LABinsights.nl https://www.labinsights.nl/NL/newsitem4058.html


KORT NIEUWS

11-10-2018

 

 

Vooraankondiging: Lean Six Sigma voor GC en GC/MS 6 december

Operationele kosten omlaag en winst aan efficiŽntie

IS-X Academy geeft een overzicht van tools en nieuwe ontwikkelingen en leert organiseren met het oog op kwaliteits- en efficiŽntieverbeteringen.
De voorgestelde methodes passen in het vakgebied van lab-operations management en dienen om GC en GC/MS processen systematisch te innoveren.

Dr. Vercammen heeft als ďBlack Belt Lean Six SigmaĒ een uitstekende staat van dienst opgebouwd en begeleidt ons door deze principes aan de hand van 4 clinics.

Interesse? Noteer alvast 6 December 2018 in uw agenda en reserveer uw deelname (programma volgt).

Interscience B.V.

  Tinstraat 16
NL-4823 AA   Breda
  tel: +31 76 541 18 00
fax:
  Avenue Jean- Etienne Lenoir 2
B-1348   Louvain-la-Neuve
  tel: +32 10 450025
fax:

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. Jo Vervenne, Sales Manager Benelux   0031-765411800

Bedrijfsprofiel

INTERSCIENCE BENELUX:
40 jaar ervaring op het gebied van innovatieve chromatografie

Opgericht in 1975 is Interscience uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van innovatieve chromatografie en sampleprep oplossingen. Met 66 medewerkers en ruime vestigingen in Louvain-la-Neuve (BelgiŽ) en Breda (Nederland) zijn we optimaal georganiseerd om onze klanten in de Benelux van dienst te zijn.

Uw applicatievraag staat altijd centraal!
Het is onze kracht om deze te koppelen aan relevante technologische ontwikkelingen en concreet te vertalen naar bruikbare en rendabele oplossingen. Goede adviezen, robuuste apparatuur en snelle, betrouwbare service liggen ten grondslag aan jarenlange vruchtbare samenwerkingsverbanden.

Diepgang door focus!
De gedachte ďwaarin je goed bent wil je steeds beter wordenĒ heeft geleid tot het oprichten van een 3-tal gespecialiseerde businessunits. Deze aanpak garandeert een scherpere focus op de bijbehorende klant c.q. markt, evenals een verregaande productspecialisatie:

GAS - Global Analyser Solutions: ruim dertig jaar ervaring met robuuste gasanalyse-systemen voor de (petro)chemische industrie. www.gassite.com

SampleQ: Gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en integreren van geautomatiseerde sampleprep systemen voor analytische laboratoria. www.sampleq.com

IS-X: Interscience Expert Center: Gespecialiseerd op het gebied van methodeontwikkeling, validatie, kwaliteitscontrole en lab management www.is-x.com