Everything about and for the lab sector

LABinsights.nl

     

     

Stay on top of the news!

Stay informed!
Read our monthly newsletter.

Your address will never be given to third parties.
See our privacy policy.

09-06-2016

Vriesdroger voor oplosmiddelen

Print version
Send per email
Tweet this item
Share on LinkedIn

Handig compleet pakket

Vriesdroger voor oplosmiddelen

Monsters voor een vriesdroger bevatten niet zelden oplosmiddelen. Bijvoorbeeld HPLC fracties met (an)organische oplosmiddelen, zoals acetonitriel, TFA, andere alcoholen, t-butanol, DMSO, etc. Dit stelt extra hoge eisen aan de veiligheid en aan de resistentie van de gebruikte materialen in de vriesdroger.

Om u een tijdrovende speurtocht naar de juiste componenten te besparen heeft Martin Christ nu een tweetal complete ‘Solvent Packages’ op basis van het model Alpha 2-4LDplus: één voor twaalf flessen en één voor twaalf flessen en met platen.

Deze uitvoeringen bevatten een speciale vacuümsensor en hybride vacuümpomp en een connectie voor toevoer van inert gas. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit, zoals bijvoorbeeld type 316L RVS. Uiteraard is in een extra krachtige condensor voorzien, -85°C, wat voldoende is voor de meeste oplosmiddelen.

Met de LDplus controller kan het vriesdroogproces zorgvuldig worden geregeld, dankzij het helder opgezette grafisch display, weergave van de belangrijke proces parameters, duidelijke berichten en vacuüm regeling.

Uiteraard kunnen de technici van Salm en Kipp BV, de Nederlandse Martin Christ leverancier, ook de installatie voor u verzorgen zodat u direct aan de slag kunt.

Contact: Salm en Kipp

  Short news Placed: 09-06-2016     Latest update: 05-08-2016       Views: 994x  

More information

Reaction per email
  ► Reaction per email

Company information

Go to the company page

Salm en Kipp

Trade fair

Go to the page of this fair

2016

04

OCT

World of Technology & Science (WoTS) Utrecht

 
 .
 .
 .