UK
NL
 
               

Alles over en voor de labsector

LABinsights.nl
Zoeken

   

   

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

14-01-2016

Bezoek Paperless Lab Academy

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Bezoek Paperless Lab Academy

Bezoek Paperless Lab Academy

De Paperless Lab Academy is een toonaangevend, tweedaags, Europees congres waarin de laboratoriumautomatisering centraal staat. Het gratis evenement wordt dit jaar op 19 en 20 April in Barcelona door Industrial Lab Automation georganiseerd.
Data-intensieve wetenschap wordt steeds belangrijker bij dagelijkse laboratorium activiteiten. Het thema FINDING the SPEED to INNOVATE sluit aan op de zoektocht van veel laboratoria naar strategieën om wetenschappelijke informatie beter, goedkoper en breder in te zetten binnen de bedrijfsvoering.
Diverse internationale sprekers bespreken deze thematiek. Michael Shanler geeft GARTNER’s visie over de toekomst van digitale laboratoria. Sprekers van de FDA en AXON behandelen data-integriteit en data protection-aspecten. Bob McDowall deelt zijn ervaringen als validatieexpert en belicht hoe cloud technologieën ingezet kunnen worden in gereguleerde Laboratoria. De ALLOTROPE Foundation geeft concrete voorbeelden van het gebruik van datastandaarden. Tijdens het evenement worden er 16 praktische workshops georganiseerd. De beursvloer telt meer dan 20 topleveranciers. Een cocktailreceptie met aansluitend een conference diner maken dat de 200 verwachte gasten in een ontspannen atmosfeer ervaringen kunnen uitwisselen.
De Paperless Lab Academy is in 4 jaar uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende Europese congressen op het vakgebied van laboratoriumautomatisering.

  Kort nieuws Geplaatst: 14-01-2016        

Meer informatie

 
 .
 .
 .