LABinsights.nl https://www.labinsights.nl/NL/newsitem4053.html


VACATURE

10-10-2018

 

 

MSD zoekt Chemisch Analist

QUA007765

Deze vacature werd reeds ingevuld.

Als chemisch analist bij MSD draag je dagelijks je steentje bij aan de kwaliteit van onze producten. Je doet dit door het uitvoeren van routinematige en niet-routinematige analyses m.b.v. een breed scala aan chemische analysetechnieken, zoals HPLC, UPLC, FT-IR, NIR, TOC en een scala aan nat-chemische analyses. Het laboratorium is sterk aan het groeien en uitbreiden. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden op lange termijn.

Ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn? We ontmoeten je graag!
Stuur ons jouw sollicitatie vandaag nog toe.
Heb je nog vragen? Laat het ons weten!
Stuur een whatsapp of email naar Barbara Razenberg (06-24904897). Bellen mag natuurlijk ook.


Over MSD
MSD is een wereldleider op het gebied van geneesmiddelen en werkt mee aan een gezonde wereld. Met onze vaccins, biologische therapieŽn en geneesmiddelen bieden we innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. We richten ons op aandoeningen die mensen ernstig belemmeren in hun functioneren of zelfs levensbedreigend zijn en die vragen om nieuwe geneesmiddelen. MSD is tevens pionier in biologische research & development voor diergezondheid.

Bij MSD geloven we in de kracht van verschillen van teams van getalenteerde medewerkers op alle niveaus. Uiteenlopende vaardigheden, ervaringen, achtergronden en culturele perspectieven helpen ons om beter inzicht te krijgen in de behoeften van diverse klanten, zorgverleners en patiŽnten. Bij MSD in Nederland werken ongeveer 4500 medewerkers op drie verschillende locaties.

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr

Bedrijfsprofiel