Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 20-02-2018
Boom B.V.
TEL: +31 522 26 87 00
FAX: +31 522 26 07 79
P.O. Box 37
7940 AA   Meppel

Rabroekenweg 20
7942 JE   Meppel
Contact
+31 522 26 87 00
Dhr. Boom
Wij zijn Boom B.V., ťťn van de meest toonaangevende leveranciers voor het laboratorium in de Benelux.

Met onze productkennis, accurate en snelle levering van ons complete assortiment kunt u ons gerust totaalleverancier voor het laboratorium noemen. Totaalleverancier worden we echter niet zomaar. Dit vraagt om voldoende opslagruimte en een groot assortiment, maar ook om kennis van logistiek, productkennis en een grote toewijding van al onze 70 medewerkers. Ons complex in Meppel omvat ruim 5000m2 magazijnen met een capaciteit van 2000 pallets en vele kilometers legborden en een technisch servicecentrum. Daarnaast beschikken wij over een eigen productiefaciliteiten voor chemicaliŽn en reagentia.

Dienstverlening op maat en service op topniveau, dat is Boom B.V.

Artikelen

Productnieuws

Nauwkeurige en ergonomische eenkanaals drukknoppipetten LLG Microliterpipetten proMLP
Nauwkeurige en ergonomische eenkanaals drukknoppipetten
LLG Microliterpipetten proMLP Deze nieuwe eenkanaals drukknoppipetten combineren nauwkeurigheid en betrouwbaardheid met ergonomisch pipetteren. De geringe, benodigde kracht ontlast hand en duim, in het bijzonder bij herhaaldelijke en tijdrovende pipetteerwerkzaamheden. De proMLP pipetten zijn daarom ideaal voor wetenschappelijk werk. Daarnaast beschikken de pipetten over een verstelbaar tipafwerpmechanisme dat een individuele instelling voor rechts- en linkshandigen mogelijk maakt. De pipetten zijn beschikbaar van 2 Ķl tot 10 ml - Zeer nauwkeurig, betrouwbaar en reproduceerbaar pipetteren - Extreem licht en toch robuust - Ergonomisch voor het hoogste pipetteercomfort - GeÔntegreerde volume-lock voor foutloos pipetteren - Kleurcodering voor de afzonderlijke volumina - Volledig autoclaveerbaar bij 121įC - Incl. individueel kalibratiecertificaat (vlgs. EN ISO 8655) *niet beschikbaar voor 5 en 10 ml pipetten.
10-11-2016  |  2297x  | 
Compacte microcentrifuge nieuw bij Boom
Compacte microcentrifuge nieuw bij Boom
Nieuw bij Boom is de LLG microcentrifuge uniCFUGE 5 met drie jaar garantie en een goede prijs-prestatieverhouding. Deze microcentrifuge met microprocessorgestuurde motor zonder koolborstels centrifugeert tot 15.595 x g. met maximaal 15.000 min-1. De aluminium rotor is geschikt voor 12 x 1,5/2 ml-buisjes met geoptimaliseerde aerodynamica en geringe warmte- en geluidsopbouw. Dit model beschikt over een groot LCD-display met een logisch en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Grote zuignapvoeten zorgen voor extra stabiliteit. Mocht de centrifuge toch uit balans raken, dan schakelt de geÔntegreerde onbalansbeveiliging hem automatisch uit. De uniCFUGE 5 kan met de bij geleverde software bestuurd worden via de pc met maximaal 99 vrij gedefinieerde programmaís. Rapportages kunnen vervolgens eenvoudig via Excel verwerkt worden.
12-04-2016  |  1673x  | 
Viruskiller voor tophygiŽne
Viruskiller voor tophygiŽne
HygiŽne leeft in de labbranche, zo bleek tijdens het seminar & HygiŽne, een toenemende uitdaging!& . De dag werd in mei georganiseerd door lableverancier Boom. Ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit en veiligheid, waar hygiŽne een cruciale rol speelt, werden tijdens twee lezingen en een informatiemarkt naar voren gebracht. Prof. Chris Griffith van de universiteit van Wales gaf een lezing over oppervlaktehygiŽne. Een tweede lezing over onderzoeken naar omgevingslucht werd verzorgd door Prof. Andreas Bermpohl van Biotec GmbH. Gepresenteerd werd de Steritube van het Enschedese Virobuster. Bezoekers konden met specialisten van dit bedrijf informatie krijgen hoe dit apparaat door de lucht zwevende virussen, bacteriŽn en schimmels te lijf gaat. De nieuwe vinding is de afgelopen maanden getest in elf Nederlandse ziekenhuizen en medische centra. Die zijn volgens directeur A. le Loux (foto) van Virobuster allemaal tot aanschaf overgegaan. De Steritube is een buis, waarin
03-06-2009  |  1259x  | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag