Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 09-03-2017
KNF-Verder B.V.
TEL: +31 30 677 92 40
Postbus 122
NL-3450 AC   Vleuten
Contact
KNF Verder b.v. is het verkoopkantoor van KNF voor de Nederlandse markt.
KNF ontwikkelt en produceert membraan gas- en vloestofpompen. KNF membraangaspompen worden gebruikt voor het comprimeren en/of evacueren van gassen. KNF membraanvloeistofpompen worden gebruikt voor het transporteren en/of doseren van vloeistoffen.

Speciaal voor de laboratoriummarkt heeft KNF vacuümsystemen ontwikkeld die weer eenvoudig gekoppeld kunnen worden met de door KNF ontwikkelde rotatiefilmverdamper.
Merken
 KNF,
Lees meer
Merken
 KNF -
Producten, diensten
 Laboratorium, Monstername, Compressoren,
Lees meer
Producten, diensten
 Laboratorium - Vacuumpomp, rotatiefilmverdamper
Monstername - Gaspomp, vloeistofpomp, membraanpomp
Compressoren - membraancompressor
Expertises
Algemene labapparatuur - (Roteer)verdampers
Algemene labapparatuur - Pompen

Productnieuws

ATEX geschikte vacuümpompen voor Laboratoria Nieuw pompkopmateriaal voor de KNF Laboport® FT pomp
ATEX geschikte vacuümpompen voor Laboratoria
Nieuw pompkopmateriaal voor de KNF Laboport® FT pomp Door optimalisatie van de pompkoppen is de binnenzijde, het deel dat met het medium in contact komt, nu geschikt voor toepassing in een explosiegevaarlijke omgeving. De op deze wijze uitgevoerde Laboport® FT pompen vallen onder de apparaten categorie 2G, en zijn dus ontworpen voor transport van gassen en dampen die een explosiegevaarlijke atmosfeer kunnen veroorzaken. De exacte ATEX toelating betreft Atex II 2G IIB+H2 T3X, voor alleen interne atmosfeer. De chemisch bestendige Laboport® modellen N 810.3 FT.18, N 820.3 FT.18 en N 840.3 FT18 worden gebruikt bij toepassingen zoals rotatie filmverdamping, filtratie, ontgassing, gel droging, vacuüm concentratie en vloeistof aspiratie door vacuüm. Het nieuwe materiaal uit de PTFE-materiaalgroep kenmerkt zich door een dicht, poriënvrij polymeer. Dit vormt de basis voor een zeer robuuste verhouding tussen druk- en temperatuurverschillen. Door het poriënvrije materiaaloppervlak wordt tevens de chemische bestendigheid verhoogd.
10-02-2017  |  806x  | 
Nieuwe KNF rotatiefilmverdamper Pasklaar voor het laboratorium
Nieuwe KNF rotatiefilmverdamper
Pasklaar voor het laboratorium KNF Verder introduceert op de WOTS de nieuwe rotatiefilmverdamper type RC600. Kenmerken: - Waterbad zonder kabels en voorzien van schenktuit. - Snel en met één hand wisselen van de kolf - Traploze positionering van de kolf in het waterbad - Krachtige en eenvoudig te reinigen koelcondensator Deze prijsgunstige rotavap is ook weer perfect afgestemd op het KNF vacuumsysteem type SC920 of SC950 met koeler type C900.
01-09-2016  |  2232x  | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag