Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Adverteren

7
Zie onze mediakit voor alle informatie
Binnen LABinsights.nl is zowel in print als online veel mogelijk.
Het combineren van verschillende multimediale instrumenten, zoals contentmarketing in het gedrukte en digitale magazine en het zelf plaatsen van uw berichten en kennis op de website, versterkt elkaar. Zo creëert u synergie, neemt uw bereik fors toe, bouwt u snel meer naamsbekendheid op en positioneert u zichzelf als autoriteit.
Wij kunnen al uw uitingen in onze gedrukte en digitale media accentueren. Dit via social media, de nieuwsbrief, onze website en uw eigen website. U draait aan de knoppen, stelt zelf de prioriteiten en kunt door slim te adverteren het hele jaar door publiciteit genereren onder voor u relevante doelgroepen in de labsector.
Website
Er zijn verschillende mogelijkheden om uzelf via de website te promoten. Onze pakketten bieden de meest uitgebreide mogelijkheden tegen een gunstig tarief. Een variabele vermelding richt u zelf in op basis van uw specifieke wensen.
Meer informatie
Nieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt maandelijks met een overzicht van het laatste nieuws, de nieuwe vacatures, de actuele beurzen, cursussen en congressen. Met een banner of advertorial trekt u de aandacht van 12 303 abonnees.
Meer informatie
Partnermailing
Presenteer uzelf als autoriteit met een partnermailing waarin u uw visie op een ontwikkeling, techniek of dienst presenteert. Uw persoonlijke boodschap wordt verzonden op de datum van uw keuze aan 11 638 abonnees.
Meer informatie
Magazine
Het magazine LABinisights is het hart van het LABinsights kennisplatform en biedt actualiteiten, kennisartikelen, reportages en achtergronden. De geprinte en digitale uitgave verschijnt 9x per jaar. Het magazine houdt labmanagers en -medewerkers, leveranciers, ondernemers, onderzoekers, bedrijven en overheid up-to-date in hun vakgebied. Met uw advertentie in het gedrukte en digitale magazine bereikt u uw doelgroep in de labsector. Presenteer uzelf als autoriteit in de vorm van redactionele publiciteit in het magazine.
Meer informatie in onze mediakit
MagazineMail
Via de MagazineMail wordt het magazine digitaal verstuurd aan 12 287 abonnees. Op de MagazineMail is ruimte voor blokken met een doorlink naar keuze.
Meer informatie
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag