Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 05-07-2019
GL Sciences B.V.
TEL: +31 40 254 95 31
FAX: no
Dillenburgstraat 7C
NL-5652 AM   Eindhoven
Contact
+31 40 2549531
Dhr. Alkema
GL Sciences B.V. te Eindhoven is onderdeel van GL Sciences Inc. Japan. Onze eigen producten zijn voor de chromatografie markt en bestaan uit GC en HPLC kolommen, GC Multi Mode Inlet, GC-O, GC fractie collector, diverse SPE materialen en andere monstervoorbewerking producten. Sinds 2017 maakt ook de firma FLOM deel uit van GL Sciences en leveren wij ook diverse HPLC pompen, degassers, injectie-kranen en nog veel meer.
Merken
 Inertsil,  InertSustain AQ-C18 ,  FLOM, Chromtech, VICI, SGE / Trajan,
Lees meer
Merken
 Inertsil - Inertsil HPLC columns from GL Sciences Japan.
 InertSustain AQ-C18 - aq kolommen
 FLOM - hplc pompen en degassers
Chromtech -
VICI -
SGE / Trajan -
Producten, diensten
 multimode inlet,  waste overflow,  hplc columns,
Lees meer
Producten, diensten
 multimode inlet - gc inlet
 waste overflow - safety waste can
 hplc columns - inertsil
Expertises
Analytische Instrumenten - Gaschromatografie (GC) - gaschromatografie-gc-gc-ms
Labautomatisering - Hardware labautomatisering - Autosamplers - autosamplers-algemeen
Gebruiksartikelen, disposables - Materialen/ disposables - kolommen

Productnieuws

HandyTD: gebruiksvriendelijk thermisch desorptieinstrument Voor manueel TD samples runnen op iedere GC
HandyTD: gebruiksvriendelijk thermisch desorptieinstrument
Voor manueel TD samples runnen op iedere GC HandyTD is een eenvoudig te bedienen thermisch desorptieapparaat voor handmatige thermische desorptie. Het instrument heeft een eigen gasregelblok, hierdoor is het niet nodig om gasleidingen van een bestaande gaschromatograaf (GC) door te knippen. HandyTD heeft een naald die in de injector van de gast-GC wordt gestoken en een gasflow van de HandyTD zal het monster naar de GC-injector duwen. Het kleurendisplay leidt de gebruiker door de bedieningsstappen. De afmetingen van de TD tubes die in de HandyTD worden gebruikt zijn ¼ x 3½ inch, dit is de maat van de standaard verkrijgbare thermische desorptiebuizen.
20-11-2020  |  345x  | 
Nieuwe catalogus GC en HPLC Consumables and Supplies Onze nieuwe verbruiksartikelencatalogus voor de chromatografie is uit
Nieuwe catalogus GC en HPLC Consumables and Supplies
Onze nieuwe verbruiksartikelencatalogus voor de chromatografie is uit Download en bekijk onze nieuwe catalogus bomvol met producten voor de chromatografie markt. Artikelen voor Sample Preparation, Life Science, LC en GC Accessories, Air Sampling, GC kolommen, UV cells, SPE producten en nog veel meer.
15-05-2020  |  609x  | 
Smart Syringes voor uw PAL3 series II systeem injectie spuiten en naalden voor uw PAL systeem.
Smart Syringes voor uw PAL3 series II systeem
injectie spuiten en naalden voor uw PAL systeem. Smart syringes voor PAL3-serie II. Alle Smart syringes zijn voorzien van elektronische gegevensopslag voor de hoogste precisie en procesveiligheid. De spuiten zijn uitgerust met een eigen lees- / schrijfchip met vooraf ingestelde parameters, bereiken en gebruiksregistratie. De PAL Smart syringe is een integraal onderdeel van het PAL3-serie II-systeem. Gegarandeerde kwaliteit: De consistente kwaliteit van elke spuit wordt gegarandeerd door CTC Analytics. - Verhoogde procesveiligheid: Het ontwerp van de spuit is op maat gemaakt voor gebruik met het PAL-systeem - goedgekeurd en gevalideerd door CTC Analytics. - Gebruiksgemak: de spuit wordt automatisch herkend door het PAL-systeem en alle belangrijke parameters worden automatisch geladen - voor een eenvoudige, snelle en foutloze installatie. - Identificatie / herkenning: Elke spuit kan gedurende zijn volledige levensduur worden getraceerd door middel van zijn eigen specifieke ID. - Traceerbare spuitgeschiedenis: Het
15-04-2020  |  645x  | 
Laat meer zien (13)
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag