Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 15-08-2017
JSB, Joint Analytical Systems Benelux B.V.
TEL: +31 (0)40 251 4753
FAX: +31 (0)40 251 4758
Hoofdkantoor
Parklaan 54A, unit 030
5613 BH   Eindhoven
TEL: +31 (0)320 87 00 18
FAX: +31 (0)320 87 00 19
Sales & Service
Apolloweg 2B
NL-8239 DA   Lelystad
Contact
Website
www.go-jsb.nl
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure
Knowledge partner

Since 2002 JSB has been active on the European market and in the past ten years JSB positioned itself as a full knowledge partner in chromatography and mass spectrometry solutions. Analytical instruments can be purchased in different places, but solid advice tailored to the needs of your laboratory or process environment is not readily available. However, you can call on JSB for both GC (MS) and LC (MS) techniques specifically for your field of application. We have a full range of custom-made solutions. We consider it our task to offer added value when it comes to instrumentation. These standard or custom-made solutions are often delivered including application. For sample pre-processing to full automation, JSB ensures a turnkey solution of several systems, together with the relevant application.
Inspiration meets innovation

Your problem is our inspiration, which often results in innovative solutions. JSB presents itself to its customers as a knowledge partner in chromatography. We think very highly of both knowledge and innovation. JSB produces the solution for you in their workshop if no commercial solution is available. That is how JSB always wants to be one step ahead of knowledge. This is also possible because JSB invests in the knowledge and skill of highly-trained staff. Therefore, you can be absolutely sure that JSB is the knowledge partner you have been looking for.
Ontmoet ons op
PEFTEC 2019, 22 - 23 mei 2019, Rotterdam
Merken
Agilent, EST, LCTech, CDS, ASAP, LDetek, Wasson, Spectra, Tosoh, Zoex,
Lees meer
Merken
Agilent -
EST -
LCTech -
CDS -
ASAP -
LDetek -
Wasson -
Spectra -
Tosoh -
Zoex -
Producten, diensten
 Automation,  GCXGC,
Lees meer
Producten, diensten
 Automation - labautomation, autosampling, autosampler
 GCXGC - gcxgc, gc, zoex
Expertises
Analytische Instrumenten - Infrarood Spectrometrie (IR) - Fourier Transformatie FTIR
Analytische Instrumenten - Massaspectrometrie (MS) - Massaspectrometrie - triple quad
Analytische Instrumenten - Massaspectrometrie (MS) - Massaspectrometrie - time of flight (tof)
Analytische Instrumenten - Gaschromatografie (GC) - Gaschromatografie (GC) GCxGC
Analytische Instrumenten - Gaschromatografie (GC) - Gaschromatografie (GC) GC- MS/MS
Lees meer
Expertises
Analytische Instrumenten - Infrarood Spectrometrie (IR) - Fourier Transformatie FTIR
Analytische Instrumenten - Massaspectrometrie (MS) - Massaspectrometrie - triple quad
Analytische Instrumenten - Massaspectrometrie (MS) - Massaspectrometrie - time of flight (tof)
Analytische Instrumenten - Gaschromatografie (GC) - Gaschromatografie (GC) GCxGC
Analytische Instrumenten - Gaschromatografie (GC) - Gaschromatografie (GC) GC- MS/MS
Analytische Instrumenten - Vloeistofchromatografie (HPLC) - Vloeistofchromatografie (HPLC) LCxLC
Analytische Instrumenten - Vloeistofchromatografie (HPLC) - Vloeistofchromatografie (HPLC) LC-MS
Labautomation - Autosamplers - Autosamplers algemeen
Gebruiksartikelen, disposables - Reagentia, consumables - Gebruiksartikelen algemeen
Dienstverlening, advisering - Opleidingen

Kort nieuws

JSB GCxGC Modulators Een overzicht van onze mogelijkheden
JSB GCxGC Modulators
Een overzicht van onze mogelijkheden JSB is gespecialiseerd in GCxGC en heeft een breed scala aan GCxGC-modulators voor elke analystische uitdaging. Deze uitgebreide tweedimensionale gaschromatografietechniek is een zeer krachtige manier om het monster binnen één enkele analyse te scheiden in twee verschillende processen. Deze manier van analyseren verhoogt de piekcapaciteit en leidt tot inzichterlijkere resultaten. Lees in onze GCxGC modulator overview welke GCxGC-modulators JSB aanbiedt waarmee een zeer gedetailleerde monsterkarakterisering en uitstekende visualisatie van de monsterinhoud kan worden uitgevoerd.
14-01-2019  |  033x  | 
GCxGC Modulators Welk type past het beste?
GCxGC Modulators
Welk type past het beste? JSB is gespecialiseerd in GCxGC en heeft een breed scala aan GCxGC-modulators voor elke analystische uitdaging. Deze uitgebreide tweedimensionale gaschromatografietechniek is een zeer krachtige manier om het monster binnen één enkele analyse te scheiden in twee verschillende processen. Deze manier van analyseren verhoogt de piekcapaciteit en leidt tot inzichterlijkere resultaten. Lees in het GCxGC modulator overview welke GCxGC-modulators JSB aanbiedt waarmee een zeer gedetailleerde monsterkarakterisering en uitstekende visualisatie van de monsterinhoud kan worden uitgevoerd.
14-01-2019  |  031x  | 
Actie op PEAK Scientific gasgeneratoren Tot en met 15 december
Actie op PEAK Scientific gasgeneratoren
Tot en met 15 december Profiteer nu van de samenwerking tussen JSB en Peak Scientific. JSB biedt in samenwerking met PEAK van 15 augustus tot en met 15 December een tijdelijke extra korting aan op verschillende modellen van het PEAK assortiment. Wilt u uw kosten reduceren op het gebruik van gassen in het laboratorium? Neem dan snel contact op met een van de specialisten van JSB. Zij kunnen uw wensen vertalen naar de juiste generator voor uw behoefte en u een voorstel doen met deze tijdelijk interessante korting. Stuur ons uw wens per email en wij nemen direct contact met u op. Peak Scientific is toonaangevend en zeer innovatief m.b.t het vertalen van de behoeften uit de markt naar een innovatief gasgenerator ontwerp. Tevens produceert Peak al weer meer dan 20 jaar hoogwaardige gasgeneratoren voor de analytische laboratoria. Inmiddels is PEAK dan ook marktleider op het vlak van stikstof-, waterstof-, en zero air generatoren. Daarnaast blinken zij uit met hun uitstekende service en support
20-11-2018  |  194x  |   | 
Een kilo pepernoten bij uw bestelling Bij besteding aan verbruiksartikelen van € 500,- of meer
Een kilo pepernoten bij uw bestelling
Bij besteding aan verbruiksartikelen van € 500,- of meer Vol verwachting klopt ons hart, Heeft de sint dit jaar ook weer pepernoten meegebracht? Op zaterdag 17 november kwam de Sint in ons landje aan, en toen is ook de JSB-pepernotenactie van start gegaan. Bij besteding aan verbruiksartikelen van € 500,- of meer krijgt u als klant, Van de Sint en JSB een kilozak pepernoten in de hand. Maar wees er snel bij en bestel niet te laat, Voordat de Sint op 6 december weer naar Spanje gaat. Zoals altijd waarderen wij uw bestelling zeer en hopelijk zien wij elkaar ook volgend jaar weer. Met vriendelijke groet, Sint, Piet & JSB
20-11-2018  |  198x  | 

Kennisbijdragen

Productnieuws

Verbeterde GC Image functionaliteit ION Peak Detectie voor uitgebreide chromatografische deconvolutie
Verbeterde GC Image functionaliteit
ION Peak Detectie voor uitgebreide chromatografische deconvolutie Verbeterde GC Image functionaliteit: ION Peak Detection voor uitgebreide chromatografische deconvolutie Onze applicatie specialist Dr. Daniela Peroni heeft een nieuwe application note gepubliceerd over de verbeterede ION Peak Detection functionaliteit voor uitgebreide chromatografische deconvolutie. Met deze nieuwe functionaliteit heeft GC Image de oude functionaliteit in versie 2.7 drastisch verbeterd waardoor dit in versie 2.8 vele malen gemakkelijker en sneller gaat.
19-11-2018  |  544x  | 
Application note over het profileren van plantaardige gin met Headspace-SPME Arrow-GCxGC-MSD/FID
Application note over het profileren van plantaardige gin
met Headspace-SPME Arrow-GCxGC-MSD/FID Onze application specialist Andrew Ward heeft een nieuwe application note gepubliceerd waarin hij het profileren van plantaardige gin met Headspace-SPME Arrow-GCxGC-MSD/FID beschrijft. GCxGC-MS is de ideale analytische techniek om de complexiteit van monsters the achterhalen. Dit vanwege de verhoogde gevoeligheid en piek capaciteit. Voor kwantitatieve doeleinden en bij het gebruik van flowmodulatie, is het splitsen naar een FID een logische keuze. Monstervoorbereiding en monsterinjectie brengt verdere uitdagingen met zich mee vanwege de complexe aard van de monsters. Headspace-SPME Arrow is een volledig geautomatiseerde monstervoorbereidingstechniek met het vermogen om gerichte hoofdverbindingen te extraheren die een lage concentratie vertonen, en tegelijk matrixverbindingen die in hoge concentraties aanwezig te vermijden. De combinatie van Hsspme arrow met GCxGC-MSD / FID is een zeer krachtig hulpmiddel bij de vergelijkende analyse van monsters met complexe matrices.
29-08-2018  |  401x  | 
New IRD3 for analysing synthetic cannabinoids
New IRD3 for analysing synthetic cannabinoids
Aan ons assortiment hebben we de nieuwe IRD3 toegevoegd. Deze is ideaal voor het detecteren van synthetische cannabinoïden. Begin 2011 werden de chemicaliën die werden gebruikt om synthetische marihuana te maken voor minimaal een jaar lang verboden door de Drug Enforcement Administration (DEA). De vijf synthetische cannabinoïden omvatten JWH-018, JWH-073, JWH-200, CP-47 en C8-homoloog. Andere staats- en federale instanties hebben het afgelopen jaar ook een of meer van deze cannabinoïden verboden. De complexiteit en gelijkenissen van de chemische structuren maken identificatie van deze verbindingen met GC-MS zeer uitdagend. De IRD 3 is ontworpen vanuit het gezichtspunt van de chromatograaf en is het enige analytische infraroodinstrument dat naadloos de scheidingskracht van de gaschromatografie combineert met de moleculaire identificatie van FTIR. - Specifieke FTIR voor gebruik met GC - Weinig onderhoud en eenvoudig te gebruiken - Minimale sporen - Software-interfaces
11-07-2018  |  503x  | 
Laat meer zien

Whitepapers

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag