LABinsights.nl https://www.labinsights.nl/NL/newsitem4159.html


PRODUCTNIEUWS

14-12-2018

 

 

Endress+Hauser introduceert de Liquiline Compact CM82

Kleinste analysetransmitter voor Memosens sensoren

De Liquiline Compact transmitter voor analysemetingen is zeer compact en eenvoudig via Bluetooth te bedienen.

 

De Liquiline Compact CM82 is de kleinste transmitter voor Memosens sensoren.

De Liquiline Compact CM82 transmitter met een Memosens pH sensor. De sensor wordt rechtstreeks aangesloten, zonder kabel.

 

Endress+Hauser introduceert de Liquiline Compact CM82 transmitter voor analysemetingen waar weinig tot geen ruimte beschikbaar is. Dankzij de Bluetooth-functionaliteit kunt u met de gratis Endress+Hauser Smartblue app de transmitter volledig bedienen en uitlezen.

Zeer compact maar wel met uitgebreide functionaliteit: de Liquiline Compact CM82. Slechts 11 cm lang en 2 cm breed: hierdoor past het in bijna elk armatuur. Alle analysesensoren met de blauwe Memosens connector kunnen op deze transmitter worden aangesloten en bediend met behulp van HART en/of Bluetooth met de Smartblue app.

De voeding/signaaluitgang is een 2-draads loop-powered 4-20 mA signaal met HART als optie. Doordat alle meetpunt instellingen in de Liquiline CM82 staan, kan een sensorwissel binnen enkele seconden uitgevoerd worden en is er geen automatiseringsspecialist nodig om het meetpunt weer operationeel te krijgen.

Bluetooth communicatie met beveiliging van hoog niveau
De gratis Smartblue app van Endress+Hauser gebruikt dezelfde PAKE (Password Authenticated Key Exchange) technologie als in Duitse identiteitskaarten wordt gebruikt om ongewenste toegang te voorkomen. Dit hoge beveiligingsniveau is bevestigd door het Duitse Fraunhofer institute for Applied and Integrated Security (AISEC).

Endress+Hauser BV

  Postbus 5102
NL-1410 AC   Naarden
  tel: +31 35 695 8611
fax: +31 35 695 8825

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. W. Boerenkamp, E-marketingco÷rdinator webredacteur Marketing 035-6958708

Bedrijfsprofiel

Endress+Hauser

Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau. Met het maximaal haalbare aan kwaliteit, veiligheid en efficiŰntie helpen onze producten en diensten het concurrentievermogen van de klant te verbeteren. Endress+Hauser staat voor continu´teit, kennis van zaken en een duurzame relatie met zijn klanten.