LABinsights.nl https://www.labinsights.nl/NL/newsitem4059.html


VACATURE

11-10-2018

 

 

Interscience zoekt Analytisch Engineer GC en GC/MS

Wij zoeken voor onze vestiging in Breda een nieuwe collega

Opgericht in 1975 is Interscience uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van innovatieve chromatografie en sample-prep oplossingen. Met ruim 70 medewerkers en ruime vestigingen in Louvain-la-Neuve (B) en Breda (NL) zijn we optimaal georganiseerd om onze klanten in de Benelux van dienst te zijn.

Interscience groeit! Wij zoeken voor onze vestiging in Breda een nieuwe college:

Analytisch Engineer GC en GC/MS

Je hebt al enige jaren ervaring met GC en GC/MS apparatuur en het ontwikkelen van methodes/applicaties. Het lijkt je een uitdaging om mee te helpen bij het vertalen en implementeren van de wensen van onze klanten naar robuuste en productieve analyse oplossingen.
Je bent verantwoordelijk voor de analytische invulling van nieuwe installaties, het opzetten van (slimme) applicaties en voor troubleshooting/advies bij bestaande en nieuwe klanten.

Voor deze functie geldt:
• Bij voorkeur een HBO-opleiding of vergelijkbaar door ervaring.
• Zelfstandig en pro-actief kunnen werken.
• Focus op klanttevredenheid.
• Ervaring met gaschromatografie en massaspectrometrie.
• Multidisciplinaire interesses: (petro)chemie, analyse apparatuur, software, (industriële) automatisering.
• Sterk ontwikkelde commerciële en communicatieve vaardigheden.

Interscience biedt jou een dynamische en zelfstandige functie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen Interscience heerst een prettige werksfeer waarin ruimte is voor ideeën en eigen inbreng en waar wederzijdse loyaliteit en gezamenlijke inzet centraal staan.

Interesse? Stuur je CV met motivatiebrief t.a.v. Johan van Zijtveld. Zie contactgegevens.

Interscience B.V.

  Tinstraat 16
NL-4823 AA   Breda
  tel: +31 76 541 18 00
fax:
  Avenue Jean- Etienne Lenoir 2
B-1348   Louvain-la-Neuve
  tel: +32 10 450025
fax:

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. Jo Vervenne, Sales Manager Benelux   0031-765411800

Bedrijfsprofiel

INTERSCIENCE BENELUX:
40 jaar ervaring op het gebied van innovatieve chromatografie

Opgericht in 1975 is Interscience uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van innovatieve chromatografie en sampleprep oplossingen. Met 66 medewerkers en ruime vestigingen in Louvain-la-Neuve (België) en Breda (Nederland) zijn we optimaal georganiseerd om onze klanten in de Benelux van dienst te zijn.

Uw applicatievraag staat altijd centraal!
Het is onze kracht om deze te koppelen aan relevante technologische ontwikkelingen en concreet te vertalen naar bruikbare en rendabele oplossingen. Goede adviezen, robuuste apparatuur en snelle, betrouwbare service liggen ten grondslag aan jarenlange vruchtbare samenwerkingsverbanden.

Diepgang door focus!
De gedachte “waarin je goed bent wil je steeds beter worden” heeft geleid tot het oprichten van een 3-tal gespecialiseerde businessunits. Deze aanpak garandeert een scherpere focus op de bijbehorende klant c.q. markt, evenals een verregaande productspecialisatie:

GAS - Global Analyser Solutions: ruim dertig jaar ervaring met robuuste gasanalyse-systemen voor de (petro)chemische industrie. www.gassite.com

SampleQ: Gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en integreren van geautomatiseerde sampleprep systemen voor analytische laboratoria. www.sampleq.com

IS-X: Interscience Expert Center: Gespecialiseerd op het gebied van methodeontwikkeling, validatie, kwaliteitscontrole en lab management www.is-x.com