-05-2020  |  134x  | 
Nieuw bij KRSS Europe: Terumo steriele spuiten Verkrijgbaar in 50 ml, 20 ml, 10 ml, 5 ml en 2,5 ml
Nieuw bij KRSS Europe: Terumo steriele spuiten
Verkrijgbaar in 50 ml, 20 ml, 10 ml, 5 ml en 2,5 ml Deze polypropyleen spuiten met Luer-tips (Luer-tips zijn excentrisch geplaatst t.o.v. het midden van de cilinder), kunnen worden gebruikt met naalden van elke grootte en spuitfilters van verschillende afmetingen. De stijve plunjers van polyethyleen van deze wegwerpinjectiespuiten zijn lichtjes oversized, waardoor een strakke afdichting tegen de wanden van de semi-flexibele PP-cylinder wordt verkregen. Dit zorgt voor een uitzonderlijk soepele beweging ten behoeve van een nauwkeurig gecontroleerde dosering. Geen contaminerende additieven toegevoegd. - Spuiten zijn individueel verpakt (steriel). - Luer excentrische tips (50 ml, 20 ml, 10 ml) - Per stuk verpakt - Latex vrij - Met maataanduiding
10-03-2020  |  160x  | 
Introductie nieuwe SPeDRY® 32/48 positie oplosmiddelverdamper Nieuwste toevoeging aan het manifold programma van UCT
Introductie nieuwe SPeDRY® 32/48 positie oplosmiddelverdamper
Nieuwste toevoeging aan het manifold programma van UCT Ontworpen voor het lab: • Touchscreen functionaliteit • Flexibele afzuiging • 10 vooraf programmeerbare droogmethoden • Verstelbare/Vervangbare PTFE-verstuiver om cross-contaminatie te minimaliseren • Kleurgecodeerd weergavevenster gesynchroniseerd met uw verdampingsstap • Geschikt voor autosampler vials SPeDRY® is qua grootte efficiënter en neemt minder ruimte in beslag dan een traditionele verdamper. Het lage hoogteprofiel maakt het geschikt voor plaatsing op een labtafel met beperkte ruimte. SPeDRY® heeft een eigen afzuiging waardoor eindgebruikers de flexibiliteit hebben om buiten een traditionele zuurkast te werken. Gebruik gewoon zoals het is of bevestig de bijgeleverde afzuigslang op de afzuiging. Gekleurde verlichting in het water reservoir geeft aan in welke van de drie fases van het proces het systeem is, zodat dit gemakkelijk op afstand te zien is d.m.v. kleurherkenning.
11-12-2019  |  434x  | 
Laat meer zien (3)

Productbeschrijvingen

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag