Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 01-04-2021
Benelux Scientific B.V.
TEL: +31 85 0811100
Bonnetstraat 3
6718 XN   Ede
Contact
Dhr. Koeckhoven
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure
Benelux Scientific BV is leverancier van hoogwaardig laboratoriumapparatuur en is gevestigd in Ede. Wij werken nauw samen met een selecte groep leveranciers van testinstrumenten voor de karakterisering van materiaaleigenschappen. Als een sterke lokale partner bieden wij complete oplossingen, technische ondersteuning en aftersales op hetzelfde niveau als onze leveranciers. Ons doel is om een betrouwbare partner voor onderzoeks- en industriële laboratoria in de Benelux te zijn.
Merken
 Fritsch - Fritsch malen en zeven Meer weten over de maalmolens en zeefmachines van Fritsch? Dan bent u op het juiste adres.
 Brookfield - Brookfield, de standaard in viscositeitsmetingen. Ook hierin is Benelux Scientific uw partner.
 Parr - Opzoek naar een drukreactor? Parr is uw partner voor deze apparatuur en Benelux Scientific is in Nederland het aanspreekpunt.
 Gerhardt Analytical Systems - Gerhardt is de meest toonaangevende leverancier van laboratoriumapparatuur en analytische systemen voor o.a. voedingsmiddelen en afvalwater.
 Grabner Instruments - Apparatuur voor de bepaling van o.a. damspanning, vlampunt en destillatie-eigenschappen van brandstoffen, chemicaliën, geur- en smaakstoffen e.d.

Productnieuws

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag