UK
NL
 
           

Alles over en voor de labsector

LABinsights.nl

   

   

Stay on top of the news!

Stay informed!
Read our monthly newsletter.

Your address will never be given to third parties.
See our privacy policy.

09-06-2016

Vriesdroger voor oplosmiddelen

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Handig compleet pakket

Martin Christ Alpha 2-4 LDplus vriesdroger

Martin Christ Alpha 2-4 LDplus vriesdroger

Monsters voor een vriesdroger bevatten niet zelden oplosmiddelen. Bijvoorbeeld HPLC fracties met (an)organische oplosmiddelen, zoals acetonitriel, TFA, andere alcoholen, t-butanol, DMSO, etc. Dit stelt extra hoge eisen aan de veiligheid en aan de resistentie van de gebruikte materialen in de vriesdroger.

Om u een tijdrovende speurtocht naar de juiste componenten te besparen heeft Martin Christ nu een tweetal complete ‘Solvent Packages’ op basis van het model Alpha 2-4LDplus: één voor twaalf flessen en één voor twaalf flessen en met platen.

Deze uitvoeringen bevatten een speciale vacuümsensor en hybride vacuümpomp en een connectie voor toevoer van inert gas. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit, zoals bijvoorbeeld type 316L RVS. Uiteraard is in een extra krachtige condensor voorzien, -85°C, wat voldoende is voor de meeste oplosmiddelen.

Met de LDplus controller kan het vriesdroogproces zorgvuldig worden geregeld, dankzij het helder opgezette grafisch display, weergave van de belangrijke proces parameters, duidelijke berichten en vacuüm regeling.

Uiteraard kunnen de technici van Salm en Kipp BV, de Nederlandse Martin Christ leverancier, ook de installatie voor u verzorgen zodat u direct aan de slag kunt.

Contact: Salm en Kipp

  Short news Geplaatst: 09-06-2016     Update: 05-08-2016       Getoond: 1137x  

Meer informatie

Reageer per email
  ► Reageer per email

Bedrijfsinformatie

Ga naar de bedrijfspagina

Salm en Kipp

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 100 jaar ervaring weten wij dat persoonlijk contact met één van onze vakkundige medewerkers daarvoor de aangewezen manier is. Bel ons gerust of stuur een email als u een vraag heeft over onze laboratoriumapparatuur. Maar we komen uiteraard ook graag naar u toe. Na aanschaf van uw apparatuur kunt u natuurlijk blijven rekenen op de expertise van Salm en Kipp. Onze technici adviseren u, doen onderhoud- en herstelwerkzaamheden aan uw apparatuur en kunnen een training verzorgen. Zo blijft uw kennis op peil en bent u verzekerd van zorgeloos functionerende laboratoriumsystemen. Salm en Kipp biedt u een ruime keuze aan algemene laboratoriumapparatuur en is gespecialiseerd in: • monsteropslag en -identificatie • monsterbewerking en –analyse • (micro)biologische, chemische

Beurs

Ga naar de pagina van deze beurs

2016

04

OCT

World of Technology & Science (WoTS) Utrecht

Vakbeurs De beurs World of Technology & Science 2016 is het technologische trefpunt voor wetenschap, zorg en industrie. De beursnaam die in 2014 van HET Instrument naar World of Technologie & Science (WoTS) is verandert, is reeds goed bekend. - Dinsdag 4 t/m vrijdag 7 oktober 2016 - is de Jaarbeurs Utrecht wederom het toneel voor een bruisende week vol van vernuft, technologie en kennisuitwisseling. De World of Technology & Science is opgedeeld in vier werelden; World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives en World of Electronics. In de World of Laboratory wordt nieuwe technologie voor u en uw laboratorium getoond, het ruime aanbod van thema gerichte X-peditions en een inhoudelijk conferentieprogramma is een garantie om kennis te vergroten. Deze editie staat ruim 150 exposanten van de World of Laboratory gezamenlijk in één hal. Hal 7 biedt plek aan alle exposanten die actief in Laboratorium Technologie zijn en graag hun innovaties, diensten en
 
 .
 .
 .