Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 14-01-2019
Bronson Incubator Services B.V.
TEL: +31 418-760300
Valeton 19
5301 LW   Zaltbommel
Contact
0418-760300
Dhr. Rob van Herwijnen
Verkoop Sales
Bedrijfsvideo
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure
Bij Bronson streven wij voortdurend maatschappelijk verantwoord ondernemen na. Daarnaast zijn onze medewerkers zich tevens bewust van onze kernwaarden Kwaliteit en Service. Hiertoe behoort een eerlijk advies, open communicatie, betrouwbaarheid en een respectvolle samenwerking. Om duurzaamheid en investeringszekerheid te garanderen maken wij bewuste keuzes. Ons denken en handelen is daarmee gericht op de lange termijn. Graag bouwen wij samen met u aan een mooie en zorgeloze toekomst.
Bronson product gamma
Merken
 Kojair - Kojair microbiologische veiligheidswerkbanken
 Bronson Climate - Bronson Climate Plantengroei kasten en kamers
 Liebherr - Liebherr koel- en vries apparatuur
 Gram - Gram koel- en vries apparatuur
 Vacuubrand - Vacuubrand vacuümpompen
 Hmc - HMC autoclaven
 Cruma - CRUMA afzuigkasten
 Wld-tec - Gasbranders
 Sterigam - Hand en schoeisel desinfectie apparatuur tegen gunstige prijzen.
Producten, diensten
 Incubatoren,  Klimaatkast,  Veiligheidswerkbank,
Lees meer
Producten, diensten
 Incubatoren - Broedstoof koelbroedstoof koelkast vrieskast vriezer
 Klimaatkast - stoof broedstoof koelbroedstoof
 Veiligheidswerkbank - Kojair microbiologische veiligheidswerkbanken LAF kast
Expertises
Algemene labapparatuur - klimaatkasten
Algemene labapparatuur - Koelen en vriezen - labkoelkasten
Algemene labapparatuur - Koelen en vriezen - inloop-koelsystemen
Algemene labapparatuur - Koelen en vriezen - ultra-low-vriezers-ulf-
Algemene labapparatuur - Koelen en vriezen - inloop-vriezers-ulf-
Lees meer
Expertises
Algemene labapparatuur - klimaatkasten
Algemene labapparatuur - Koelen en vriezen - labkoelkasten
Algemene labapparatuur - Koelen en vriezen - inloop-koelsystemen
Algemene labapparatuur - Koelen en vriezen - ultra-low-vriezers-ulf-
Algemene labapparatuur - Koelen en vriezen - inloop-vriezers-ulf-
Algemene labapparatuur - plantenkweekkasten
Algemene labapparatuur - Stoven en ovens - droogstoven
Algemene labapparatuur - Stoven en ovens - co2-stoven
Algemene labapparatuur - Stoven en ovens - broedstoven
Algemene labapparatuur - thermostaatbaden
Kwaliteit, Arbo, Milieu - Labinrichting - Veiligheidskabinetten - veiligheidskabinetten
Kwaliteit, Arbo, Milieu - Labinrichting - Veiligheidskabinetten - laminar-downflow-booth
Dienstverlening, advisering - Facilitaire diensten - service-en-onderhoud
Kwaliteit, Arbo, Milieu - Labinrichting - microbiologisch-veiligheidskabinet

Artikelen

‘We verkopen nu veiligheid’
‘We verkopen nu veiligheid’
50 jaar na de oprichting en 50 jaar verder in de ontwikkeling van microbiologische veiligheidskasten is het tijd voor een feestje. Arno Wouters, algemeen directeur van Kojair Tech Oy en al 25 jaar betrokken bij de ontwikkelingen van het Finse bedrijf, ziet de vrucht van innovatie vertaald in marktleiderschap op de Nederlandse markt. “Het overgrote merendeel van de verkochte klasse II-kasten is er nu een van ons”
LABinsights 2019-4, p.31
‘We houden al vijftig jaar de 1–0 in innovatie’
‘We houden al vijftig jaar de 1–0 in innovatie’
“Het is veel gemakkelijker om te kopiëren dan te innoveren. Dat we met innovatie in kwaliteit en veiligheid altijd met 1-0 voor willen staan, maakt dat onze biosafety-kabinetten waarschijnlijk de meest gekopieerde in Europa zijn. Verbeteren zit in onze genen, daarvoor moet je anders durven te denken en ernaar handelen”, zegt Arno Wouters, DGA bij Kojair. Het meest succesvolle én gekopieerde bioveiligheidskabinet komt uit de Biowizard-familie: de ‘Silver Line’. Die kwam vrijwel gelijktijdig op de markt met de invoering van de EN-12469:2000, de norm voor Bio Safety Kabinetten die in 2000 werd gelanceerd. We zijn nu bijna 20 jaar verder en Kojair Tech Oy bestaat dit jaar 50 jaar. Sinds de oprichting is consistent geïnvesteerd in productontwikkeling en expertise opgebouwd in schoneluchttechnologie.
LABinsights 2019-1, p.12
Topcondities voor plantenonderzoek WWU Münster door nieuwe plantonderzoekskamers Alle milieuparameters onder controle
Topcondities voor plantenonderzoek WWU Münster door nieuwe plantonderzoekskamers
Alle milieuparameters onder controle De Westfaalse Wilhelms-Universiteit in het Duitse Münster heeft zes plantonderzoeks- kamers in gebruik genomen voor moleculair genetisch en celbiologisch onderzoek. Met deze state-of-the art faciliteiten kan het ‘Institut für Biologie und Biotechnologie der Pflanzen’ zich tot de top in Duitsland rekenen. Met de moderne plantonderzoekskamers is het onderzoeksoppervlak in één klap verdrievoudig tot 6 x 12 m². De voormalige faciliteiten waren aan vervanging toe
LABinsights 2017-2, p.23
Hele   tenderbusiness    is een  farce Expertvisie Arno Wouters van Bronson Incubator Services
Hele tenderbusiness is een farce
Expertvisie Arno Wouters van Bronson Incubator Services De aanbestedingscultuur gaat oneerlijke concurrentie en corruptie tegen, maar maakt ook dat leveranciers zich minder kunnen onderscheiden op kennis en kwaliteit. De focus verschuift naar prijs. Gebruikers zijn de dupe, stelt algemeen directeur Arno Wouters van Bronson Incubator Services. Onderzoeksgebouwen worden steeds groter en complexer. Er worden enorme investeringen gedaan in multi-disciplinaire faciliteiten. De aanschaf van apparatuur, die al snel in de tonnen loopt, gaat via (internationale) aanbestedingsprocedures. Waar zo’n tender primair bedoeld is om in gezonde concurrentie te kunnen kiezen voor de beste leverancier in de markt, blijkt in de praktijk de prijs vaak bepalend. Onder druk van krappe begrotingen zijn inkopers geneigd te kiezen voor de goedkoopste oplossing. Kennis, kwaliteit en service lijken het kind van de rekening.
LABinsights 2017-1, p.6
Opening Bronson Incubator Services Nieuw pand in Zaltbommel feestelijk in gebruik genomen
Opening Bronson Incubator Services
Nieuw pand in Zaltbommel feestelijk in gebruik genomen Vrijdag 3 juni werd officieel het nieuwe pand van Bronson Incubator Services in Zaltbommel geopend. Zo’n 300 genodigden kregen een rondleiding langs kantoren en productie, waar onder meer klimaatkasten en plantengroeikasten worden gefabriceerd.
LABinsights 2016-1, p.12

Productnieuws

Poederafzuigkast voorkomt blootstelling aan CMR-stoffen
Poederafzuigkast voorkomt blootstelling aan CMR-stoffen
Bronson Incubator Services introduceert een nieuwe poederafzuigkast — speciaal ontworpen voor het veilig werken met carcinogene, mutagene en reproductie-toxische (CMR)-stoffen — die labmedewerkers wél de vereiste bescherming biedt. Dankzij een bag-in-bag-out-systeem kan de wisseling van HEPA-filters voortaan absoluut veilig en zonder contaminatiegevaar voor het laboratorium verlopen. Zo komen er geen gevaarlijke deeltjes, zoals cytostatica-partikels, meer vrij bij servicing. Een verzwaard werkblad maakt deze poederafzuigkast van Cruma geschikt voor het plaatsen van analytische balansen. Met deze veiligheidsvoorziening voldoen laboratoria volledig aan de diverse vereisten voor het veilig werken met CMR’s, ook in de toekomst — mochten de eisen verzwaard worden. De Arbowet eist beschermende maatregelen voor werknemers tegen blootstelling aan CMR’s op de werkplek. In de Europese Unie is daarom de verplichte gevaarsindeling, etikettering en verpakking (CLP: Classification,
25-10-2019  |  1178x  | 
Droogoven voor industrieel onderzoek
Droogoven voor industrieel onderzoek
Bronson Incubator Services demonstreert droogovens voor onderzoek naar energie-efficiënte afvalverwerking in de industrie. Samen met de gebruikers is een volledig programmeerbare droogoven ontwikkeld om volledig geautomatiseerd en reproduceerbaar onderzoek te kunnen doen naar de verbrandingswaarde van afval in afvalenergiecentrales. Deze is namelijk niet homogeen van samenstelling. Het ene materiaal brandt goed, het andere minder. Ook levert de ene afvalstroom meer energie op dan de andere. Om een maximale output aan energie en warmte te verkrijgen is een minimale schommeling in het verbrandingsproces gewenst. Deze droogovens, die op maat worden gemaakt, bieden de mogelijkheid om snel en betrouwbaar onderzoek te doen naar de calorische waarde van afval en zo het rendement van installaties te optimaliseren.
14-01-2019  |  1123x  | 
Biosafety cabinet designed for your peace of mind Kojair biosafety cabinet
Biosafety cabinet designed for your peace of mind
Kojair biosafety cabinet 50 jaar vakmanschap – vergroot uw veiligheid - professional support – werkbank met het laagste geluidsniveau (37 dB) ter wereld onder veilige werkomstandigheden - verklein uw ecologische voetafdruk. Het nieuwste biosafety cabinet van Kojair, de Platinum SMART, heeft het allemaal. Wat deze SMART innovaties voor u kunnen betekenen leggen wij u graag uit! Ja, kwaliteit doet er toe! Daarom hebben wij meer dan 50.000 werkbanken wereldwijd geleverd. Een mooi voorbeeld is de keuze van het materiaal wat Kojair gebruikt, namelijk ABS. Met dit materiaal zijn we in staat ronde vormen te creëren die eenvoudig schoon te maken zijn. Wat inspeelt op de steeds strenger wordende GMP eisen. Bij een eventuele beschadiging ontstaat er geen roest en is geen kleurverschil zichtbaar. Daarnaast is ABS ook nog eens sterker dan de traditionele materialen in de markt. De kleur? Die mag jezelf kiezen. Voor meer SMART innovaties bezoek onze website of contacteer een van onze distributeurs.
03-03-2017  |  1533x  | 
Laat meer zien (7)

Productbeschrijvingen

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag