UK
NL
 
               

Alles over en voor de labsector

Zoeken
LABinsights.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Maxus Media
 Buitenhof 23
NL-1421 LA   Uithoorn
Klik hier voor telefoon en faxnummer

Neem contact op met dit bedrijf
www.maxusmedia.nl
www.maxusmedia.nl

Contactpersonen

persoon, functie afdeling email doorkiesnr
Dhr. Vincent Hentzepeter, hoofdredacteur    
email
 +31 6 2059 2436
Dhr. Erik ten Haaf, media-adviseur   
email
 +31 6 1003 1781

Bedrijfsprofiel

maXus media onderscheidt zich met een multimediale filosofie, waarbij magazines in print en online, elektronische nieuwsbrieven en een overkoepelende website portal elkaar versterken. Uniek is dat alle vakspecialistische content altijd beschikbaar is voor professionals en dat toeleveranciers hun eigen plek op het platform hebben waar zij hun producten, diensten en expertise kunnen etaleren.

De sterke interactie tussen beroepsbeoefenaren en aanbieders in de markt creëert synergie, want het spoort beide partijen aan kennis uit te wisselen. Dit biedt in de wereld van vakgerichte bedrijfsinformatie ongekende mogelijkheden voor contentmarketing. Aanbieders van producten en diensten kunnen gebruikers niet alleen heel gericht, maar ook via diverse media benaderen. Waardevolle content is voor iedereen direct zonder kosten toegankelijk en zit niet achter een (betaalde) portal die slechts voor een klein deel van de doelgroep openbaar is.

Het maXus media-model maximaliseert traffic en is het startpunt voor een multimediale strategie om zo veel mogelijk doelgroepen in de markt te bereiken.

Meer informatie

Nog geen berichten of evenementen opgenomen..

 
 .
 .
 .