LABinsights.nl https://www.labinsights.nl/NL/newsitem4084.html


VACATURE

30-10-2018

 

 

Hettich Benelux zoekt Accountmanager

Accountmanager zoekt uitdaging?

Deze vacature werd reeds ingevuld.

Ons huidig verkoopteam bestaat uit 4 accountmanagers en 1 productmanager met directe rapportage aan onze salesmanager. Ondersteuning is er vanuit onze commerciŽle binnendienst. Wij zoeken nog ťťn accountmanager om het huidige team te versterken.

Functieprofiel
Als accountmanager ben je het gezicht van Hettich Benelux en is het jouw taak om nieuwe klanten te werven alsook goed contact met bestaande klanten te onderhouden*. Je brengt ons totale productenpakket onder de aandacht bij klanten en prospects. Je analyseert de markt, inventariseert accounts en op basis van deze informatie stel je een verkoopplan op. Je helpt klanten met het vinden van de oplossing voor hun vraagstuk, signaleert kansen in de markt en zorgt ervoor dat gemaakte afspraken worden nagekomen en omzetdoelstellingen worden gehaald.

Functie-eisen
- Afgeronde laboratoriumopleiding (MLO of HLO).
- CommerciŽle ervaring (liefst in ons vakgebied) of een duidelijke commerciŽle drive.
- Klant- en servicegericht, overtuigingskracht, proactief en doortastend.
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
- In het bezit van rijbewijs B.


Wat bieden wij?
- Een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden incl. bonusregeling, premievrijpensioen
- en natuurlijk een auto van de zaak.
- Dertig verlofdagen en opleidingsmogelijkheden.
- Een uitvoerig inwerk- en trainingsprogramma.

Zin in deze uitdaging of meer weten?
Wil je meer weten over onze organisatie, het team of de functie bel (of stuur een berichtje) met Joyce Ursinus. Geen vragen meer maar wel zin in de uitdaging? Stuur dan je cv per email.

Een assessment kan deel uitmaken van deze sollicitatieprocedure. Kijk voor een actueel overzicht van ons productenpakket op onze website

* Na het vinden van de juiste kandidaat, wordt het rayon (binnen Nederland) bepaald.

Hettich Benelux B.V.

  Verkoop & Marketing
Postbus 182
4190 CD   Geldermalsen
  tel: 088 221 99 00
fax:

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. Ed van Herwijnen, Verkoop Binnendienst Verkoop & Marketing 088 221 99 00 (optie 1)
Dhr. Paul Kunneman, Service & Installatie Service & Installatie 088 221 99 00 (optie 2)
Dhr. Maurice Bijl, Sales Manager Verkoop & Marketing 088 221 99 00 (optie 1)

Bedrijfsprofiel

Hettich Benelux is toonaangevend producent en distributeur van laboratoriumapparatuur, onstaan in 2011 door een fusie van handelsmaatschapij Dťpex (1946) en fabrikant van laboratoriumapparatuur Elbanton (1986). Het bedrijf produceert onder andere incubatoren, koel- en vriesapparatuur, plant research kasten, hypothermiekasten, thermomixers, schudders en afzuigsystemen. Daarbij is Hettich Benelux distributeur van gerenommeerde merken als Advanced Systems, Erlab, Gram, Hettich centrifuges, Helmer, Liebherr, Memmert, SMEG en Systec. Van Hettich Benelux mag u kwaliteit, innovatie en service verwachten. U ziet dat terug in producten, certificeringen, milieubewustzijn en communicatie. Daarbij is niet alleen innovatie van belang, ook het onderhoud van uw apparatuur is in goede handen.

Hettich Benelux gebruikt alleen kwalitatief hoogwaardige onderdelen en materialen van geselecteerde leveranciers die aan de diverse ISO normen voldoen. Hettich Benelux B.V. is zelf ISO 9001 en ISO 13485 gecertificeerd en lid van SEDEX voor haar kwaliteitssystemen. Daarnaast is Hettich Benelux B.V. ook ISO 14001 gecertificeerd voor haar milieumanagementsysteem en STEK-gecertificeerd voor haar kwalitatieve, veilige en duurzame manier van werken in de koeltechniek.