Supplier sign in
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login
Laatste update: 09-11-2019
Foss Benelux B.V.
TEL: +31 33 451 90 33
Zen Building Newtonlaan 115
NL-3584 BH   Utrecht
Contact
Bedrijfsvideo
FOSS ontwikkelt snelle en betrouwbare oplossingen voor routineanalyses om zo de waarde van uw agri- en food-producten te optimaliseren.

FOSS werd in 1956 opgericht als N. Foss Electric A/S door Nils Foss. Zijn doel was om tijdrovende analysemethoden te automatiseren door snelle en kostenefficiënte analysemethoden aan te bieden - een principe dat tot op de dag van vandaag geldt. De eerste instrumenten werden ontwikkeld om vocht in graan te testen. Deze werden gevolgd door analytische oplossingen voor de zuivelindustrie - een belangrijk werkterrein voor FOSS naast een groeiend aantal andere toepassingsgebieden.

FOSS is in particulier eigendom en heeft wereldwijd meer dan 1.350 mensen in dienst. De productie-, onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten bevinden zich in Denemarken en China. FOSS-oplossingen worden verkocht en onderhouden door verkoop- en servicebedrijven in 28 landen en door meer dan 75 lokale distributeurs.

FOSS heeft meer dan 50 jaar ervaring als de leidende leverancier van speciale analytische oplossingen: van traditionele nat-chemische referentie- tot de nieuwste analysemethoden zoals NIR-, FT-IR- en röntgentechnologie.

Productnieuws

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag