Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 29-10-2018
maXus media
TEL: +31 297 22 34 62
Buitenhof 23
NL-1421 LA   Uithoorn
Contact
+31 6 20 59 24 36
Dhr. Vincent Hentzepeter
redactie
+31 6 10 03 17 81
Dhr. Erik ten Haaf
sales manager
+31 316 22 71 55
Mw. Debbie van den Dool
sales binnendienst
+31 316 22 71 55
Mw. Marion van Sinderen
sales binnendienst
+31 53 434 45 66
Dhr. Piet van der Kooi
website, nieuwsbrief
+31 297 22 34 62
Mw. Doreen ten Haaf
administratie magazine
+31 88 110 20 28
Abonnee-service
Postbus 105
2400 AC Alphen ad Rijn
+31 53 434 45 66
Mw. Ingrid Vorselaars
administratie website
maXus media onderscheidt zich met een multimediale filosofie, waarbij magazines in print en online, elektronische nieuwsbrieven en een overkoepelende website portal elkaar versterken. Uniek is dat alle vakspecialistische content altijd beschikbaar is voor professionals en dat toeleveranciers hun eigen plek op het platform hebben waar zij hun producten, diensten en expertise kunnen etaleren.

De sterke interactie tussen beroepsbeoefenaren en aanbieders in de markt creëert synergie, want het spoort beide partijen aan kennis uit te wisselen. Dit biedt in de wereld van vakgerichte bedrijfsinformatie ongekende mogelijkheden voor contentmarketing. Aanbieders van producten en diensten kunnen gebruikers niet alleen heel gericht, maar ook via diverse media benaderen. Waardevolle content is voor iedereen direct zonder kosten toegankelijk en zit niet achter een (betaalde) portal die slechts voor een klein deel van de doelgroep openbaar is.

Het maXus media-model maximaliseert traffic en is het startpunt voor een multimediale strategie om zo veel mogelijk doelgroepen in de markt te bereiken.

Kort nieuws

Verbouwing Avans+
Verbouwing Avans+
Opleider Avans+ in Breda meldt gestart te zijn met een verbouwing van hun nieuwe pand. Vorig jaar werd dit gekocht van een commercieel opleidingsinstituut dat net als de hogeschool deel uitmaakt van de Stichting Avans. Avans+ zit nu nog aan de Heerbaan in een verouderd gebouw waarvan het huurcontract afloopt. Het gebouw wordt van binnen grondig verbouwd. Op de verdiepingen komen onder andere trainingslokalen, een laboratorium en kantoren. Ter verduurzaming komt overal ledverlichting aan en komt er een zuiniger klimaatinstallatie. De verhuizing naar de nieuwe locatie staat gepland voor begin 2020.
16-07-2019  |  026x  | 
Centraal lab Zuyderland
Centraal lab Zuyderland
De Limburger meldt dat Zorgconcern Zuyderland een ontwerp klaar heeft liggen voor de bouw van een nieuw laboratorium bij het ziekenhuis in Geleen. De besluitvorming over de komst van het laboratorium moet nog plaatsvinden, de bedoeling is dat de bouw volgend jaar begint en dat het pand in 2021 operationeel is. Vanwege de fusie van Orbis Medisch Centrum Geleen met het Heerlense Atriumziekenhuis tot Zuyderland moeten nu alle laboratoriumfuncties van de ziekenhuizen gecentraliseerd worden in Geleen. Het betreft het Klinisch Chemisch Hematologisch Laboratorium, de afdeling Medische Microbiologie, moleculaire diagnostiek en het apotheeklab. Wel moet er in Heerlen een satellietlab blijven voor spoedonderzoeken. Volgens De Limburger moet het nieuwe laboratorium in Geleen een oppervlakte van 900 m2 krijgen en wordt het drie verdiepingen hoog.
11-07-2019  |  071x  | 
Unilever Wageningen in progress
Unilever Wageningen in progress
De bouw van het nieuwe Unilever Global Foods Innovation Centre op Wageningen Campus vordert gestaag. Dura Vermeer is hoofdaannemer van dit project. Het gebouw moet eind dit jaar open gaan.
03-07-2019  |  117x  | 
Laat meer zien

Insights

Ontwrichtende life sciences
Ontwrichtende life sciences
Nergens in de labwereld gaan de ontwikkelingen zo snel als in de life sciences. Er is zo veel uit de biowetenschappen te melden, dat we er gemakkelijk een apart blad mee zouden kunnen vullen. We houden het voorlopig even op de jaarlijkse special, deze editie dus. Zeker is dat in de edities na de zomer life sciences-ontwikkelingen niet zullen ontbreken in de diverse reportages bij onder meer Sanquin, het NKI en het Hubrecht Laboratorium. Voor deze editie bezochten we het Antoni van Leeuwenhoek, waar ook het Nederlands Kanker Instituut zit (NKI-AVL), om u bij te praten over de nieuwste apparatuur van Nanostring Technologies. Dit is een primeur in Nederland. Met deze technologie wordt het mogelijk om biomarkers met tientallen tegelijk te identificeren en lokaliseren in een weefsel. Dit versnel het onderzoek naar RNA- en/of eiwitmoleculen in relatie tot kanker enorm. AVL is een van de drie centra wereldwijd die als eerste hierover beschikken. Gendoping, een hot topic
28-06-2019  |  199x  | 
Innovatietools voor de zorg Marleen van Lokven
Innovatietools voor de zorg
Marleen van Lokven Met veel positieve energie kijk ik terug op InnovatietripNL. Dit is een initiatief van Joris Arts en Christian Vader, waarbij een gemêleerd gezelschap van 30 mensen, werkzaam in en voor de zorg, een tweedaagse innovatietrip door Nederland maken. Een van de doelen is deze groep enthousiastelingen te laten inspireren door succesvolle instellingen en bedrijven die actief zijn in zorginnovatie en om elkaar onderling te versterken. Kennisdeling en kruisbestuiving tussen verschillende sectoren kan zoveel opleveren, dat kan ik na deze dagen niet genoeg herhalen. En aan ideeën geen gebrek. We hoeven niet ver te reizen om te zien dat er in Nederland prachtige bedrijven zijn die werken aan innovaties voor de zorg. Van de bedrijven die we bezochten, vond ik Pacmed eruit springen. Dat bedrijf zou ik daarom in het zonnetje wil zetten. Het is een heel jong bedrijf, niet alleen werken er bijna alleen maar twintigers, het bestaat ook pas sinds 2015. Pacmed is gespecialiseerd
17-05-2019  |  425x  | 
Poedersneeuw Editorial Vincent Hentzepeter, hoofdredacteur
Poedersneeuw
Editorial Vincent Hentzepeter, hoofdredacteur Klimaatopwarming mag je niet koppelen aan ‘het weer’, zoals wij dat beleven. Het heet niet voor niets ‘global warming’: wereldwijd warmt het op, wat er lokaal gebeurt is minder relevant en zeker geen indicator voor mondiale processen. Sterker nog, door veranderende stromingen kan het klimaat regionaal zelfs wat afkoelen. Hier in Nederland viel eindelijk weer eens sneeuw, poedersneeuw zelfs. Daar hebben we lang op moeten wachten. Trump zou zeggen dat het met ‘climate change’ allemaal wel meevalt: ‘kijk eens hoe koud het nu is’. Die vlieger gaat niet op. Voor ons kikkerlandje geldt zeker niet dat het hier lokaal kouder wordt. Het aantal dagen met een sneeuwdek is in vijftig jaar met een factor 3 gedaald, gemiddelde wintertemperaturen stegen met zo’n 2 graden. Dat lijkt weinig, maar is killing voor ijsvorming en natuurijsschaatsen. Dit is dan ook een grote zeldzaamheid geworden. Morgen gaat het alweer warm water regenen bij temperaturen tot 9 graden in de plus en dan
08-02-2019  |  334x  | 
Laat meer zien

Productnieuws

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag