UK
NL
 
               

Alles over en voor de labsector

Search
LABinsights.nl

     

     

Stay on top of the news!

Stay informed!
Read our monthly newsletter.

Your address will never be given to third parties.
See our privacy policy.

09-06-2016

Vriesdroger voor oplosmiddelen

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Handig compleet pakket

Martin Christ Alpha 2-4 LDplus vriesdroger

Martin Christ Alpha 2-4 LDplus vriesdroger

Monsters voor een vriesdroger bevatten niet zelden oplosmiddelen. Bijvoorbeeld HPLC fracties met (an)organische oplosmiddelen, zoals acetonitriel, TFA, andere alcoholen, t-butanol, DMSO, etc. Dit stelt extra hoge eisen aan de veiligheid en aan de resistentie van de gebruikte materialen in de vriesdroger.

Om u een tijdrovende speurtocht naar de juiste componenten te besparen heeft Martin Christ nu een tweetal complete ‘Solvent Packages’ op basis van het model Alpha 2-4LDplus: één voor twaalf flessen en één voor twaalf flessen en met platen.

Deze uitvoeringen bevatten een speciale vacuümsensor en hybride vacuümpomp en een connectie voor toevoer van inert gas. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit, zoals bijvoorbeeld type 316L RVS. Uiteraard is in een extra krachtige condensor voorzien, -85°C, wat voldoende is voor de meeste oplosmiddelen.

Met de LDplus controller kan het vriesdroogproces zorgvuldig worden geregeld, dankzij het helder opgezette grafisch display, weergave van de belangrijke proces parameters, duidelijke berichten en vacuüm regeling.

Uiteraard kunnen de technici van Salm en Kipp BV, de Nederlandse Martin Christ leverancier, ook de installatie voor u verzorgen zodat u direct aan de slag kunt.

Contact: Salm en Kipp

  News in brief Geplaatst: 09-06-2016     Update: 05-08-2016       Getoond: 2554x  Printversie: 22x  

Meer informatie

Reageer per email
  ► Reageer per email

Bedrijfsinformatie

Beurs

 
 .
 .
 .